Προς το περιεχόμενο

Κλήσεις δημοτικης αστυνομιας.

A3TeRnuS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει 2 σε 3 μέρες για παρκάρισμα, μισο αυτοκίνητο στο σταθμό ΗΣΑΠ στα Πευκάκια. Κοινή πρακτική χρόνια τώρα. Ο Δήμος Νέας Ιωνίας αποφάσισε προεκλογικά να αρχίσει να μαζεύει λεφτά ομως...

Πάντως, απ' όσο γνωρίζω προωθούνται σε λίγες μέρες στην Εφορία.

Εγώ πάντως τις έσβησα...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η δικιά μου πήγε εφορία - το ποσό είχε ανέβει στα 300 περίπου και αν δεν το πλήρωνα δεν μου έδιναν φορολογική ενημερότητα... αυτά στο δήμο καλλιθέας πριν 3 χρόνια περίπου.

Δημοσ.

εγω πριν απο 3 χρόνια εφαγα κλήση απο την δημοτική αστυνομία του πειραιά, δεν την εχω πληρωσει ακόμη......και όπως φαίνεται μαλλον την γλύτωσα.

Δημοσ.

Λοιπον παιδιά ρώτησα σήμερα και μου είπαν οτι δεν υπάρχει ακόμα νομοθετικό πλαίσιο, οπότςε δεν γίνεται κάτι αν δεν τις πληρώσεις. Ρώτησα στο ελεγκτικό συνέδριο :mrgreen:

Δημοσ.

Μια κληση που ειχα φαει για παρανομη σταθμευση, απο την δημοτικη αστυνομια, με εστειλαν να πληρωσω στην τροχαια αθηνων. Τα στελνουν εκει νομιζω τωρα.

Οποτε απο αστυνομια δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να την γλυτωσεις.

Δημοσ.

δημοτικη αστυνομια Αθηνων πριν 6 μηνες: μου πηραν τις πινακιδες (Ψυρρη) και εσκασα 100 ευρω για να τις παρω πισω αμεσα

δημοτικη αστυνομια Αμαρουσιου (πανε 2 χρονια): κληση για σταυθμεση σε θεση μονιμου κατοικου (η ταμπελα ειχε κρυφτει πισω απο κατι πευκα) 65 ευρω που δεν πληρωσα ποτε

Δημοσ.

εγώ ραφήνα πριν 1 χρόνο βρήκα στο αυτοκίνητο 3-4 κλήσεις (το είχα παρκάρει σε στενό για καμιά βδομάδα) από δημ. αστυνομία με τις οποίες δεν ασχολήθηκα ποτέ. τώρα θα δείξει (τα βράδυα κοιμάμαι ήσυχος πάντως)

(paredwse τι παίζει με τη Ραφήνα ;;; να χάσω μήπως τον ύπνο μου ; :D )

• Super Moderators
Δημοσ.
εγώ ραφήνα πριν 1 χρόνο βρήκα στο αυτοκίνητο 3-4 κλήσεις (το είχα παρκάρει σε στενό για καμιά βδομάδα) από δημ. αστυνομία με τις οποίες δεν ασχολήθηκα ποτέ. τώρα θα δείξει (τα βράδυα κοιμάμαι ήσυχος πάντως)

(paredwse τι παίζει με τη Ραφήνα ;;; να χάσω μήπως τον ύπνο μου ; :D )

Βρωμόπαιδο, εσύ δεν πληρώνεις τις κλήσεις σου; Θα σε βρούμε και θα σε γδάρουμε! :P

Θα ρωτήσω και θα πληροφορήσω επίσημα. ;)

Δημοσ.

τις κλήσεις μου τις πληρώνω απλά αυτό που κάνανε σε ξεχασμένο στενό να με φορτώσουν με ματσάκι κλήσεις το βρίσκω προκλητικό! μάλλον θα στράβωσε κανένας λόκαλ και θα με έδωσε :-p

• Super Moderators
Δημοσ.
τις κλήσεις μου τις πληρώνω απλά αυτό που κάνανε σε ξεχασμένο στενό να με φορτώσουν με ματσάκι κλήσεις το βρίσκω προκλητικό! μάλλον θα στράβωσε κανένας λόκαλ και θα με έδωσε :-p

Πώς κάνεις κι εσύ έτσι για ένα τόσο δα ματσάκι;

Πλήρωσέ τις και θα ξεχάσεις το όλο θέμα... :P

(υπόσχομαι να ρωτήσω σήμερα ή αύριο και να επανέλθω)

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Απ' ότι μου είπαν, οι κλήσεις από τη Ραφήνα πάνε στην ΔΟΥ. Τώρα πώς και πότε και γιατί, δεν έχω ιδέα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...