A3TeRnuS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια,τι παιζει μ αυτες; Τις πληρωνουμε κανονικα; Γνωστος μου αστυνομικος της Τροχαιας Πειραια με συμβουλεψε απλα...να την πεταξω! Παιζει να βρεθω με κανενα καπελο 400? για μολις 34? που καλουμαι να πληρωσω;!; :-? Ν.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Τις πετάς κανονικά. Αν (που αποκλείεται) σου ξαναέρθει, την πετάς επίσης. Δοκιμασμένο.
Dark_son20 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 τι πληρώνεις κανονικά.... αύριο πάω εφορία να σκάσω 330 από 33euro που σαν μάγκας και γω την πέταξα :s
Icecut Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Απο ότι βλέπω υπάρχει απόλυτη σύμπνοια και ταύτιση απόψεων...Η αλήθεια είναι οτι πρίν απο λίγα χρόνια,ότι είχαν πρωτοβγεί οι της δημοτικής εδώ στην Πάτρα τις κλήσεις τις πετάγαμε!Τώρα όμως τα πράγματα απο όσο ξέρω ζορίσανε,για αυτό μη κάνεις κανένα αστείο γιατι θα ψάχνεσαι!
ntountou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 δεν είναι δυνατόν ρε φίλε να την πετάξεις... πλέον η δημοτική αστυνομία έχει αυξημένες αρμοδιότητες, δεν είναι όπως τα πρώτα (δοκιμαστικά) χρόνια.. εμένα με έχουν πάρει και πινακίδες.. δλδ τι έπρεπε να τους πω? "δώσε τις πινακίδες πίσω ρε λαμόγιο, δε σε αναγνωρίζω, δε πληρώνω τπτ"... ακόμα εκεί θα ήταν οι πινακίδες
HexStatic Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Έτσι έτσι να γράφουνε λίγο μπας και μπει λίγο τάξη σε αυτή τη χωρα.
Neurotic_Fest Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 δεν είναι δυνατόν ρε φίλε να την πετάξεις...πλέον η δημοτική αστυνομία έχει αυξημένες αρμοδιότητες' date=' δεν είναι όπως τα πρώτα (δοκιμαστικά) χρόνια.. εμένα με έχουν πάρει και πινακίδες.. δλδ τι έπρεπε να τους πω? "δώσε τις πινακίδες πίσω ρε λαμόγιο, δε σε αναγνωρίζω, δε πληρώνω τπτ"... ακόμα εκεί θα ήταν οι πινακίδες[/quote'] Απο και ως που ρε παιδια η δημοτικη ατυνομια να παιρνει πινακιδες ;;;Υπαρχει νομος που τους εχει δωσει τετοια εξουσια ; Εδω συζητανε ακομη αν η αφαιρεση πινακιδων απο οποιονδηποτε ειναι αντισυνταγματικη.
ntountou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 το ότι παίρνουν πλέον και πινακίδες είναι δεδομένο... μου έχει συμβεί, έχει συμβεί σε φίλο και εξάλλου όταν πήγα να τις πάρω περίμεναν πόσοι άλλοι... άρα είτε υπάρχει σχετικός νόμος είτε κάποιο προεδρικό διάταγμα που τους επιτρέπει εγώ συμφωνώ να ελαφρύνουν την τροχαία από τέτοιες αρμοδιότητες, όπως κλίσεις για παράνομα παρκαρίσματα, αρκεί να κάνουν σωστά τη δουλεία τους στους υπόλοιπους τομείς όπως η διευκόλυνση της κυκλοφορίας στους δρόμους και η όσο το δυνατόν αύξηση της ασφάλειας (έλεγχοι για μεθυσμένους, μαλάκες που νομίζουν ότι είναι ο Σουμάχερ κτλ) τώρα αν είναι αντισυνταγματικό να σου παίρνουν πινακίδες, δε το σκέφτηκα ποτέ... μπορείς να το εξηγήσεις Neurotic ? ή καποιος άλλος τελος πάντων
panagos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Τί έγινε γιατρέ;; παρανομήσαμε?? κάνουμε πάντες με τη μπέμπα;;
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά εμένα πάντως όταν με είχανε γράψει την έσκισα. Τώρα αν έχουν αλλάξει τα πράγματα δεν γνωρίζω, αλλά θα μάθω και θα σας πω.
