bolec Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 του ριξα αρνητικό quote:shock: Ποιες θα ναι οι συνέποιες? Εάν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν εμφανιστώ στο φόρουμ στείλτε κάποιον σπίτι μου να περισυλλέξει τη σορό μου.Ή οτι θα χει απομείνει απ αυτήν τέλος πάντων....
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ωπα ρε πνευματικέ γκουρού . Ε αν με βλεπες με φανέλα του βαζέκα τι θα έλεγες για μένα? Οτι είμαι αεκατζής? Εβγαλε ο 1980 μια φωτογραφία με τη γάτα του. Μπορεί να τη στείλει σε 2 -3 άτομα που γνωρίζει από δω (βλέπεις το προσπερνάω αυτό ) μέσω msn, ftp server, torrent, ή οτιδήποτε άλλο βάνει ο νους του. Ολοι οι υπόλοιποι τι την χρειάζονται? Τέσπα επειδή φαίνεται κινούμαστε σε τελείως διαφορετικά μήκη κύματος (κάποιοι έχουν ανάγκη από "αναγνώριση" ή μια υποβόσκουσα ανάγκη για δημοσιότητα.) Είναι και ένα είδος αυτορουφιανιάς αν με πιάνεις. Λένε πως το image είναι μαγικό. Κάνει τα μηδενικά νούμερα ή κάπως έτσι. Σας αφήνω (αλλά μην κάνει κάποιος άλλος quote κανά ποστ μου γιατί θα αναγκαστώ να απαντήσω)
Exoskeletor Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ωπα ρε πνευματικέ γκουρού . Ε αν με βλεπες με φανέλα του βαζέκα τι θα έλεγες για μένα? Οτι είμαι αεκατζής? .. με την ιδια λογικη αν πατησω στο youtube να δω βιντεακια του jim carrey θα ειναι ολα γελοια οποτε και αυτος γελειος ειναι μερα νυχτα ε? you are not fighting her
washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Τσκ-τσκ ρε Toufas ... Τέτοιες ασίστ ούτε ο Γιαννάκης του Γκάλη δεν έδινε...
afentiko7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 @toufas Mε το συμπάθιο μην με παρεξηγείς αλλά αν είχα την κοψιά σου δε θα θελα να πολυεμφανίζομαι σε φωτος που έχουν σκοπό να με "πουλήσουν" . Είδες τον εαυτό σου σε αυτά που έγραφα ε? Μιζέρια... με την ιδια λογικη αν πατησω στο youtube να δω βιντεακια του jim carrey θα ειναι ολα γελοια οποτε και αυτος γελειος ειναι μερα νυχτα ε?you are not fighting her Πέρνα από το off topic να σου πω την άποψη μου για αυτά τα site.
Fidelio Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 μανα μου ασε τα ψοφια , έχεις τα μπαλάκια να μας δειξεις μια φώτο σου; Γιά δεν έχεις; μην ανησυχείς για τα διαφυγόντα κέρδη , και ο server του insomnia μια χαρά φιλοξενεί αρχεία , αλλωστε οφείλεις μια τάτοια γενναία προσφορά σε ένα τέτοιο χώρο ζητησης-προσφοράς καθώς ειπες... Τα έχεις λοιπον τα μπαλακια;
KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 μανα μου ασε τα ψοφια , έχεις τα μπαλάκια να μας δειξεις μια φώτο σου; Γιά δεν έχεις; μην ανησυχείς για τα διαφυγόντα κέρδη , και ο server του insomnia μια χαρά φιλοξενεί αρχεία , αλλωστε οφείλεις μια τάτοια γενναία προσφορά σε ένα τέτοιο χώρο ζητησης-προσφοράς καθώς ειπες... Τα έχεις λοιπον τα μπαλακια; Μπαααα... Αλλά με λίγο λιπασματάκι κάτι μπορεί να γίνει.
kostetos Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ρε παιδια κατι ασχετο...Μηπως ξερετε αν εχει ποσταρει ο alenjo με φωτο του?
insomniaK Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 έμμεσα... στο site του είχε-έχει κάτι φωτογραφίες από djing σε γυμναστήρια στην άνω μαγούλας...
kostetos Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 έμμεσα... στο site του είχε-έχει κάτι φωτογραφίες από djing σε γυμναστήρια στην άνω μαγούλας... πως μπορω να τις δω..?
insomniaK Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πες του ότι ονομάζεσαι Μαρία και θα σου στείλει όσες έχει...
kostetos Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πες του ότι ονομάζεσαι Μαρία και θα σου στείλει όσες έχει... xaxaxaxaxaxa lol-lol....
Achilles Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πες του ότι ονομάζεσαι Μαρία και θα σου στείλει όσες έχει... Απλά respect.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις