cyberstorm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 exo dimiourgisi ena block me to corel 12 tha einai simbati me to corel 10 ???tha anigi to arxreio???kserei kaneis???
SupaCoopa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Το Corel 10 δεν ανοιγει αρχειο του Corel 12. Θα πρεπει απο το Corel 12 να το σωσεις ως version 10, επιλεγοντας απο το pull-down menu που λεει version, στο παραθυρο του save.
cyberstorm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 oti na nai les kai kalo einai an den kserei kati kai den eisai sigouros na min to anafereis kan........molis anoiksa ena arxrio pou ekana apo to corel 12 kai to anoiksa me to corel 10 kai einai ola ok...... :twisted: :twisted: :twisted:
anna1976 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 oti na nai les kai kalo einai an den kserei kati kai den eisai sigouros na min to anafereis kan........molis anoiksa ena arxrio pou ekana apo to corel 12 kai to anoiksa me to corel 10 kai einai ola ok......:twisted: :twisted: :twisted: Μην τρελαθούμε τώρα!!! Πως άνοιξε; Εγώ γιατί έχω μόνιμα το πρόβλημα αυτό με το τί Κορελ χρησιμοποιεί ο τυπογράφος και σωζω τα σχέδια μου σε 8 για να ειμαι σίγουρη; Πολύ παράξενο μου ακούγεται πάντως........ :confused:
cyberstorm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 ma sou leo molis to dokimasa kai anoikse ti na po den ksero....
SupaCoopa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Cyberstorm, δυο ειναι τα ενδεχομενα. 'Η το εσωσες χωρις να το ξερεις σε εκδοση 10 ή εχεις μπλεξει τα μπουτια σου και εισαι παντελως ασχετος. Ακομα και κενο αρχειο να σωσεις απο το 12, το 10 δεν το ανοιγει. Αυτα απο εναν που λεει οτι να'ναι και δουλευει εννια ωρες την ημερα Corel. Που παει ο κοσμος, προσπαθεις να βοηθησεις και σου την λενε και απο πανω...
omen34 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Το Σωστό είναι αυτό που είπε ο SupaCoopa τώρα αν άνοιξε και αλλιώς έχει καλώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.