A3TeRnuS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Έτσι έτσι να γράφουνε λίγο μπας και μπει λίγο τάξη σε αυτή τη χωρα. Ετσι,ετσι,αλλα μην μου πεις τωρα οτι κανουνε και σοβαρη δουλεια γιατι θ αρχισω να γελαω και θα σταματησω αυριο! Μονο με κατι μαλακιες καθονται και ασχολουνται για να δικαιολογησουν το ψωρομισθο τους οσοι δεν μπορεσανε ποτε να μπουνε στην τροχαια κανονικα-λες και ηθελε και καμμια τρελλη βαθμολογια η σχολη τους...Τεσπα,ας μην πω αλλα...:-| Τί έγινε γιατρέ;; παρανομήσαμε?? κάνουμε πάντες με τη μπέμπα;; Χεχε,ασε ρε Νικο,να ταν αυτο και δεν θα χα ουτε πινακιδες... Σταματησα με αλαρμ ψαχνοντας για διανυκτερευον φαρμακειο κατω στο κεντρο και ουτε στημμενη να μου την ειχαν! Εκανα και βολτες να βρω τον τυπο,αλλα τιποτα...:evil: Ν. ΥΓ.Αυτη την κλιση παντως ναι,θα την πληρωσω γιατι ακομα και σε πεζοδρομο που ημουν και δεν ενοχλουσα την κινηση των υπολοιπων,ημουν οντως παρανομος.Αλλα αλλες δυο που εφαγα μετα απο 'καταγγελια' σε πεζοδρομο κατω στο Περαμα στο λιμανι και ενω το παρκαρα εκει επι 5 συνεχεις μηνες χωρις να ενοχλω κανεναν(απο τον ΙΔΙΟ ψευτομπατσο στο ΙΔΙΟ μερος την ΙΔΙΑ ωρα της ημερας και επι ΔΥΟ ημερες γιατι λογω θητειας βγαινω καθε 2η μερα εξω!!!),δεν θα τις πληρωσω και θα περιμενω ειδοποιηση για δικαστηριο.Δεν μπορει να τρεχουμε με την ψυχη στο στομα για την πατριδα και οι Περαματιωτες που τους αφηνουμε και τα λεφτα μας να κανουνε καταγγελιες οποτε τους την δωσει.Μεσα στην βρωμα ειναι ο πεζοδρομος πισω απ το "Ντοναλντ" για οσους ξερουν με κατι εξαθλιωμενα χαμοσπιτα και τους πειραξαν τα 5-6 αυτοκινητα που παρκαρουν και ετσι ωστε να μην τον κλεινουν κιολας; Πλακα μας κανουν δηλαδη; Ημαρτον...
panagos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν θα περάσει απο το ιατρείο αυτός ο τύπος;;; Βγάλτου τα δόντια όλα!! Θα σας πω μια άλλη φάση να γελάσετε... Είναι στην Αμαλίας ένας της τροχαίας, έχει κάνει μπλόκο με το περιπολικό και έχει παρκάρει το μισό αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο. Περνάει ένας της δημοτικής αστυνομίας με τη μηχανή (δεν θυμάμαι και τι μηχανές έχουν... transalp είναι; ) ο οποίος δεν φοράει κράνος. Τον σταματάει ο τροχαίος και ακολουθεί ο εξής διάλογος: (τ) τροχαία, (δ) δημοτική αστυνομία Τ: γιατί δεν φοράς κράνος; Δ: Το ξέχασα (με υφάκι.. άσε μας ρε φίλε) Τ: Δώσε μου τα χαρτιά σου.. του τα δίνει.. τα κοιτάει ο μπάτσος.. Τ: θα σε γράψω Δ: πλάκα μου κάνεις;; Τ: Τί πλάκα; Κυκλοφορείς έτσι στο δρόμο χωρίς κράνος;;! Δ: Οκ.. (πάει μέχρι τη μηχανή του και παίρνει και αυτός το μπλοκάκι-ή αλλιώς τακόχαρτο για αυτούς που ξέρουν) Τ: Τί είναι αυτό;; Δ: Θα σε γράψω για παράνομο παρκάρισμα.. Τ: Θα αστειεύεσαι.. Δ: Κοίτα να δεις.. (και αρχίζει να γράφει. Αρχίζει και ο μπάτσος να γράφει.. με λίγα λόγια... ο ένας έγραφε τον άλλον!) Σε μια φάση σταματάει ο μπάτσος της τροχαίας και του λέει: Τ: Φαντάζεσαι τί θα λένε αυτοί που μας βλέπουν τώρα; Δ:Εσύ το ξεκίνησες! Τ: Καλά.. ας το σταματήσουμε εδώ.. Οπότε τα μαζέψανε και φύγανε και οι δυο!! Αυτό μου το έχει πει φίλος που ήταν δίπλα και τους κοιτούσε! χα!
Neurotic_Fest Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 τώρα αν είναι αντισυνταγματικό να σου παίρνουν πινακίδες' date=' δε το σκέφτηκα ποτέ... μπορείς να το εξηγήσεις Neurotic ? ή καποιος άλλος τελος πάντων [/quote'] Εχει να κανει με φθορα ξενης περιουσιας το επιχειρημα αν θυμαμαι καλα.Η καλυτερες λυσεις ειναι 2 για καθε λογης μπατσο και νανομπατσο , ή παιρνεις το ποδηλατο και δεν σ'ενοχλει κανενας ή καλυπτεις τις πινακιδες στην ΧΤ και τους προσπερνας με 200,οι 9 στους 10 δεν θα μπουν καν στον κοπο ν'ασχοληθουν μαζι σου.
O mitsios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 φιλε μου δεν αξιζει για 34 ευρω να μην κοιμασαι ησυχος τα βραδια.Πληρωσε τα και προσεχε την αλλη φορα.
madsc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 τι πληρώνεις κανονικά....αύριο πάω εφορία να σκάσω 330 από 33euro που σαν μάγκας και γω την πέταξα :s Dark είσαι 1000% σίγουρος ότι πρόκειται για κλήση δημοτικής αστυνομίας κ όχι κλήση τροχαίας; Ρίξε μια ματιά τι γράφει επάνω στην κλήση αν θες κ πες μου. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.