PaPpaS_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Οπως εχω αναφερει και σε αλλα ποστ , τα κυκλωματα στην Ελλαδα ειναι UBR. Δηλαδη θεωρητικα "κλειδωνουν" σε καποιες ταχυτητες και οχι πραγματικα. Στην Γερμανια , οπως και σε καθε αλλη Ευρωπαικη χωρα , λογω το οτι εχουν προχωρησει περισσοτερο, τα DSLam "κλειδωνουν" παραπανω ωστε να βγαλουν τον χωρο των overheads εξω απο το ωφελιμο BW συν το οτι μπορουν να σου εγγυηθουν οτι θα εχεις σταθερο throughput. off-topic : ee3509 , εαν σπουδαζεις στο ΤΕΙ Αθηνας , τοτε εδω ee3351
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Geia hara Paringila to asirmato dsl paketo otenet 2048 apo moultimedia. Tha piani sima kai stin avli 30 metra apo to spiti? Efharistw an den iparxou8n 2000 toixoi endiamesa kai an iparxei mia x optiki epafi tote thapexeis aneta.
ee3509 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 pappas_gr το πιάσες παλιός βλέπω κιόλας μια χαρα
PaPpaS_gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Αστα να πανε ... Αφανιστηκανε και οι δεινοσαυροι και δεν εχω παρεα...
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Αστα να πανε ... Αφανιστηκανε και οι δεινοσαυροι και δεν εχω παρεα... exo ego ton dyno fouska pou ine dinosauros.na ston doso?
PaPpaS_gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ασε, μην ξεφουσκωσει και με βριζεις μετα...
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 off topic.ine auito pou to gemizeis sapouni kai kanei fouskes
PaPpaS_gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Off-topic^3 : Αααα, ναι... Ε, λοιπον ποτε δεν καταλαβα πως δουλευουν αυτα... Ποτε δεν χωραγε το σαπουνι , για να το βαλω μεσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.