crazy_girl Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Ψάξε και τη δικιά μου, είμαι πολύ ωραίος και εγώ. Αδειάζω και τα προσωπικά μου μηνύματα για να επικοινωνήσεις μαζί μου. Α και θερμά συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για την άνοδο στην 'Α Εθνική. 15 χρινια ηταν ααρκεταα ,Α εθνικη ερχομαστεε ξανααα!!
crazy_girl Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Την έφαγα τη χυλόπιτα... Και κάμνω και δίαιτα! δεν παχαινει η χυλοπιτα μην στεναχωριεσαι..
bibibo Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 άμα δεν τον δείς των άλλων να μιλάει και να λαλάει, τι να σου πεί και μια φωτογραφία? ρε συ crazy_girl μην χαλάς την πιάτσα, εδώ μέσα το παίζουμε intellectual. Με το καλό ή με το στανιό. Δεν βλέπεις εγώ τι κράξιμο έχω φάει μόλις πώ κανένα άκυρο. Μιλάμε για διαπαιδαγώγηση όχι αστεία. Εμένα η φωτογραφία που μου άρεσε περισσότερο ήταν με ένα χοντρούλη με τρίχες Είχε πλάκα, και ήταν πολύ φυσική, ένιωσα για λίγο να μαι στην παραλία, να γυρναώ το βλέμμα και να τον βλέπω.
alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μιας και μας βγήκε το όνομα, ας σιγουρέψουμε κανά καλό κομμάτι... Μπλε- μπλε- μπλε.... Πως του παν καλέ τα μπλε!!!
alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Πηρα ποπ κορν, συνεχιστε... την ευλογία σου πάτερ... καλή σου εσπέρα.
alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 No offense, αλλά γενιούνταν άν8ρωποι μετά το 1990? Στον στρατό το λένε ποντικομαχίες αυτό!
DIMITRISG Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Η φωτογραφία εχει τίτλο ο χαιδεμένος καγκουρας κανακάρης και γιος του μπαμπα. ΑΙΣΧΟΣ!
soturin Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Στον στρατό το λένε ποντικομαχίες αυτό! Γιατί, γεννιόντουσαν μετά το 1980 μήπως... ; Προφανώς επειδή είναι γελοίο να το λέω εγώ, το είπα. Είναι κλασσική έκφρασή πάντως. Την Μ.Πεμπτη που μας πέρασε γεννήθηκε ανιψιός, πλάκα κάνουμε? Αλλά ακόμα κι εγώ δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν μετα το '90, eigtiλα φουλ οι παρέες. Φτάνω κι εγώ στο σημείο όπου αυτοί που δεν ξέρω (μετά το 90) να δίνουν πανελλήνιες. Next stop, ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής να είναι μικρότερος από μένα έχω feedback από αδερφό
Προτεινόμενες αναρτήσεις