Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

28042008186.jpg

φιλτατε 1980, ετσι σε περιμενα! μη με ρωτησεις αν αυτο ειναι καλο ή κακο, για καλο το λεω! :-)

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!! Να τις αποσυρετε, εδω ειναι τεχνολογικο φορουμ βαλε φωτο του Η/Υ σου να γουσταρουμε.

...του ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ σου Η/Υ ...

μη ξεχνιόμαστε

Δημοσ.

@tasosrodos89

φίλε η φώτο είναι απο μαγαζί στη ροδο; επειδή μου φέρνει λίγο προς σφαίρα, αλλά πάλι δε μ πολυκολλάει...

Δημοσ.
@tasosrodos89

φίλε η φώτο είναι απο μαγαζί στη ροδο; επειδή μου φέρνει λίγο προς σφαίρα, αλλά πάλι δε μ πολυκολλάει...

οχι φιλε μου ειναι απο τον διαγωνισμο του dome φετος της αποκριες.απο ροδο εισαι?

Δημοσ.

ooo λέγε! έκανε τέτοια happening το dome; καλά απόκριες ήμουν λάρισα (εκεί - δυστυχώς - σπουδάζω). Ναι μαν, απο σορωνή συγκεκριμένα, Rhodes Isl. ftw! :)

Δημοσ.

χαχαχα!!! με κάποιες απαντήσεις έχω λιώσει!

πάντως να πω και εγώ την γνώμη μου σχετικά με αυτό...

Για τον ίδιο λόγο που δεν ανεβάζω τπτ σε imageshack κ rapidshare. Δε γουστάρω βρε αδερφέ ο άλλος να βγάζει φράγκα (έστω έμμεσα) και γω να μην παίρνω τπτ. Και κυρίοτερο δν είμαι ψώνιο*.Και το να βάλω τη φωτό μου δε θα μου προσθέσει ούτε θα μου αφαιρέσει πόντους από τα γραπτά μου σε ένα oποιοδήποτε φόρουμ. Και άσε τον εαυτό σου πες πως θες να γίνεσαι ρόμπα τον άλλο-η που είναι στη φωτογραφία μαζί σου τον ρώτησες?

πες μας ρε αδελφέ τότε, γιατί postάρεις στο συγκεκριμένο topic;

αφού γιαυτό δημιουργήθηκε....

βάλε λοιπόν μια photo και άσε τα ψόφια.

Δημοσ.
Καλησπέρα! Πιστεύω πως οι περισσότερες σχέσεις δεν είναι ισότιμες, δυστυχώς..

Care to collaborate ?

Αν και ωραια δηλωση δεν εχει σχεση με το παρων θρεντ, νομιζω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...