louben Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια μια ερωτηση,Εχω κατι παλια cds απο υπολογιστη που ειχα παλαιοτερα τα οποια εχουν(η μαλλον ειχαν)μεσα βιντεοκλιπς.Λοιπον ειχα να τα ανοιξω πολυ καιρο(καμια τριετια).Προσπαθω με τον καινουργιο υπολογιστη να τα ανοιξω και οχι απλα δεν ανοιγουν αλλα και κολλαει ολο το συστημα και χρειαζεται manual reset,τι τρεχει(γρατζουνιες εχουν αλλα λιγες και ο ηλιος δεν τα χτυπαγε τουλαχιστον συστηματικα).Δεν μου το κανει σε 1-2 αλλα σε περισοοτερα(μα ολα πια?).Να τονισω οτι εχω nec 4551(μηπως φταιει αυτο γιατι λενε οτι το συγκεκριμενο δε διαβαζει τη τυφλα του). Thanks
blackstar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 aplo, pane se kanena filo kai dokimase na ta diabasis ekei.
Neurotic_Fest Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Ferta se mena na ta balo sto liteon ama eisai Athina, xreono 1 euro tin anabiosi .Ti marka einai ;
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Βρές κάποιον με pioneer 106s, ή δοκίμασε το cd roller
blackwar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Εναλλακτικά δοκίμασε να τα ανασύρεις (αν και δύσκολο το βλέπω) με το BadCopy Pro. http://www.jufsoft.com/badcopy/
johncopy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 :???: Καλο μεσημερι, προτεινω το IsoBuster,διαβαζει ακομα και κατεστραμμενα CD/DVD. Μου ελυσε οποιο προβλημα ειχα με τους δισκους.
johncopy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 :???: Καλο μεσημερι, προτεινω το IsoBuster,διαβαζει ακομα και κατεστραμμενα CD/DVD. Μου ελυσε οποιο προβλημα ειχα με τους δισκους.
johncopy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 :smile: Καλο μεσημερι, προτεινω το IsoBuster, οπου ειχα προβλημα το ελυσα.:-?
johncopy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Συγνωμη για την επαναλειψη, καπου κολλησε η επιστροφη της απαντησης:?
louben Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδες το isobuster πολυ καλο εσωσα το 70% των βιντεο thanks. Kαι να φανταστειτε οτι εσπασα ενα cd me guns n roses επειδη δεν επαιζε.Ας προσεχα. Επι ευκαιριας γιατι ρε παιδια χαθηκαν καποιοα απο τα δεδομενα?Τοσο ευαισθητα ειναι τα cds?Μερικα ηταν απαικτα και αγρατζουνιστα.Απλα ηταν μαρκα creation.Anyway αφου τα σωσαμε ολα οκ. Thanks
Neurotic_Fest Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Osa den sothikan min ta petakseis ! Krata ta gia kanena allo drive , ta liteon einai poli kala se autin tin douleia opos proeipa kai alles markes fysika.Creation = fast degradation .Pare Thats TY tin epomeni fora kai den tha to metanioseis.
louben Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Thanks for the tip,KAla ta nec re paidia (exo to 4551)alla de diabazoyn thn tyfla toys.Tora sozo se tdk exo akoysei kala logia gia ta thats kyriow omos gia ta tayo yden isxyei?
Neurotic_Fest Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Gia Thats Taiyo Yuden elega, einai to brand tis etaireias.Ta plextor episis einai Taiyo Yuden (en sintomia to leme TY).Einai korifi, eidika sta cd einai asinagonista.
louben Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 PAntos kai ta TDK τα ψευτισανε.Μετρησα με παχυμετρο τα 16χ και εχουν σχεδον το μισο παχος απο τα 8χ της ιδιας εταιριας.Δεν ξερω αν λεει κατι αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.