Προς το περιεχόμενο

"Δωρεάν" DSL 1024 2 μήνες...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
emena pou eixa adsl in a box plus k teleiose stis 27 iouliou, akoma einai energopoiimeni i grammi.

?? kai den plironis diladi ? h tin plironis mazi me to logariasmo tou ote? kai an nai poso dinis? gia dieukrinise ligo giati exi endiaferon :)

Δημοσ.

aplws den plirono tipota. i forthnet afinei tin grammi energopoiimeni gia kapoio diasteimma afou liksei i sindesi mpas k epilekseis autin san provider pali. emena me simferei auto epeidi exo k tin sindesi tou magaziou oste na xrisimopoiiso tous kodikous, alla pleon k tin sindesi tis altecnet.

Δημοσ.

Σημερα εκανα αιτηση στον ΟΤΕ για ενεργοποιηση γραμμης dsl.Αν παρω το RAM εχει προσφορά dsl θα μπορώ να τη χρσιμοποιήσω η όχι?????

Δημοσ.

Έχω ρυθμίσει το Outlook 2003 να διαχειρίζεται το λογαριασμό μου στο gmail. Από τη στιγμή που έβαλα την altecnet, δεν βρίσκει τον διακομιστή εξερχόμενης (του gmail) με τίποτα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Η προσφορά λέει:

TO RAM σε συνεργασία με την ALTECTelecoms σας προσφέρει ADSL 1024 2 Μήνες Δωρεάν Συνδρομή.

Με δυνατότητα επιλογής από τον χρήστη στις εξής ταχύτητες:

-PSTN56K

-ISDN64K

-ISDN128K

-ADSL384

-ADSL512

-ADSL1024

Μετά την λήξη της 2μηνης συνδρομής η ALTEC Telecoms Δημιούργησε ειδικά για τους χρήστες που θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους την εξής μοναδική προσφορά:

"6μηνη συνδρομή στην τιμή της 3μηνης" σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που ισχύει την στιγμή της ανανέωσης.

Αν θέλει κανείς πάντως εγώ έχω πάρει το RAM και την κάρτα που έχει μέσα δεν θα την χρησιμοποιήσω. Ο πρώτος που θα στείλει pm θα του την δώσω. ;-)

Αν υπάρχει και κανένας άλλος ας την μοιράσει εδώ μέσα. Όλο και κάποιος θα ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί φοβήθηκες (εκτός αν κατάλαβα λάθος)

Η ενεργοποίηση δεν σε δεσμεύει σε ανανέωση:

Μετά την λήξη της 2μηνης συνδρομής η ALTEC Telecoms Δημιούργησε ειδικά για τους χρήστες που θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...