Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Otenet ADSL στα Χανιά...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κατάσταση στα Κουνουπιδιανά είναι τραγική απο τις 22/9.

Όπως βλέπετε παρακάτω η 1024 γραμμή "αναβαθμίστηκε" μάλλον σε 10,24....!!!!

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.13Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 11.96kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παντως που μενω κοντα στα νεώρια εχω αναβαθμιστει κανονικα απο 384 σε 768 και κατεβαζω με ταχύτητες απο 75 μεχρι και 85kb\sec!!!

Δημοσ.

Θα σε συμβούλευα Stavregos να κάνεις μετρήσεις πρωί , μεσημέρι και βράδυ για να καταλάβεις τι εννοεί ο vjkostas... Το μεσημέρι σχεδόν σε όλη την πόλη οι συνδέσεις πέφτουν σε χειμερία νάρκη...

http://www.speedtest.ch/

Δημοσ.
Η κατάσταση στα Κουνουπιδιανά είναι τραγική απο τις 22/9.

Όπως βλέπετε παρακάτω η 1024 γραμμή "αναβαθμίστηκε" μάλλον σε 10,24....!!!!

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.13Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 11.96kb/s

dysthxws kai edw ta idia apo 22/9 :(( gia na katebas ena arxeio 664kb ekana 6 fores retry...
Δημοσ.

Η σύνδεση μου Κουνουπιδιανά συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν modem , η κατάσταση είναι τραγική και ΔΕΝ έχει βελτιωθεί ούτε στο ελάχιστο ...κάνουμε αμαν να δούμε μια σελίδα ...Μέγιστη ταχύτητα 10 kb ...

Δημοσ.

Eγώ πιστεύω ότι δεν έχουν φτιάξει ακόμα τα dslam που κάηκαν/αντικατέστησαν ? Δε μπορεί άλλοι να είναι οκ και άλλοι όχι. Και προφανός δεν είναι η οτενέτ αλλα ο ΟΤΕ. Εδώ και στο παζινό είναι εντάξει και με 2πλασιασμούς τι στο καλό πια.

Δημοσ.
Η σύνδεση μου Κουνουπιδιανά συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν modem , η κατάσταση είναι τραγική και ΔΕΝ έχει βελτιωθεί ούτε στο ελάχιστο ...κάνουμε αμαν να δούμε μια σελίδα ...Μέγιστη ταχύτητα 10 kb ...
mou exoun spasei ta neyra re gmt
Δημοσ.

ego menw sits arxes tou kalatha k apo tis 22/9 antimetopizw ta idia provlimata me esas exw priksei stin kirioleksia tin forthnet sta tilefona alla akoma na mou poun ti ginete edw k 10 meres i sindesi mou btw einai 1024/256 pou prin kanoun opiadipote anavathimisi xtipouse 112kb/s stathera k me to pou evalan to xeraki tous dld 2048/256(vasika 5 meres prin kanoun opiadipote anavathmisi arxisan ta provlimata) idou -->

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 152.29Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 27.92kb/s

click START to re-test

------------------------------------

39b45900c0.jpg

ESXOS:evil:

Δημοσ.

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 170.13Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 44.27kb/s

Αυτά για να δείτε τα χάλια μας. 4.4k αλλά όμως το upload, upload στο full του έτσι ? 11η μέρα και συνεχίζουμε......

Δημοσ.
Venejo?

44.27kb/s λες, όχι 4.4κ...

:)

Καταρχάς δεν το συζητάμε καν επειδή:

1ον δεν βλέπω ούτε σελίδες,

2ον το GetRight αρνείται να κατεβάσει (1-2Κ σταματάει για 6-7 δευτερόλεπτα και μετά μπορεί πάλι) το ίδιο γίνεται και με τις σελίδες.

3ον το 170Κ (που αντιστοιχεί στην 192 upload) δηλ 17κ και κάτι αντί 19κ full δεν είναι 170 αλλά 17.

4ον αν όντως είναι έτσι τα πράγματα σίγουρα θα ήταν στιγμιαίο γιατί διαφορετικά δεν απλά δεν είναι. Σε επόμενα 5 τεστς που έκανα κόλλαγε στο inbound όλος ο IE όση ώρα και αν το άφηνα μπας και ολοκληρώσει.

Για επιπλέον ενημέρωση τώρα,

σε φωνακλάδικο e-mail μου στην OTEnet κλασικά μου είπαν ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά ο ΟΤΕ (λες και δεν το ξέραμε) και ότι να τον πάρω τηλ. εγώ και μπλα - μπλα. Ήθελα να ήξερα αν η εξυπηρέτηση της ΟΤΕνέτ τελειώνει και είναι μόνο για να σου δίνει κωδικούς και usernames και όχι να στέλνει βλάβες στον ΟΤΕ που είναι και θυγατρική του. Για όνομα πια.! Με τον ΟΤΕ δεν μπορώ να μιλήσω γιατί έχει λέει πρόβλημα η σύνδεσή του :-) μα μια εντύπωση που μου κάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...