sheepfish Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Skeftomai edw kai kairo na agorasw pc,alla irthe pia i wra!mazepsa kapoia lefta kai tha mazepsw kialla eyxomai!tsp,auto einai psilo adiaforo! tsp!mpainw se diafora forums kai blogs kai xena site,kai poli pisteyoun oti i agora enos core 2 duo tha itan lathos na ginei ntin en logw xroniki stigmi dioti oi quad core einai sti gwnia kai tha xeprovaloun mesa sto prosexes noemvri kai alloi lene oti oi core 2 duo einai iperarketoi kai poli dunatoi gia para polles efarmoges kai o monos logos gia na perimenei kapoios tous quad einai i ptwsi twn timwn twn conroe!vevaia poli tha poun analoga ton user kai tis efarmoges pou tha trexei o kathenas(prwsopika thelw gia polla kai diafora varia programmta,mousiki kai video epexergasia kai gia programming kai arketo matlab)! tsp,kai pali!apo tin alli i nea dinamiki kai polla iposxomeni sinergasia tis amd me tin ati mpainei kai ayti sto proskinio!malista polles fimes akougonte gia tous quad tis amd oti tha vgun prin i intel vgali tous kentsfield(quad core)!kai ayto mesa sto 2006! Aptin alli iparxun kai alla simantika zitimata na thixi kaneis ,opws i psiles times twn ddr2 stin agora tin en logw xroniki stigmi! kataligontas loipon kapou tha thela na rwtiso einai lathos kinisi na aograsei kapoios tin en logw xroniki stigmi pc i oxi?iparxei periptwsei oi core 2 duo se 1-2 xronia na einai pra poli pisw me ta sistimata tote kai tis ewfarmoges ?mipws polla varia software tha vgun me vasi na xrisimopoioun dio epexergastes gia kaliteri apodosi?kai etsi an anoixeis dio - tria varia programmtata tha krasarei olo to pc?iparxei periptwsi i core 2 duo na einai protogonoi se 1-2 xronia?i ola ayta pou rwtaw einai vlakeies? yg:mporeis na ftiaxeis sistima me dio core 2 duo ?
tolis86 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 λοιπον εμενα η γνωμη μου ειναι πως δε νομιζω ενας απλος ανθρωπος που μπαινει στο νετ και παιζει παιχνιδια να χρειαζεται παραπανω απο τον 6300... ακομα και ο μικρος (υπαρχει και μικροτερος ο 4200) αδερφος της οικογενιας ειναι υπεραρκετος και θα καλιψει ολες της αναγκες γρηγορα και αποτελεσματικα...το αν εχουμε τη ψορα του "εχω το καλυτερο" ειναι αλλο θεμα...εγω εχω ακομα πεντιουμ 4 630 και μου φτανει... η επομενη αναβαθμιση ισως να ειναι και σε 8απυρηνο επεξεργαστη και αυτο επειδη τοτε ο δικος μου ισως να μη μου φτανει... το οτι οι τιμες των κονροε θα πεσουν εισαι σιγουρο αλλα τελικα ολα ειναι οπως τα βλεπει κανεις.....
Voodooman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 To αύριο είναι θολό και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να σε απασχολεί και πολύ. Oi core 2 είναι τόσο απίστευτα δυνατοί και σε λογικές τιμές, που το software θα κάνει πολύ καιρό να τους ξεπεράσει. Με 200+ ευρώ παίρνεις τον 6400 που κοντράρει τον AM2 5000+. Μάλλον καλά μου φαίνεται. Όσο για τις τιμές, πόσο πιο κάτω να πέσουν; Δύσκολα η Intel θα τους σκοτώσει κι'άλλο, απλά όταν βγάλει καινούργια μοντέλα θα τους διώξει από την αγορά. Αγόρασε όταν έχεις ανάγκη και μέχρι εκεί που σου επιτρέπει το πορτοφόλι σου. Τα πανάκριβα μηχανήματά μας, όσο καλά και να είναι, θα είναι mainstream σε 6 μήνες και ξεπερασμένα σε έναν χρόνο. Πάντα έτσι γίνεται.
