Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ολοι όμως κομψευόμενοι μου βγαίνετε με κουστουμιές, ζελέδες κλπ... Ανασφάλεια μεγάλη διακρίνω.:fear:

Έχεις δίκιο. Γι' αυτό και εσύ δε βάζεις φωτογραφία σου ενώ πολλές φορές σε έχουμε παρακαλέσει;

Προσωπικά το ενδιαφέρον μου είναι ανθρωπολογικής/κοινωνιολογικής φύσεως.

Δημοσ.
Έχεις δίκιο. Γι' αυτό και εσύ δε βάζεις φωτογραφία σου ενώ πολλές φορές σε έχουμε παρακαλέσει;

Προσωπικά το ενδιαφέρον μου είναι ανθρωπολογικής/κοινωνιολογικής φύσεως.

Για τον ίδιο λόγο που δεν ανεβάζω τπτ σε imageshack κ rapidshare. Δε γουστάρω βρε αδερφέ ο άλλος να βγάζει φράγκα (έστω έμμεσα) και γω να μην παίρνω τπτ. Και κυρίοτερο δν είμαι ψώνιο*.Και το να βάλω τη φωτό μου δε θα μου προσθέσει ούτε θα μου αφαιρέσει πόντους από τα γραπτά μου σε ένα oποιοδήποτε φόρουμ. Και άσε τον εαυτό σου πες πως θες να γίνεσαι ρόμπα τον άλλο-η που είναι στη φωτογραφία μαζί σου τον ρώτησες?:P

*Θα μου πεις και στο insomnia γιατί μπαίνεις? Ε όλο και κάποια απορία θα χω ή όλο και κάποιον θα βοηθήσω.

η εξέλιξη κιέτσ'?

Ευτυχώς εγώ το πρόλαβα το τρένο. Κάποιοι άλλοι πέσαν όμως σε κίνηση και γιοκ.

Δημοσ.

Η chicco, θα τη δίνει μαζί με τα παιχνίδια, να την δείχνουν οι μανάδες να φοβούνται τα πιτσιρίκια και να τρώνε...

Μη σου πω πως και ο αρχηγος των Κομπρα 8α αποκτήσει επιτέλους και πρόσωπο...

Δημοσ.

...θα ήταν τόσο ασχημο δηλαδή να αλλάξει ο κανονισμός του forum , έτσι να γίνει στεγνά φασιστικός; Εγώ μια χαρά το βρίσκω ...

Δημοσ.
Για τον ίδιο λόγο που δεν ανεβάζω τπτ σε imageshack κ rapidshare. Δε γουστάρω βρε αδερφέ ο άλλος να βγάζει φράγκα (έστω έμμεσα) και γω να μην παίρνω τπτ. Και κυρίοτερο δν είμαι ψώνιο*.Και το να βάλω τη φωτό μου δε θα μου προσθέσει ούτε θα μου αφαιρέσει πόντους από τα γραπτά μου σε ένα oποιοδήποτε φόρουμ. Και άσε τον εαυτό σου πες πως θες να γίνεσαι ρόμπα τον άλλο-η που είναι στη φωτογραφία μαζί σου τον ρώτησες?:P

Πολύ με άρεσαν αυτά που έγραψες...

Με ενδιαφέρει πολύ να μάθω πώς βγάζει λεφτά το imageshack όταν εσύ ανεβάσεις μια φωτογραφία της φάτσας σου. Πρωτότυπη δικαιολογία ομολογώ. Άσε που τη γουστάρω γιατί μου θυμίζει Ελλάδα πριν από 25 χρόνια αυτή η δαιμονοποίηση του κέρδους που εκφράζεις.

Πάντως, don't worry, περισσότερο ρόμπα από ότι σε κάνουν τα λεγόμενά σου δε μπορεί να σε κάνει η φωτογραφία σου.

Δημοσ.
ποιος θα βγαλει φραγκα?

Ο imageshakhs και ο rapidsharhs.

Η chicco, θα τη δίνει μαζί με τα παιχνίδια, να την δείχνουν οι μανάδες να φοβούνται τα πιτσιρίκια και να τρώνε...

Μη σου πω πως και ο αρχηγος των Κομπρα 8α αποκτήσει επιτέλους και πρόσωπο...

