Kleanthis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια χαρά.Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να εκτυπώσω σε δικτυακό εκτυπωτή από Dos Command Line;Τι παραμέτρους πρέπει να χρησιμοποιήσω, γιατί έχω μπλεχτεί...Ευχαριστώ...
tarrasque Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω παρόλο που έχεις τρομακτικό avatar έστω ότι το μηχάνημα που βρίσκεται ο εκτυπωτής λέγεται 'mitsos' και ο εκτυπωτής εχει share name 'printeri' απο το μηχάνημα σου σε dos prompt κάνεις assign ώς εξής: net use LPT3: \\mitsos\printeri χρησιμοποιείς απευθείας την lpt3 σαν να ήταν local printer
Kleanthis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Ελήφθη.Οψόμεθα για το αποτέλεσμα.Πάσα νέα ιδέα δεκτή.Ευχαριστώ!
asmilon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Για να μην το βαζεις συνεχεια βαλε την παραμετρο /persistent:yes στο τελος και θα εισαι οκ ;-)
Kleanthis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Προσπάθησα να κάνω ότι προτείνατε αλλά είχα τα ακόλουθα αποτελέσματα.Καμιά λύση; H:\>net use LPT3: \\W2K3SRV\HP 9050DN PCL 6 The syntax of this command is: NET USE [devicename | *] [\\computername\sharename[\volume] [password | *]] [/uSER:[domainname\]username] [/uSER:[dotted domain name\]username] [/uSER:[username@dotted domain name] [/sMARTCARD] [/sAVECRED] [[/DELETE] | [/PERSISTENT:{YES | NO}]] NET USE {devicename | *} [password | *] /HOME NET USE [/PERSISTENT:{YES | NO}]
tech25 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Dokimase ayto... net use LPT3: "\\W2K3SRV\HP 9050DN PCL 6" /persistent:yes
Kleanthis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 H:\>net use LPT3: "\\W2K3SRV\HP 9050DN PCL 6" /persistent:yes System error 66 has occurred. The network resource type is not correct. γκρρρρρρρρρ
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Το κοινοχρηστο ονομα του εκτυπωτη σου δεν ειναι HP 9050DN PCL 6, ειναι πολυ μεγαλο (και να το εχεις κανει τοσο μεγαλο καλυτερα ειναι να το κανει HP9050). Πηγαινε στις ιδιοτητες του κοινοχρηστου εκτυπωτη σου και δες τι ονομα εχει οριστει για χρηση μεσα στο δικτυο και αυτο να βαλεις...
Kleanthis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 H:\>net use LPT3: "\\W2K3SRV\HP 9050" /persistent:yes The command completed successfully. Και τώρα πως θα εκτυπώσω;Είμαι και ολίγον άσχετος...
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μεσα απο το DOS προγραμμα σου, διαλεγεις να εκτυπωσει απο την LPT3. Αν δε υποστηριζει κατι τετοιο καλυτερα να αντιστοιχισεις την θυρα σου στην LPT1 αν δεν εχεις καποιον αλλο εκτυπωτη εκει και να εκτυπωνεις απο αυτην, κατι που το υποστηριζει καθε προγραμμα DOS.
Kleanthis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Όπως έγραψα, ήδη, παραπάνω,είμαι σε command line...και ο εκτυπωτής δικτυακός...Απλά θέλω να εκτυπώσω ένα αρχείο μέσω command line interface...
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Nομιζω πως αν γραψεις onomaarxeiou.katalixi >LPT3 θα σου δωσει εκτυπωσει, δε ειμαι σιγουρος εχω πολυ καιρο να κανω κατι τετοιο...
tech25 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Douleyei ayto pou les. Bebaios min perimeneis na soy typosei arxeio word apo dos. Text format files... kai me type testfile.txt >lpt3 paizei...
Kleanthis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Απ' ότι έχω δει υπάρχει τρόπος να μπορείς να εκτυπώσεις οποιοδήποτε αρχείο θες από command line.Απλά και μόνο δίνεις την εντολή για την εκτύπωση μέσω του Dos και το εκτυπώνει... Τέσπα...Ευχαριστώ για τον κόπο σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.