PlaStiK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά, απο τότε που πήρα τον πρώτο μου 386, ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ υπήρχε κάτι που "ερχόταν". Οταν βγούν οι quad core, θα έχουν βγεί οι πρώτες φήμες για τους octa-core ή ό,τι να'ναι, η Nvidia και η ΑΤΙ θα έχουν ανακοινώσει για το προσεχές εξάμηνο κάρτες στα 4Ghz κλπ κλπ. Τι νόημα έχει να περιμένεις τελικά, αφού ανα πάσα στιγμή η ταρίφα για να είσαι στην κορυφή της τεχνολογίας παραμένει σταθερή και αμετάβλητη. Πάρε το μηχάνημά σου να το ευχαριστηθείς και μη βασανίζεσαι με "μήπως" και "άν".
kostasplak1986 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά' date=' απο τότε που πήρα τον πρώτο μου 386, ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ υπήρχε κάτι που "ερχόταν".Οταν βγούν οι quad core, θα έχουν βγεί οι πρώτες φήμες για τους octa-core ή ό,τι να'ναι, η Nvidia και η ΑΤΙ θα έχουν ανακοινώσει για το προσεχές εξάμηνο κάρτες στα 4Ghz κλπ κλπ. Τι νόημα έχει να περιμένεις τελικά, αφού ανα πάσα στιγμή η ταρίφα για να είσαι στην κορυφή της τεχνολογίας παραμένει σταθερή και αμετάβλητη. Πάρε το μηχάνημά σου να το ευχαριστηθείς και μη βασανίζεσαι με "μήπως" και "άν".[/quote'] sostos! pare tora ena core 2 duo kai pisteyo tha sou einai arketos kai otan vgoun oi tade-core kai pesoun oi times ton quad-core tsimpa tous! etsi ki allios esy panta grigoros tha ise ektos an vgaloun kana paixnidaki pou na exei minimoun apaitisi quad-core epeksergasti! :-D
mpampis81 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Αξίζει λέτε να πάρω τον 6600 με 330ε ή να πάρω τον μικρότερο 6300 με 190ε και να τελειώνω? Ο λόγος που το σκέφτομαι είναι για την cache που έχει ο πρώτος. Δεν είμαι και κάποιος απαιτητικός χρήστης. Ρ4 στα 3Ghz με 1024 Ram έχω και θέλω κάτι πιο γρήγορο :?
tolis86 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 αφου δεν εισαι απαιτητικος τοτε τον 6300 θα δεις τεραααστια διαφορα απο τον π4....αυτο ειναι σιγουρο...και ο 6300 βολιδα παει....
kosmasgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ φιλαράκι P.4 3ghz με 1024 ram έχω. Να σου πώ την αλήθεια ποτέ δεν ασχολούμαι με βαριές εφαρμογές. Internet downloads και κανά Counter Strike on line. Οπότε δεν αλλάζω επεξεργαστή. Αμα δεν είσαι gamer η δεν τον χρησιμοποιείς για βαριά προγράμματα μην πετάς τζάμπα λεφτά.
The_Mentor Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάλι προσωπικά που χρησιμοποιώ το σύστημά μου επαγγελματικά με βαρίες εφαρμογες CAD-CAM-CAE εξοπλίζω το workstaion moy με Ε6600 με 4gb RAM και κάρτα γραφικών quadro ή FireGL, πάνω σε μία DFI INFINITY 975X/G...
