Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Otenet ADSL στα Χανιά...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει αρχίσει άραγε αναβάθμιση adsl στα Χανιά;

Ας αναφέρουμε την προσωπική μας εμπειρία, για να κάνουν κουράγιο κι οι υπόλοιποι...

Εμένα, ακόμα τίποτα...

:)

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατι να το περιορισεις στην ΟΤΕΝΕΤ και στα Χανια, ειδικα απο την στιγμη που υπαρχει ολοκληρο θεμα επισημασμενο και ειναι ιδιαιτερα ενεργο?

Αναβάθμιση γραμμών aDSL - Θέματα ΟΤΕ [όχι συνδρομών]

Δημοσ.

Γιατί έχω την αίσθηση ότι χάνομαι σε ένα topic 80 σελίδων, ενώ εγώ ρωτώ κάτι συγκεκριμένο και πολύ πολύ απλό... (Εγώ δεν ζητώ να μετακομίσει εδώ καμιά τεράστια συζήτηση ειδικών περί adsl)

...

Δημοσ.

Μήπως να το μετατρέπαμε σε αναβαθμίσεις συνδρομών σε Κρήτη ? Για Ηράκλειο με ενδιαφέρει εμένα.

Στα Χανιά κάπου διάβασα για έναν οτι είχε αναβαθμιστεί το ίδιο κ για Ρέθυμνο..

Δημοσ.

Στα Χανιά έχει αναβαθμιστεί το κέντρο "Τζανακάκη" που ανήκουν τα αδέρφια μου. Με HOL 768 οι ταχύτητες είναι ΑΙΣΧΡΕΣ!

Εγω που βρίσκομαι κέντρο "ΚΥΔΩΝ" (aka Μαργουνίου) δεν έχω αναβαθμιστεί ακόμα. Οι γραμμές πάντως της Μαργουνίου είναι καλύτερες, και όχι τόσο μπουκωμένο DSLAM όσο της Τζανακάκη μου φαίνεται.

Από "γνωστό" στον ΟΤΕ, μου είπαν ανεπίσημα ότι θα αναβαθμηστεί όλη η πόλη μέχρι τις 15/09. Είδωμεν!

Δημοσ.

Δηλαδή, απ' ότι καταλαβαίνω, να ευχόμαστε να μην αναβαθμιστεί σύντομα η Μαργουνίου γιατί μπορεί να χαλάσουν οι ταχύτητες;

Όλα σ' αυτόν τον τόπο θα τα δούμε...

Δημοσ.

Στα Κουνουπιδιανά πάντως δεν έχει αναβαθμιστεί τπτ ακόμα , ΄(και όχι μόνο αυτό αλλά έχω πρόβλημα και με την isdn εδώ και 2 μέρες)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα μετά απο πολλές ώρες που μας άφησε ο ΟΤΕ χωρις adsl στον Παζινό - Στέρνες, έγινε αναβάθμιση (με πολλές διακοπές στην αρχή αλλά τώρα σταθερή) με σχετικά καλά αποτελέσματα...η 768 πιάνει 80kb/s:-D

Δημοσ.

Στα κουνοπιδιανά περιμενουμε ακομα...

Μια φιλη μου ομως που μένει παρακάτω απο εμένα, εχει χαλάσει η dsl της εδω και 3-4μερες, και η forthnet της λεει οτι φταίει η γραμμή του οτε. Εγω με otenet ondsl κανονικά, περιμένω την αναβάθμιση.

Δημοσ.

Εγώ μένω στο Γαλατά και τώρα μία εβδομάδα απο forthnet 384 έγινε 768. οι ταχύτητες μου ειναι αρκετα καλες (σε σχέση με άλλους) δλδ χτυπάω σταθερα 82kb/s. Στο τέστ της forthnet βγάζω 660kbps

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...