Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα Σύγκρισης φακέλων�. Προτάσεις..

abeness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για LAN? Βασικά αυτό που θα ήθελα να κάνει είναι να ελέγχει αν υπάρχει κάποια αλλαγή στους φακέλους των υπολογιστών που είναι στο LAN ώστε κατευθείαν να μπω στο pc του και να πάρω ότι καινούργιο έχει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, θα με διευκόλυνε πάρα πολύ αν κάποιος μου πρότεινε κάποιο πρόγραμμα.

Δημοσ.

den to exo dokimasei

an mporeis na bgaleis symperasma des ta parakato:

Beyond Compare is a utility for comparing things. Things like text files, folders, zip archives, FTP sites, etc. Use it to manage source code, keep folders in sync, compare program output, and validate CD copies.

Moving BC to Another Computer

----------------------------------

To copy or move Beyond Compare to a different computer, we recommend that you rerun the install program and re-enter your registration key.

Managing a Website via FTP

If you manage a web site through an FTP connection, Beyond Compare can be a great help. It has built-in FTP support, which treats your site as a remote folder.

Δημοσ.

Και εγω εχω αριστες εντυπωσεις απο το Beyond Compare , το οποιο πραγματικα συγκρινει τα παντα και με πολυ σωστο τροπο.

Επισης στην suite PowerDesk Pro 5.0 υπαρχει μεσα σε αλλα ενα αντιστοιχο tool .

Δημοσ.

Τη δουλειά μου την κάνει το Beyond Compare ver. 2 με χρήση του snapshot.

<small>[ 11-08-2002, 23:28: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Duke ]</small>

Δημοσ.

Το Beyond Compare δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω πράγμα που θα γίνει άμεσα, το directory compare που βρήκα όμως κάνει καλή δουλειά .

Όπως και να έχει πάντως ευχαριστώ .

Δημοσ.

Εχει την δυνατοτητα καποιο απο αυτα τα προγραμματα να ελεγχει το περιεχομενο των φακελων και αμα εχουν αλλαγη να συμπληρωνει. Δηλαδη οταν εχεις πολλους φακελους να ελεγχει εκτος απο αυτους και το περιεχομενο τους αν εχει αλλαξει και να το φτιαχνει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...