Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στον πίνακα ελέγχου!!!

johntas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πρόσφατα έκανα format στο pc αλλά αμέσως μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού (win2000 Prof), όποτε προσπαθώ να ανοίξω το control panel μου πετάει μήνυμα σφάλματος στον explorer!

945957974957965956959.jpg

Μπορώ να κάνω κάτι για να γλυτώσω το 2ο format?:-( Please help

Δημοσ.

Εννοείται φαντάζομαι πως έχεις εγκαταστήσει service pack και λοιπά updates. Λοιπόν, το πρόβλημα με το control panel μάλλον έχει να κάνει με κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησες και φτιάχνει κάποιο εικονιδιο εκεί....Ή μπορεί να είναι κάποιος driver, κάρτα γραφικών πχ

Δημοσ.

Έχω βάλει και service pack και updates.Από προγράμματα που ίσως επηρεάζουν έχω βάλει το ghost και τα office.Καμιά ιδέα???

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι γνωστό και μάλιστα το έχω αναφέρει και σε παλιότερο topic. Το πρόβλημα είναι στον driver της κάρτας γραφικών η οποία σίγουρα είναι nvidia και λύνεται με κατάργηση των παλιών drivers και εγκατάσταση νεότερης έκδοσης. Επειδή όμως δεν μπορείς λόγω του προβλήματος να μπεις στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων (γιατί από εκεί πρέπει να καταργήσεις τον driver) θα πας Έναρξη – εκτέλεση και θα πληκτρολογήσεις appwiz.cpl έτσι ώστε η προσθαφαίρεση να ανοίξει αμέσως.

Δημοσ.
Αsmilon κερδίζεις.. λεφτά να απαντάς σε κάθε πρόβλημα με το ίδιο μοτίβο "κοίτα για ιούς και κάνε memtest"? :confused:

johntas κάποια αρχεία .cpl πιθανότατα έχουν πρόβλημα..

http://support.microsoft.com/?id=kb;en-us;q276405

LOOOL ωραιος _BASSstarlet_ :mrgreen:

Aπλα ξερεις ρωταω τα βασικα, για να ξερουμε τι γινεται και πως να προχωρησει το τοπικ απο εκει και περα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...