Προς το περιεχόμενο

hauppauge vs terratec vs leadtek ????? (HELP!)

chriskk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά !!

Μετα απο ενδελεχη ερευνα κατεληξα στις τρεις ακολουθες καρτες για video capturing:

1)Hauppauge WinPVR-150

2)Leadtek PVR-2000

3)Terratec cinergy 600 ή 400

Ποια απο τις παραπανω καρτες θα μου συστινατε να αγοράσω με βάση τα παρακάτω δεδομένα:

1) Δεν θέλω να δώσω πάνω από 120 Ευρώ.

2) Εχω κάρτα ήχου onboard και θελω να έχω συγχρονισμο μεταξύ βίντεο και ήχου. Μου έχουν πει στην στουρνάρη ότι αν η κάρτα που επιλέξω έχει και κάρτα ήχου ενσωματωμένη δεν θα έχω πρόβλημα. Ισχύει αυτό ???

3)Την θέλω βασικά για να μετρατρέψω παλιούς αγώνες από VHS σε DVD.

4)Απο ότι είδε στο σαιτ της Hauppauge δεν υπάρχει είσοδος audio για τον ήχο. Επίσης με παραξένεψαν οι τύποι κονέκτορα για το σήμα τιβι. Μήπως φταίει ότι είναι αμερικάνικη εταιρεία ???

Θα εκτιμήσω πολύ αν κάποιος φίλος έχει να καταθέσει την δικιά του άποψη από προσωπική εμπειρία για τις παραπάνω κάρτες.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Χρήστος

Δημοσ.

Γιατί περιορίζεσαι στις συγκεκριμένες κάρτες;

Εγώ θα διάλεγα μία Pinnacle PCTV 310i με 104 ευρώ απο ΠΛΑΙΣΙΟ (ή 94.90 αν την παραγγείλεις απο internet).

Κάνει ακριβώς για αυτό που θές χωρίς να ανησυχείς για τα προβλήματα που ανέφερες.

Επιπλέον θα μπορείς να βλέπεις και να γράφεις τηλεοπτικά προγράμματα σε MPEG2 (DVD).

Απο τις επιλογές σου θα διάλεγα την PVR-2000 της Leadtek αλλα και πάλι με επιφύλαξη.

Δημοσ.

Leadtek PVR-2000 εχω πολλα χρονια

κι εχω κανει 1002 (και την δουλεια που θες!)

χωρις κανενα απολυτως προβλημα...;)

Ν.

Δημοσ.

Είχα τη cinergy 400 για τρία χρόνια και έχω την pinnacle 310i για δύο μήνες.

Πήρα την 310 λόγω ψηφιακού δέκτη και μολονότι δεν στερείται ποιότητας σε σχέση με την 400, έχω σχεδόν μετανοιώσει τη νεότερη αγορά :(.

Το interface της 400 είναι μακράν απλούστερο, ευχρηστότερο και ταχύτερο από αυτό της 310 ! Προβλήματα συγχρονισμού του ήχου δεν είχα με καμμία από τις δύο κάρτες και η ποιότητα εικόνας, αν έχεις καλό σήμα, είναι ΙΜΗΟ πάρα πολύ καλή.

Ωστόσο, δεν έχω μεταφέρει με καμμία από τις δύο αναλογικό βίντεο σε ψηφιακή μορφή. Επομένως, σε αυτό το θέμα δεν έω άποψη.

Καλές αγορές.

Δημοσ.

thank you guys gia tis apanthseis sas....!

kai ego mallon gia leadtek kleino...

as elpisoume tha exoume akoma polles apanthseis oste na diamorfosoume oloklhromenh apopsi.

file wolfkain, leo na mhn paro pinnacle giati to 90% ton atomon pou rothsa mou exoune pei oti sernei ton ypologosth to software ths.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...