sarithepunk Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 αυτή είναι στο αμπαουτ μη συγκεκριμένα. .... .... Αυτο γιατι περναει στο ντουκου;;
aledjo Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 γιατι το εκανε ποστ ΓΥΝΑΙΚΑ! στις γυναικες εχουν αλλη αντιμετωπιση.... αλλους κανονες ισοτητα σου λεει μετα!
Garnele Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 δεν το κανε ο λουσιφερ αυτό με τον κώλο. νομίζω ότι αυτό το κάνει ακόμη πιο αστείο.
aledjo Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 νομίζω ότι αυτό το κάνει ακόμη πιο αστείο. ε γι'αυτο εκανα.... αν ηταν να περνω στα σοβαρα οτι λεμε εδω μεσα.... τοτε αντε γεια! btw. αν ηθελα εβαζα εγω τη φωτογραφια μου εδω μεσα, δε ντρεπομαι.... τα ακυρα που πεταω τακτικα ειναι πιο σοβαρος λογος για να ντρεπομουν αλλα οπως ειπα δε χρειαζεται να τα περνουμε ολα σοβαρα. η ζωη ειναι μια μεγαλη πλακα, οποιος τη παρει σοβαρα ειναι δυστυχισμενος! (το ιδιο και τις γυναικες )
Lucifer Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ε γι'αυτο εκανα.... αν ηταν να περνω στα σοβαρα οτι λεμε εδω μεσα.... τοτε αντε γεια! btw. αν ηθελα εβαζα εγω τη φωτογραφια μου εδω μεσα, δε ντρεπομαι.... τα ακυρα που πεταω τακτικα ειναι πιο σοβαρος λογος για να ντρεπομουν αλλα οπως ειπα δε χρειαζεται να τα περνουμε ολα σοβαρα. η ζωη ειναι μια μεγαλη πλακα, οποιος τη παρει σοβαρα ειναι δυστυχισμενος! (το ιδιο και τις γυναικες )
aledjo Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 @Lucifer οτι πεις εσυ αγορι μου! εισαι και γλυκουλης παναθεμα σε!
1980 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ωπα ρε πνευματικέ γκουρού . Ε αν με βλεπες με φανέλα του βαζέκα τι θα έλεγες για μένα? Οτι είμαι αεκατζής? Εβγαλε ο 1980 μια φωτογραφία με τη γάτα του. Μπορεί να τη στείλει σε 2 -3 άτομα που γνωρίζει από δω (βλέπεις το προσπερνάω αυτό ) μέσω msn, ftp server, torrent, ή οτιδήποτε άλλο βάνει ο νους του. Ολοι οι υπόλοιποι τι την χρειάζονται? Τέσπα επειδή φαίνεται κινούμαστε σε τελείως διαφορετικά μήκη κύματος (κάποιοι έχουν ανάγκη από "αναγνώριση" ή μια υποβόσκουσα ανάγκη για δημοσιότητα.) Είναι και ένα είδος αυτορουφιανιάς αν με πιάνεις. Λένε πως το image είναι μαγικό. Κάνει τα μηδενικά νούμερα ή κάπως έτσι. Σας αφήνω (αλλά μην κάνει κάποιος άλλος quote κανά ποστ μου γιατί θα αναγκαστώ να απαντήσω) πραγματικα δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου. χαβαλε κανουμε ποσταροντας φωτο. μια φωτογραφια ειναι τιποτα παραπανω.
χάπι Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 εγώ πάντως γούσταρα και τη φωτό και το γάτο σου 1980 ! Μη μασάς ! Του δε αλέντζο η φωτό ... τα σπάει !
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 πραγματικα δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου. χαβαλε κανουμε ποσταροντας φωτο. μια φωτογραφια ειναι τιποτα παραπανω. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!! Να τις αποσυρετε, εδω ειναι τεχνολογικο φορουμ βαλε φωτο του Η/Υ σου να γουσταρουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις