kallair Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 emena pou eixa adsl in a box plus k teleiose stis 27 iouliou, akoma einai energopoiimeni i grammi.
activex Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 emena pou eixa adsl in a box plus k teleiose stis 27 iouliou, akoma einai energopoiimeni i grammi. ?? kai den plironis diladi ? h tin plironis mazi me to logariasmo tou ote? kai an nai poso dinis? gia dieukrinise ligo giati exi endiaferon
kallair Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 aplws den plirono tipota. i forthnet afinei tin grammi energopoiimeni gia kapoio diasteimma afou liksei i sindesi mpas k epilekseis autin san provider pali. emena me simferei auto epeidi exo k tin sindesi tou magaziou oste na xrisimopoiiso tous kodikous, alla pleon k tin sindesi tis altecnet.
BadAcid Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 hi exo to sagem 800 me syndesi otenet pos ginontai i rithmisis tis acn sta xp gia tin 1024 tou ram?thanks
Dark_Sage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 emeis dld pou exoume otenet poy ligei sintoma tha anagastoume na plirwnoume kathe mina sto logariasmo tou ote to kostos gia th paramoni ths energopoihshs ths dsl?
BadAcid Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Otan kanis registration dio epiloges yparxoyn isdn 64 kai pstn den iparxi gia dsl epilogi xeri kapios ti ginetai?
μανος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Otan kanis registration dio epiloges yparxoyn isdn 64 kai pstn den iparxi gia dsl epilogi xeri kapios ti ginetai? Αν κλικάρεις μέσα θα δείς ότι έχει και άλλες επιλογές.
stavregos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Σημερα εκανα αιτηση στον ΟΤΕ για ενεργοποιηση γραμμης dsl.Αν παρω το RAM εχει προσφορά dsl θα μπορώ να τη χρσιμοποιήσω η όχι?????
Soth Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 αν ζήτησες μόνο γραμμή ΟΤΕ (όχι παροχή μέσω ΟΤΕΝΕΤ) γιατί όχι;
belmpas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω ρυθμίσει το Outlook 2003 να διαχειρίζεται το λογαριασμό μου στο gmail. Από τη στιγμή που έβαλα την altecnet, δεν βρίσκει τον διακομιστή εξερχόμενης (του gmail) με τίποτα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
jimpanos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Η προσφορά λέει: TO RAM σε συνεργασία με την ALTECTelecoms σας προσφέρει ADSL 1024 2 Μήνες Δωρεάν Συνδρομή. Με δυνατότητα επιλογής από τον χρήστη στις εξής ταχύτητες: -PSTN56K -ISDN64K -ISDN128K -ADSL384 -ADSL512 -ADSL1024 Μετά την λήξη της 2μηνης συνδρομής η ALTEC Telecoms Δημιούργησε ειδικά για τους χρήστες που θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους την εξής μοναδική προσφορά: "6μηνη συνδρομή στην τιμή της 3μηνης" σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που ισχύει την στιγμή της ανανέωσης. Αν θέλει κανείς πάντως εγώ έχω πάρει το RAM και την κάρτα που έχει μέσα δεν θα την χρησιμοποιήσω. Ο πρώτος που θα στείλει pm θα του την δώσω. ;-) Αν υπάρχει και κανένας άλλος ας την μοιράσει εδώ μέσα. Όλο και κάποιος θα ενδιαφέρεται.
jimpanos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά ... για την παραπάνω προσφορά ... τέλος... 5 λεπτά κράτησε... Νικητής ο haris2121 ;-)
Soth Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν καταλαβαίνω γιατί φοβήθηκες (εκτός αν κατάλαβα λάθος) Η ενεργοποίηση δεν σε δεσμεύει σε ανανέωση: Μετά την λήξη της 2μηνης συνδρομής η ALTEC Telecoms Δημιούργησε ειδικά για τους χρήστες που θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους
jimpanos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Soth: αν αναφέρεσαι σε μένα δεν φοβήθηκα ... Απλά η δικιά μου DSL λήγει τον Μάρτη του 2007. Αχρηστη μου ήτανε... οπότε ...
Soth Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Α οκ! απλά είδα που σημείωσες την "προσφορά" και νόμιζα ότι εκεί ήταν το πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.