Προς το περιεχόμενο

corel kai simvatotita

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Corel 10 δεν ανοιγει αρχειο του Corel 12. Θα πρεπει απο το Corel 12 να το σωσεις ως version 10, επιλεγοντας απο το pull-down menu που λεει version, στο παραθυρο του save.

Δημοσ.

oti na nai les kai kalo einai an den kserei kati kai den eisai sigouros na min to anafereis kan........molis anoiksa ena arxrio pou ekana apo to corel 12 kai to anoiksa me to corel 10 kai einai ola ok......

:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
oti na nai les kai kalo einai an den kserei kati kai den eisai sigouros na min to anafereis kan........molis anoiksa ena arxrio pou ekana apo to corel 12 kai to anoiksa me to corel 10 kai einai ola ok......

:twisted: :twisted: :twisted:

Μην τρελαθούμε τώρα!!! Πως άνοιξε; Εγώ γιατί έχω μόνιμα το πρόβλημα αυτό με το τί Κορελ χρησιμοποιεί ο τυπογράφος και σωζω τα σχέδια μου σε 8 για να ειμαι σίγουρη;

Πολύ παράξενο μου ακούγεται πάντως........:confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Cyberstorm, δυο ειναι τα ενδεχομενα. 'Η το εσωσες χωρις να το ξερεις σε εκδοση 10 ή εχεις μπλεξει τα μπουτια σου και εισαι παντελως ασχετος. Ακομα και κενο αρχειο να σωσεις απο το 12, το 10 δεν το ανοιγει. Αυτα απο εναν που λεει οτι να'ναι και δουλευει εννια ωρες την ημερα Corel.

Που παει ο κοσμος, προσπαθεις να βοηθησεις και σου την λενε και απο πανω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...