Προς το περιεχόμενο

"Δωρεάν" DSL 1024 2 μήνες...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ... όντως την σημείωσα ... :-)

απλά την έγραψα όπως την γράφει το κουπόνι για να ξέρουν περι τίνος πρόκειται όσοι δεν έχουν άποψη.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
jimpanos σε ευχαριστω παρα πολυ για το κουπονι

Άντε τυχερούλη σου κατσε η καλή!

Εγώ το αγόρασα το περιοδικάκι γιατί είμαι από τις εξαιρέσεις των διπλασιασμών και θα έχω 1024 γραμμή αλλά όχι και σύνδεση...Για αυτό και εγώ πήρα τα 2 μηνάκια και να πάνε να γ...θούν στη Forthnet...

Δημοσ.

πως θα συνδεθώ με ethernet modem ? θα κάνω εικονίδιο για dial up? δε μου δείχνει το modem (ethernet) μου όταν φτιάχνω dial up σύνδεση... :-| :-|

έχω το linksys Wag354G

Δημοσ.

για τον φιλο που ρωταγε πανω για τα ondslkit οταν κοβεις το πακετο υπαρχει επιλογη στο φαξ να κοπει μονο η συνδρομη και οχι η γραμμη οποτε κρατας την γραμμη και πληρωνεις το παγιο της χωρις να χρεωνεσαι και την συνδρομη του οτενετ. Οποτε βαζεις οποιον αλλον provider θες. Η προσφορα αυτη αν καταλαβα καλα ειναι μια χαρα για οσους εχουν 384 αφου ουσιαστικα σου δινει 2 μηνες τσαμπα ιντερνετ δηλαδη ας πυμε τελη οκτωβρη με τελη δεκεμβρη ασχετως διπλασιασμους. Αν τωρα σας διπλασιασει στα 784 τοτε απλα ανεβαινεται και αλλο, δεν χρειαζεται να πατε να πληρωσετε 1024 στον οτε τωρα που παει να αναβαθμισει

Δημοσ.

egw pali vrika epilogi gia 2 mines 2048. peira to ram xoris to vivlio. oloklirosa thn energopoiisi alla den mporesa na sindethw giati exw vivo shared kai den ginete mou eipan apo grammi vivodi... ektos autou eimai kai me 512.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...