sheepfish Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 kala me ola ta proanaferthenta simfwnw!!einai to klasiko klise tis texnologies "den tin pianeis pote".alla pisteyw oti den prepei na menoume ekei,sigoura iparxun kales periodoi na agoraseis ena pc kai oxi!px otan eixa parei ton pentium 3 meta apo 5 mines eixe o 4 kai pira asximo poulo!mikro kai athwo vlepete!;)alla pia imaste se ena diaforetiko katofli aytin ti stigmi,den ine pa oi sixnotites pou anevenoun alla o arithmos ton pirinwn(kai meta apo ayta tha xume kai ta kwantomixanimaa pia)!!!megali diafora!otan anevenan oi sixnotites den ipirxe kanena provlima osa anafora sto na trexeis ena kanourgio programma!pane oi pentium!mipws pia o duo core thane kati san ton pentium 1 (analogika)kai xeperastei poli grigora fovamai! imaste kai stin epoxi pou perimenoume to kainourgio pia logismiko twn vista sto istato mellon! etsi loipon to na pareis ena pc duo core gia xp kai gia ola ta eidi niparxpnta programms einai arketo,alla stin vista epoxi,mipws den tha einai arketo? !an kai mou dwthike mia apantisi sto peripou se ayto pou othela na mathw apo ton kosta legontas oti den antimetopisw problem para mono me paixnidia(pou de me endiaferoun kai poli)! ayto pou me apasxolei einai mipws tha allaxei i vasi pia twn programmatwn kai den tha anaferontai se mia cpu(1 core) alla kai stous dio i kai pio meta stous 4!!px to photoshop na xrisimopoiei 2 core!ta vista px san logismiko tha ta sikwnei me to zori o duo?i oxi? den xerw ama ginomai katanoitos!kai pisteyw oti akougomai poli asxetos allla twra ksekinisa na asxoloume ligo parapanw me to pc! egw skeftomaoun gia e6600 akai oxi oxi gia e6400!ienai megali i diafora tous?
memtsas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 παλικαρι μη σκας και πολυ.για τη χρηση που τον θες καλυτερα να αναλωθεις σε προβληματα συμβατοτητας παρα σε απολυτες τιμες και αριθμους. εξαλλου οσο γρηγορα και να τρεχει ο τομεας των pc να ξερεις οτι παντα περιοριζεται απο την αγορα.εννοω οτι ολες οι εταιριες του χωρου δεν ζουν τοσο απο τους λεγομενους hardcore αλλα απο τους normal χρηστες σαν και σενα που αποτελουν την πλειοψηφια της αγορας. γι αυτο φροντιζουν οποιες αλλαγες και μεταβασεις τεχνολογιων γινονται, να γινονται ομαλα και σε βαθος χρονου,και να μην υπαρχει κατα το δυνατον "χασμα" γενεων τεραστιο,γιατι αλλωστε τα project εξελιξης των Χ-core CPU χρηματοδοτουνται κυριως απο ανθρωπους σαν και σενα.γιατι αν χασουν εσενα ...χαθηκαν και αυτες! στο forum υπαρχουν ατομα με καλυτερες γνωσεις στα PC απο εμενα.εγω προσεγγισα το θεμα απο την οικονομικη πλευρα του,που αποτελει και τον κινητηριο μοχλο. εξαλλου στ' αρχιδια της intel για τους χρονους των core 2 cuo.αν δεν ηταν αυτη θα ηταν καποια αλλη εταιρια στον κοσμο.για κατι αλλο νοιαζεται.(aka dollars...)
pikoriko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 με την υπομονη κανενας δεν εχασε,αλλα δυστηχως η τεχνολογια αυτη ειναι,καθε λιγο και λιγακι βγαινει κατι καινουριο,δες την πραγματικα χρεαζεσαι ποιες ειναι οι απαιτησεις σου και κανε την δουλεια σου με οσα χρηματα μπορεις λιγοτερα
epitropos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Οπως είπε και κάποιος παλιότερος σε κάποιο forum, η καλύτερη εποχή για να πάρης pc, είναι όταν το χρειάζεσαι
iced Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεί να ακούγεται βαρύ αλλά οποιος ξέρει από υπολογιστές δεν περιμένει να βγει κατι καινούριο... Επίσης να πω και το άλλο με κάθε δικα;ίωμα να κάνω λάθος, ποσα παρογράμματα υποστηρίζουν 2 ή 4 cpu?
tolis86 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 akoma poli liga alla mpoeis na kaneis encoding kai na paizeis game taytoxrwna paradigmatos xarin...twra kai me to dikio sou tha rwtiseis poso sixna tha simbainei ayto? i apantisi poikilei analoga me to gia ti doulies thelei na kanei o kathe enas sto pc tou...kai opoios kserei apo pc pernei pc tin katalili xroniki stigmi kai an xriastei tha perimenei ligo... kai oxi na paei opote na einai...diladi kapoios pou iksere apo pc tha pigene aygousto na agorasei pentium d extreme edition? de to nomizw... esi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.