Από τρομοκράτες πλήκτρων έχουμε χορτάσει. Καλό είναι αν έχουμε να πούμε κάτι να το λέμε από κοντά αλλιώς να το :X :devil: Εγώ δεν έθιξα κανένα. Κατέκρινα τον τρόπο ζωής του lucifer σύμφωνα με αυτά που πρεσβεύει τα οποία δε συνάδουν και απλά έκανα μια παρατήρηση πως οι περισσότερες φωτό είναι του στυλ "έβγαλα μια φωτό για να τη δείξω στους άλλους και να πάθουν με τη μουράκλα μου".

@ρε κβσν το χαζό παριστάνεις? εσύ τα ξέρεις καλύτερα από μένα.Οσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχει μια σελίδα τόσο περισσότερες διαφημίσεις έχει άρα τόσα περισσότερα κερδίζει. Τι το πέρασες δλδ το rapidshare? Φιλανθρωπικό σωματείο?

Τέρμα το offtopic από μένα. Συνεχίστε

Δημοσ.

εγω της φωτογραφιες του της περνω:

"εβγαλα μια αστεια τρελη φωτο και την εβαλα για να γελασουμε ολοι μαζι"

Παλι καλα που δεν εθιξες κιολας.. ειναι οπως το παιρνει κανεις. δεν μπορεις να ξερεις αν η δικη σου η η δικη μου περιπτωση ισχυει, μονο ο lucifer ξερει, αν τον μαθεις απο κοντα θα το μαθεις. μεχρι τοτε ειναι κακιες ολα αυτα

Δημοσ.
Ο imageshakhs και ο rapidsharhs.

Από τρομοκράτες πλήκτρων έχουμε χορτάσει. Καλό είναι αν έχουμε να πούμε κάτι να το λέμε από κοντά αλλιώς να το :X :devil: Εγώ δεν έθιξα κανένα. Κατέκρινα τον τρόπο ζωής του lucifer σύμφωνα με αυτά που πρεσβεύει τα οποία δε συνάδουν και απλά έκανα μια παρατήρηση πως οι περισσότερες φωτό είναι του στυλ "έβγαλα μια φωτό για να τη δείξω στους άλλους και να πάθουν με τη μουράκλα μου".

@ρε κβσν το χαζό παριστάνεις? εσύ τα ξέρεις καλύτερα από μένα.Οσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχει μια σελίδα τόσο περισσότερες διαφημίσεις έχει άρα τόσα περισσότερα κερδίζει. Τι το πέρασες δλδ το rapidshare? Φιλανθρωπικό σωματείο?

Τέρμα το offtopic από μένα. Συνεχίστε

που ακριβως εχει διαφημισεις το bbcode που θα γραψεις?

ελεος

Για τα φράγκα που βγαίνουν κτλ, απάντησε ο Τούφας. Και ευτυχώς δεν χρειάζεται να παραστήσω τίποτα, υπάρχουν άλλοι to fill those shoes που λένε και στο χωριό μου.

Όσον αφορά στην παρατήρηση που έκανες, απλά το κομπλεξάκι σου εκδηλώνεις πάλι. Εγώ για παράδειγμα έβαλα μια τυχαία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ελαφρώς η κοπέλα μου και έκανα και ένα χαζό σχόλιο για να γελάσουν λίγο 2-3 άτομα που με ξέρουν λίγο παραπάνω εδώ μέσα. Αν ήθελα να το παίξω κάπως, είχα φώτο εύκαιρη. Και για να λυσάξεις παραπάνω...

M-1.jpg

Δημοσ.

Πάω στοίχημα ότι το αφεντικό μένει σε σπηλιά.

Που την βρήκε όμως την adsl και ποιος του την πληρώνει ? :rolleyes:

Δημοσ.
Για τον ίδιο λόγο που δεν ανεβάζω τπτ σε imageshack κ rapidshare. Δε γουστάρω βρε αδερφέ ο άλλος να βγάζει φράγκα (έστω έμμεσα) και γω να μην παίρνω τπτ.

Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι ... ?

Και ο Hal βγάζει φράγκα με αυτά που γράφεις (έστω έμμεσα) και εσύ δεν παίρνεις μία..

Εγώ λέω να κόψεις και το insomnia.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...