kallair Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Πάρτε μια για να σας βγάλω από το σπαμ για λίγο... σε κανά - δυο εβδομάδες θα σας έχω φωτό με τα ναυτικά... :p
1980 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 γιαυτο και εγω επειδη ειμαι κοροιδο θυμα και ποζερι θα ποσταρω οτι φωτο βρω.\ το αμορε μου
bolec Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Με το κατοικίδιο αλα μπρατσέτα θερς να μας πεις οτι εσύ είσαι η γατούλα του???:-)
kallair Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 είσαι κάπως αγριεμένος ε ? μπαααα.. το υφάκι το είχα πάρει για την ανάγκη της φωτογράφησης! (ψωνάρα!) αν και πολλοί με φωνάζουν ψυχάκια και σιγά σιγά καταλαβαίνω γιατί το λένε...
afentiko7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι ... ? Και ο Hal βγάζει φράγκα με αυτά που γράφεις (έστω έμμεσα) και εσύ δεν παίρνεις μία.. Εγώ λέω να κόψεις και το insomnia. Τ απάντησα αυτό 2-3 άτομα που με ξέρουν λίγο παραπάνω εδώ μέσα Σκέψου καλά αυτό που είπες. Γιατί πρέπει σόνυ και καλά να γνωρίσεις κάποιους από κάποιο forum? Το forum είναι ανταλλαγή απόψεων όχι χώρος γνωριμιών για τα άλλα υπάρχουν τα 090. Και δεν την είπα σε κανένα. Εκανα μια παρατήρηση. Δηλαδή διάβασε το παρακατω. Είμαι μέλος και σε ένα άλλο site το οποίο ασχολείται με εικόνα και ήχο. Εκει βάλανε ως σχετικό θέμα ποστάρετε pics του συστήματος διασκέδασης που χρησιμοποιείτε.Ε εκεί πόσταρα pic ρε παιδί μου και πήρα και κάποιες ιδέες. Δηλαδή με ωφέλησε. Τώρα πως η φωτό σου ωφελεί εμένα και η δική μου εσένα Πάω στοίχημα ότι το αφεντικό μένει σε σπηλιά. Δεν έχει ήλιο ρε.
Exoskeletor Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 βλεπω δε καταλαβαινεις τη λεμε. εσυ βγαζεις 500 συμπερασματα απο 1 φωτο. να σου στειλω μια δικια μου να μου πεις ποτε θα πεθανω?
bolec Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Εεεεεεεεε μην τρώτε τα μπαλαμούτια που σας λέει το αφεντικο7 για ηχοσυστήματα και ιστορίες , παπα σας πουλάει.... Να γιατί δεν ανεβάζει την φώτο του....την βρήκα απ τον Μάκη (κολλητό του Τσακ Νόρις η πιο απλά paredwse:p) πλάκα κάνουμε αφεντικό,μην το πάρεις σοβαρά. Εξάλου εγώ είμαι πιο άσχημος
poscaman Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 αυτο ,αυτο σχετικα με το ποτε θα τα τιναξω τα πεταλα... να σου στειλω κι εγω μια;;;
KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Σκέψου καλά αυτό που είπες. Γιατί πρέπει σόνυ και καλά να γνωρίσεις κάποιους από κάποιο forum? Το forum είναι ανταλλαγή απόψεων όχι χώρος γνωριμιών για τα άλλα υπάρχουν τα 090. Και δεν την είπα σε κανένα. Εκανα μια παρατήρηση. Δηλαδή διάβασε το παρακατω. Είμαι μέλος και σε ένα άλλο site το οποίο ασχολείται με εικόνα και ήχο. Εκει βάλανε ως σχετικό θέμα ποστάρετε pics του συστήματος διασκέδασης που χρησιμοποιείτε.Ε εκεί πόσταρα pic ρε παιδί μου και πήρα και κάποιες ιδέες. Δηλαδή με ωφέλησε. Τώρα πως η φωτό σου ωφελεί εμένα και η δική μου εσένα Δεν πρέπει σώνει και καλά να γνωρίσω κάποιους. Εντάξει, ίσως εσένα μόνο. Πίστευα ότι στον στρατό γνώρισα τα υπόλοιπα ήδη ανθρώπων που στη νορμάλ κοινωνική ζωή δε γνωρίζεις αλλά λογάριαζα χωρίς το αφεντικό του ξενοδόχου (που βγάζει και λεφτά). Οπότε πρέπει να σε γνωρίσω και εσένα. Πες ότι είναι μια μελέτη για το Τσερνόμπιλ. Πάντως δεν την παλεύεις καθόλου ε; Απαντάτε στον όμνισλας.Σοβαρευτείτε. Κάτι πρέπει να κάνουμε όταν βαριόμαστε πολύ, n' est pas?
afentiko7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Απαντάτε στον όμνισλας.Σοβαρευτείτε. Ωπα ρε πνευματικέ γκουρού . εσυ βγαζεις 500 συμπερασματα απο 1 φωτο Ε αν με βλεπες με φανέλα του βαζέκα τι θα έλεγες για μένα? Οτι είμαι αεκατζής? Εβγαλε ο 1980 μια φωτογραφία με τη γάτα του. Μπορεί να τη στείλει σε 2 -3 άτομα που γνωρίζει από δω (βλέπεις το προσπερνάω αυτό ) μέσω msn, ftp server, torrent, ή οτιδήποτε άλλο βάνει ο νους του. Ολοι οι υπόλοιποι τι την χρειάζονται? Τέσπα επειδή φαίνεται κινούμαστε σε τελείως διαφορετικά μήκη κύματος (κάποιοι έχουν ανάγκη από "αναγνώριση" ή μια υποβόσκουσα ανάγκη για δημοσιότητα.) Είναι και ένα είδος αυτορουφιανιάς αν με πιάνεις. Λένε πως το image είναι μαγικό. Κάνει τα μηδενικά νούμερα ή κάπως έτσι. Σας αφήνω (αλλά μην κάνει κάποιος άλλος quote κανά ποστ μου γιατί θα αναγκαστώ να απαντήσω)
Lucifer Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 (αλλά μην κάνει κάποιος άλλος quote κανά ποστ μου γιατί θα αναγκαστώ να απαντήσω) ΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις