apoikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 San neo aima ki ego sta linux exo kapioes apories... poia dianomi tha : 1) Leitourgisi kanonika me to USB Modem Crypto f200 ? :neutral: kai an iparxei kapoio kolpo pou na exei dokimastei kai na exi apotelesmata na to parathesete sas parakalw... Το F200 παίζει σε όλες ανεξαιρέτως τις σύγχρονες διανομές. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες στη λίστα του Hellug (βλ. link παραπάνω)' date=' θα παίξει κανονικότατα. 2) Dextei to kinito mou ( nokia 6280 )... :? Thelo na doulevi opos to nokia phone browser ena pragma... na mou emfanizei kai ta periexomena tis kartas mnimis kai tis mnimis toy tilefwnou... :| Εξαρτάται από το τι έχει το κινητό σου. Αν π.χ. έχει Bluetooth και υποστηρίζει OBEX, τότε θα παίξει άνετα. Δε νομίζω ότι θα βρεις πολλούς να σου πουν, γι' αυτό θα πρέπει να ψάξεις μόνος σου. 3) doulevi me asirmato pontiki kanonika :evil: ( to leo giati dokimasa ubuntu me asirmato kai me ensirmato kai me to deftero douleve kanonika enw me to proto ekane kati koula opos kounw to pontiki 1 cm deksia kai ftani stin akri tis othonis sta aristera... i to kounw pros ta panw kai paei katw... KOULA ) Το ασύρματο ποντίκι δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από το ενσύρματο. Αυτό που έγινε είναι ότι μάλλον σέταρες το ubuntu με το ενσύρματο, και μετά έβαλες το ασύρματο που χρησιμοποιούσε διαφορετικό πρωτόκολλο. Η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι πολύ απλή και γρήγορη. kai sas parakalw aftes oi odigies pou tyxon tha mou dosete na ine dokimasmenes oti doulevoun... dioti pragmatika ine xasimo xronou na prospathis na diorthosis kati pou den tha doulepsi... :? Αν φοβάσαι να πειραματιστείς και να ξοδέψεις χρόνο για κάτι που μπορεί και να μη δουλέψει, τότε μη βάλεις Linux. Θα απογοητευτείς και δε θα κάνεις και τη δουλειά σου στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 το θέμα ( σχετικά με το τελευταίο που λες ) είναι στο ότι εγώ είμαι διατεθιμένος να ψάξω το ουμπουντού σαν λειτουργικό και όχι σαν κατασκευή και εσωτερικά πράγματα... θέλω απλά να το εγκαταστήσω για να δω εκ των έσω τι παίζει... Και αν δεν το καταφέρω... απλά θα απογοητευτώ και θα επανέλθω στα παράθυρα... Το λέω γιατί το έχω πάθει πολλές φορές και δεν θέλω για άλλη μια... όσο για όσα πρέπει να ψάξω μόνος μου, δεν έχω τα απαραίτητα recοurces για να ψάξω... θα με βοηθούσατε πολύ αν μπορούσατε να μου δώσετε μερικά links σχετικά με την δομή των linux ή και μόνο του ubuntu που τόσο με ενδιαφέρει... Ξέρω πως θα έπρεπε να ψάξω μόνος μου αλλά θα με διευκολύνατε πολύ και εμένα και όποιον άλλο νέο insomniac ... ( oops...! μου ξέφυγε λίγο σάλιο... ''γλύψ''... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 το θέμα ( σχετικά με το τελευταίο που λες ) είναι στο ότι εγώ είμαι διατεθιμένος να ψάξω το ουμπουντού σαν λειτουργικό και όχι σαν κατασκευή και εσωτερικά πράγματα... θέλω απλά να το εγκαταστήσω για να δω εκ των έσω τι παίζει... Και αν δεν το καταφέρω... απλά θα απογοητευτώ και θα επανέλθω στα παράθυρα... Το λέω γιατί το έχω πάθει πολλές φορές και δεν θέλω για άλλη μια... όσο για όσα πρέπει να ψάξω μόνος μου' date=' δεν έχω τα απαραίτητα recοurces για να ψάξω... θα με βοηθούσατε πολύ αν μπορούσατε να μου δώσετε μερικά links σχετικά με την δομή των linux ή και μόνο του ubuntu που τόσο με ενδιαφέρει... Ξέρω πως θα έπρεπε να ψάξω μόνος μου αλλά θα με διευκολύνατε πολύ και εμένα και όποιον άλλο νέο insomniac ... ( oops...! μου ξέφυγε λίγο σάλιο... ''γλύψ''... )[/quote'] Oh for f'sake..................... http://www.google.com/search?hs=1P5&hl=en&lr=&client=firefox&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aunofficial&q=linux+structure&btnG=Search με τόση βαρεμάρα για ψάξημο να δώ τι θα κάνεις στο linux... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Εμένα με βοήθησαν 2 βιβλία στις αρχές: - http://linux-newbie.dotsrc.org/ - http://www.slackbook.org/html/book.html Επίσης άξιος αναφοράς είναι ένας οδηγός για debian από το ΕΛ/ΛΑΚ: http://www.ellak.gr/pub/OpenGuides/Debian/debianguide.pdf Για πιο εξειδικευμένα πράγματα must είναι το tldp.org (The Linux Documentation Project). Από κει και πέρα.. απολύτως απαραίτητο είναι να γνωρίζεις τις δυνατότητες και τον χειρισμό της μηχανής αναζήτησης της προτίμησής σου Μην περιμένεις να το δοκιμάσεις και σε λίγες μέρες να ξέρεις "τι ψάρια πιάνει" το linux, απλά να είσαι σίγουρος ότι αν ασχοληθείς και έχεις υπομονή δε θα σε απογοητεύσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 οκ ευχαριστώ για τα Links... είπαμε δεν βαριέμαι και τόσο ρε παιδιά... φαντάζομαι είναι σαν τα windows ... τις πρώτες μέρες θα μου αρέσει, μετά θα δυσκολευτώ, θα καταλάβω πολλά κ.ο.κ. μέχρι να τα μάθω αρκετά καλά... Να 'στε καλά και ευχαριστώ για τα links και πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 φαντάζομαι είναι σαν τα windows Εεε..., βασικά το θέμα με το Linux είναι ακριβώς το ότι δεν είναι σαν τα Windows. Αφ' ενός το ίδιο το σύστημα δεν έχει καμία σχέση με τα Windows (όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να σε πείσουν για το αντίθετο), αφ' ετέρου η καμπύλη εκμάθησης είναι εντελώς διαφορετική. Ο μόνος τρόπος να μείνεις στο Linux είναι να ξεχάσεις ό,τι ξέρεις από τα Windows, να μην κάνεις συγκρίσεις μεταξύ των δυο λειτουργικών (τουλάχιστον τον πρώτο καιρό) και να διαβάζεις ό,τι πέφτει στα χέρια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 ennoousa oti tha ine opos otan arxisa na mathainw gia ta windows... pantws efxaristw gia tis diefkrinisieis... eixa arxisei na kanw kati tetoies sigkriseis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.