Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφορία Okami

Lomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Okami είναι ένα παιχνίδι για το PS2, το οποίο αν έχω καταλάβει καλά έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, αλλά για Ευρώπη δεν έχω ακούσει τίποτα.

http://www.us.playstation.com/PS2/Games/SLUS-21115/Screenshots

στο παραπάνω site μπορείται να δείτε μερικά screenshots, βασικά είχα βρεί και ένα βιντεάκι, πρίν απο περίπου ένα χρόνο, σε ένα dvd του gamepro και με είχε εντυπωσιάσει το απίστευτα πρωτότυπο gameplay και τα επίσης πρωτότυπα και ενδιαφέροντα γραφικά.

Όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε θα με βοηθήσει αρκετά, μιας και έχω φάει μεγάλο κόλλημα με αυτό το παιχνίδι!

Δημοσ.

No problem...

Έτσι κι αλλιώς, το περιμένω κι εγώ με τεράστια ανυπομονησία το παιχνιδάκι, με έχουν ενθουσιάσει όσα έχω δει μέχρι σήμερα... Πραγματικό έργο τέχνης...

Δημοσ.

Έχεις δει κανενα σχετικο βιντεάκι? Εγώ αυτό το 3 λεπτο περιπου που είδα ήταν όλα τα λεφτά απο άποψη γραφικών κ gameplay!!! (πραγματικό έργο τέχνης όπως πολύ εύστοχα είπες)

Νά που κ η Sony κάνει προόδους στο alternative gaming, στα χνάρια της nintendo :)

Δημοσ.

Έχω δει πάρα πολλά βιντεάκια, τόσο trailers, όσο και ingame, κυρίως από IGN και παρόμοια sites και λογικά, μέσα στις επόμενες μέρες που θα κυκλοφορήσει στην αμερικάνικη αγορά θα πληθύνουν αρκετά (ήδη έχουν εμφανιστεί τα πρώτα reviews)...

Για το αν η Sony κάνει τέτοιες προσπάθειες θα διαφωνήσω ελαφρώς, γιατί το παιχνίδι δεν είναι δικό της, αλλά της Capcom, άλλο αν θα κυκλοφορήσει μόνο σε PS2.

Βέβαια και η Sony κάνει πού και πού κάποιες παρόμοιες αξιόλογες προσπάθειες (βλ. ICO, Shadow of the Colossus), αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, πιο φυσιολογικό θα μου φαινόταν να έβλεπα το Okami στο επερχόμενο Wii (αν και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αν υπάρξει... Okami II!), κυρίως λόγω της ειδικής νοοτροπίας γενικά των μηχανημάτων της Nintendo, αλλά και του χειρισμού με το Wiimote (αν πρόσεξες σε κάποιο βίντεο τον χειρισμό με την brush). Άλλωστε και το Viewtiful Joe, το άλλο γνωστό παιχνίδι της Clover Studios (της ομάδας της Capcom που έφτιαξε το Okami), εκανε μεγάλο όνομα στο Gamecube κυρίως και όχι στο PS2...

Δημοσ.

Όντως το brush του Okami είναι το κάτι άλλο (σε ένα βιντεάκι έπρεπε να φτιάξεις κάτι σαν γέφυρα με αυτό για να περάσεις πάνω απο έναν γκρεμό!!!)

Όντως στο Wii με τον αισθητήρα κίνησης θα μαμούσε κ θα έδερνε το Okami με τα ίδια ακριβώς γραφικά!!

Πάντως ψήνομαι να το παραγγείλω απο Αμερική, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον Φεβρουάριο!!! Τι θα παίζω μετά την εξεταστική;; :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...