teo64x Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 (υπόσχομαι να ρωτήσω σήμερα ή αύριο και να επανέλθω) Απ' ότι μου είπαν, οι κλήσεις από τη Ραφήνα πάνε στην ΔΟΥ. Τώρα πώς και πότε και γιατί, δεν έχω ιδέα... Αυτό θα πει σήμερα η αύριο.
peravrexei Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Σε ένα άλλο forum είχε πέσει το μάτι μου σε μια παρόμοια ερώτηση για το αν πρέπει να πληρώνονται αυτές οι κλήσεις και η απάντηση από χρήστη ο οποίος δούλευε στην δημοτική αστυνομία του δήμου αθηναίων ήταν να μην πληρώνεται τίποτα να πετιούνται.
panos2171 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Οι κλησεις καταγραφονται οποτε αν πας στη δημαρχια για κατι,πχ για κανενα πιστοποιητικο δεν θα σε εξυπηρετησουν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Οι κλησεις καταγραφονται οποτε αν πας στη δημαρχια για κατι,πχ για κανενα πιστοποιητικο δεν θα σε εξυπηρετησουν. Αν όμως δεν είσαι δημότης του Δήμου Αθηναίων; Ένας δημότης Ραφήνας (τυχαίο παράδειγμα... ) που παρκάρει παράνομα στην Αθήνα τι έχει να φοβηθεί από το Δήμο Αθηναίων; Εχω την εντύπωση ότι οι κλήσεις του Δήμου Αθηναίων πηγαίνουν προς είσπραξη στην ΔΟΥ του καθ' ενός εξ ημών.
Evgenios1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ξεφτιλα... εμενα μου εκοψαν 40ευρω κληση για παρκαρισμα στην Αθηνας (ευδαπ) ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΙ . Θα μου πειτε "γιατι να μην επερνα το μετρο" (που με βολευει), αλλα γιατι να δωσω 2ευρω για μετρο και οχι 25 σεντ για τοις βενζινες?
kage Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 http://www.synigoros.gr/dimotis/oximata_03.htm http://orlanto.pblogs.gr/2008/06/klhseis-dhmotikhs-astynomias.html αλλου διαβαζω οτι μετα απο ενα χ(μαλλον 300ε) ποσο στελνουν σημειωμα για να τις πληρωσεις και αλλου οτι αν οι κλησεις ειναι στον δημο σου κ πας να παρεις ενα χαρτι θα φανει κ θα στα ζητησουν... το θεμα ειναι οτι ισως αυτα να ισχυαν παλιοτερα πριν περαστει ο νομος που τους εδωσε δικαιωμα να κοβουν κλησεις κ να αφαιρουν κ πινακιδες.. <<Μετά το Προέδρικό διάταγμα 23/2004, οπότε και οχυρώθηκε νομικά το "δικαίωμα" του δημοτόμπατσου να γράφει τα οχήματα για στάση στάθμευση-H αρμοδιότητα αυτή ασκείται στο πλαίσιο του Κώδικα Δήμων και Κοινωτήτων (ν. 3463/2006, ΦΕΚ 114A) και περιγράφεται ρητώς στο άρθρο 1, παρ. 1(8) ν. 3731/2008 (ΦΕΚ 263A).>>
madsc Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Όσον αφορά την ευρύτερη Αθήνα, πλέον οι δημοτικές κλήσεις περνάνε στην εφορία κανονικά. /sc
mindtrapper Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εγώ έφαγα 80 ευρώ κλήση για στάθμευση σε πινακίδα Ρ40 στην Πεντέλης στον ύψος του ΟΤΕ στο Χαλάνδρι. Δεν έκλεινα τίποτα (έχει κάγκελα το πεζοδρόμιο ούτως ή άλλως) και πινακίδα δεν είδα ούτε για δείγμα. Που την είχαν στα Βριλήσσια; Το χαρτάκι είναι ροζ και δεν αναφέρει ημερομηνία πληρωμής οπότε υποθέτω είναι δημοτικής αστυνομίας. Εγώ είμαι δημότης Αμαρουσίου και ανήκω στη Β' Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων. Να την αγνοήσω την κλήση ή να πάω να την πληρώσω σύντομα (πάει στο μισό η κλήση έτσι δεν είναι; ) και να ησυχάσω; Υπάρχει κάποιο άρθρο να διαβάσω να είμαι σίγουρος τι πρέπει να κάνω; ΥΓ. Λίγο υπερβολικά δεν είναι 80 ευρώ; Έχω φάει κλήση από δημοτική σε Μαρούσι και Γιάννενα και τις δύο φορές ήταν 20 ευρώ και πλήρωσα 10. Επίσης η Ρ40 δεν ισχύει από τη θέση της πινακίδας μέχρι την επόμενη συνάντηση με οδό; Είμαι σχετικά σίγουρος ότι στο στενό πριν του σημείου που πάρκαρα δεν υπήρχε πινακίδα. Αν ισχύει αυτό μπορώ να πάω να πω ότι η κλήση είναι άκυρη επειδή η πινακίδα ήταν πιο πάνω και μεσολαβεί τουλάχιστον ένα δρόμος μεταξύ πινακίδας - σημείου στάθμευσης; Δε θα το ζόριζα τόσο πολύ αλλά 80 ευρώ είναι λίγο κοροϊδία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.