KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Σου πάει ο έρωτας χρυσό μου !!!! (φτου-φτου-φτου) :-):-):-)
Cue Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 cue εχω να σε δω απο εποχες observer στην αγια Χαχα...τρελά parties... Με έχεις πετύχει και Στουρνάρη!
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ο KWSN_Men κοιτάζει την KWSN_WoΜen με νόημα... Μη μου κάνετε παράπονα για την ποιότητα, το δικό μου κινητό βγάζει καλύτερες... Ενταξει, καταλαβαινεις τι θα γινει νομιζω, δλδ...ενταξει...μαλακα...τον απατας?(τον Σαρας...) θα σε δωσω ρε καριολη το Σαββατο στους GWF οτι εισαι καναπεδακιας και δεν ερχεσαι γηπεδιο γιατι γκομενιζεις. Αυτη την γλυκουλα φωτο θα την ανεβασω στα ματριξ πριν την διαφημηση των Σαλοσπιρ στο ημιχρονο. Οσοι τον βλεπετε σε αυτη την φωτο, κατσε να δεις πως ειναι αμα δωσει κανα επιθετικο ο Βορεαδης
afentiko7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Χαλκιδική σέσιονζ: O Χίτλερ δεν έπινε, δεν κάπνιζε και φαντάζομαι ούτε μέταλ μουσική θα άκουγε (καπιταλιά) ούτε και κινητά θα είχε αν ζούσε σήμερα. Τουλάχιστον δε θα τα βγαζε φόρα παρτίδα.
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 O Χίτλερ δεν έπινε, δεν κάπνιζε και φαντάζομαι ούτε μέταλ μουσική θα άκουγε (καπιταλιά) ούτε και κινητά θα είχε αν ζούσε σήμερα. Αλλά επειδή ήταν ο Χίτλερ, του συγχωρούνται όλα τα παραπάνω.
Absinthe Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 O Χίτλερ δεν έπινε, δεν κάπνιζε και φαντάζομαι ούτε μέταλ μουσική θα άκουγε (καπιταλιά) ούτε και κινητά θα είχε αν ζούσε σήμερα. Τουλάχιστον δε θα τα βγαζε φόρα παρτίδα. Ναι οκ ομνι. Και αν ο Χιτλερ ζουσε σημερα (μην αρχισετε τωρα οι συνωμοσιολογοι τα "μα ζει") θα σε εβρισκε απο την ip και θα σε σκοτωνε συνεχεια μεχρι να πεθανεις. Μετα θα επαιρνε την χρηστρια γκαρνελ του (aka ευα μπραουν) και θα αυτοκτονουσαν ευτυχισμενοι για το τελευταιο δωρο που εκανε στην ανθρωποτητα. Τελικα, ενα στοχευμενο ολοκαυτωμα, σε ορισμενες περιπτωσεις δε μοιαζει και τοσο κακη ιδεα. υγ: αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ο ομνι αυτα τα λεει φαινομενικα σοβαρα. αυτο που με ηρεμει ειναι η ελπιδα οτι μας κανει πλακα ο φερεντινος. και καπου τωρα θα ακουσουμε "μπαμ"
slipknot Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 O Χίτλερ δεν έπινε, δεν κάπνιζε και φαντάζομαι ούτε μέταλ μουσική θα άκουγε (καπιταλιά) ούτε και κινητά θα είχε αν ζούσε σήμερα. Τουλάχιστον δε θα τα βγαζε φόρα παρτίδα. Πήδαγε τουλάχιστον ή ούτε αυτό ?
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δεν είναι βασικά, δεν του τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση. Υπήρξαν άλλα άτομα στην ιεραρχία της τότε κυβέρνησης που προτιμώ.
afentiko7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Αλλά επειδή ήταν ο Χίτλερ, του συγχωρούνται όλα τα παραπάνω. Ναι αλλά εσύ πρέπει να ακολουθείς αυτά που έγραφε στον αγώνα του αλλιώς εθνικοσοσιαλιστής δν είσαι. Ναι οκ ομνι. χρηστρια γκαρνελ του (aka ευα μπραουν) Μα ούτε στον ιστό του νυχιού τουςμικρού δάκτυλου του ποδιού? Πάντως οι Αμερικανοί το χουν καταφέρει καλά το πράγμα. Αν ο μέσος οπαδός του εθνικοσοσιαλισμού σήμερα είναι ο lucifer ε δεν μπορείς παρά να τους δώσεις στα εύσημα. Ολοι όμως κομψευόμενοι μου βγαίνετε με κουστουμιές, ζελέδες κλπ... Ανασφάλεια μεγάλη διακρίνω.
soturin Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Και αν ο Χιτλερ ζουσε σημερα (μην αρχισετε τωρα οι συνωμοσιολογοι τα "μα ζει") Μα ζει ο Χιτλερ! Είναι μάλιστα μέλος του insomnia με την photo του δεν είμαι εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις