danaos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Έχει αρχίσει άραγε αναβάθμιση adsl στα Χανιά; Ας αναφέρουμε την προσωπική μας εμπειρία, για να κάνουν κουράγιο κι οι υπόλοιποι... Εμένα, ακόμα τίποτα...
asmilon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατι να το περιορισεις στην ΟΤΕΝΕΤ και στα Χανια, ειδικα απο την στιγμη που υπαρχει ολοκληρο θεμα επισημασμενο και ειναι ιδιαιτερα ενεργο? Αναβάθμιση γραμμών aDSL - Θέματα ΟΤΕ [όχι συνδρομών]
danaos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί έχω την αίσθηση ότι χάνομαι σε ένα topic 80 σελίδων, ενώ εγώ ρωτώ κάτι συγκεκριμένο και πολύ πολύ απλό... (Εγώ δεν ζητώ να μετακομίσει εδώ καμιά τεράστια συζήτηση ειδικών περί adsl) ...
androu Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως να το μετατρέπαμε σε αναβαθμίσεις συνδρομών σε Κρήτη ? Για Ηράκλειο με ενδιαφέρει εμένα. Στα Χανιά κάπου διάβασα για έναν οτι είχε αναβαθμιστεί το ίδιο κ για Ρέθυμνο..
Tsiou Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Στα Χανιά έχει αναβαθμιστεί το κέντρο "Τζανακάκη" που ανήκουν τα αδέρφια μου. Με HOL 768 οι ταχύτητες είναι ΑΙΣΧΡΕΣ! Εγω που βρίσκομαι κέντρο "ΚΥΔΩΝ" (aka Μαργουνίου) δεν έχω αναβαθμιστεί ακόμα. Οι γραμμές πάντως της Μαργουνίου είναι καλύτερες, και όχι τόσο μπουκωμένο DSLAM όσο της Τζανακάκη μου φαίνεται. Από "γνωστό" στον ΟΤΕ, μου είπαν ανεπίσημα ότι θα αναβαθμηστεί όλη η πόλη μέχρι τις 15/09. Είδωμεν!
aGka8l Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 ela re danaos! ke emena akoma tpt se polus filous mu omws i 384/128 exi ginei 1024/225 ;P
danaos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή, απ' ότι καταλαβαίνω, να ευχόμαστε να μην αναβαθμιστεί σύντομα η Μαργουνίου γιατί μπορεί να χαλάσουν οι ταχύτητες; Όλα σ' αυτόν τον τόπο θα τα δούμε...
tzinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 kentro kai ego, dikasthria konta, exo anabathmistei se 2mb (otenet connx) edo kai 6-7 meres. se torrents exo dei mexri 190 k/sec alla pote stathera, pio poly sta 140-160 konta pezei.
zaxoys Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Στα Κουνουπιδιανά πάντως δεν έχει αναβαθμιστεί τπτ ακόμα , ΄(και όχι μόνο αυτό αλλά έχω πρόβλημα και με την isdn εδώ και 2 μέρες)
johnc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Σήμερα μετά απο πολλές ώρες που μας άφησε ο ΟΤΕ χωρις adsl στον Παζινό - Στέρνες, έγινε αναβάθμιση (με πολλές διακοπές στην αρχή αλλά τώρα σταθερή) με σχετικά καλά αποτελέσματα...η 768 πιάνει 80kb/s:-D
sotalotsopa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Στα κουνοπιδιανά περιμενουμε ακομα... Μια φιλη μου ομως που μένει παρακάτω απο εμένα, εχει χαλάσει η dsl της εδω και 3-4μερες, και η forthnet της λεει οτι φταίει η γραμμή του οτε. Εγω με otenet ondsl κανονικά, περιμένω την αναβάθμιση.
Telisss Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ μένω στο Γαλατά και τώρα μία εβδομάδα απο forthnet 384 έγινε 768. οι ταχύτητες μου ειναι αρκετα καλες (σε σχέση με άλλους) δλδ χτυπάω σταθερα 82kb/s. Στο τέστ της forthnet βγάζω 660kbps
pinkFloyd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ έκανα αίτηση στην diodos.edu.gr για 284 και απο 6/9 που ενεργοποιήθηκε έχω 768 και παει μια χαρα! :Ρ Μένω κοντά στα νεώρια..
Daredevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 nai kounoupidiana tpt akoma gmt kai dsl gamwto teleytaioi phrame alla toulaxiston oi taxythtes eina e3airetikes. Sto sodi pantws h anaba8mhsh exei ginei
DangerZone Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 LOIPON!!! Egw ayto pou exw na pw einai: Kentro Irakleiou (plateia eleytherias-zografou) stis grammes exei teleiwsei i anava8misi!! Episis deite edw an exei oloklirwthei stin perioxi sas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.