fonzi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Σε 3 υπολογιστές φίλων συμβαίνει ξαφνικά να μην λειτουργεί στο πληκτρολόγιο η εναλλαγή αγγλικών-ελληνικών με Alt+Shift και ούτε caps lock δουλεύει, ούτε το γράμμα "τ"... Σας θυμίζει κάποιο virus ή κάτι άλλο που δεν πάει το μυαλό μου;;
Θοδωρής Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 εμενα μου ειχε τυχει παρομοιο σε usb keyboard καποιες φορες το caps lock kai ta shift να μιν δουλευουν και μολις το αλλαξα σε απλο keyboard ολα μια χαρα.Δεν ξερω παντως αν ειναι το ιδιο προβλημα και το δικο σου
kattistt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 πες μας καποια πραγματα για τα pc, οπως ειπε ο Θοδωρης, π.χ. με usb ή PS/2 ειναι συνδεδεμενα τα keyboards?
panagos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα το οποίο ως δια μαγείας μια μέρα έφτιαξε μόνο του... τί να πω...
fonzi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Turbo-x πληκρολόγιο σε PS/2 και ΧΡ σερβις πακ 2
fonzi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Λύθηκε! Άλλαξα 2-3 φορές μέσω της language bar και έφτιαξε το πληκτρολόγιο (τουλάχιστον στον 1 υπολογιστή που δοκίμασα)
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Τους drivers τους έχεις βάλει; ή έχεις τους default των windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.