poscaman Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 σχολιο φιλης μου που κοιταζουμε μαζι το φορουμ σημερα, καθοτι ειμαι στη σχολη και χαζευω: "χμ χμ, ωραιο κομματι!!!":o:o:o ατοπο το σχολιο..ειμαι σιγουρος οτι την εχει παρει ο aledjo κι εγω καβατζα δε γινομαι.... ας περιμενε...
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ρε τον παπα νυχτόλυκο... αυτή πρέπει να είναι πριν το ντέρμπι, ε; πριν την καριέρα του παπα :-D:-D:-D:-D
bibibo Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 http://imageshack.gr/files/in3w8m0a13k7w85ejy3u.jpg μια φωτογραφία απο Αθυτο για του λόγου το αληθές
aledjo Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ατοπο το σχολιο..ειμαι σιγουρος οτι την εχει παρει ο aledjo κι εγω καβατζα δε γινομαι.... ας περιμενε... ελα ρε poscaman μη φερεσαι ετσι! ειμαστε προχωρημενοι ανθρωποι.... μη κανεις ετσι! νταξει καλη ηταν αλλα νομιζω οτι σε σενα ταιριαζει καλυτερα.... δωσε χαρα στη κοπελα. μεταξυ μας εγω γουσταρω την αλλη
KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Να χέσω μέσα, μια εβδομάδα έλειψα και γίνηκε τση πουτάνας, γκόμενες βάζουν φώτο και έγω δεν είδα τίποτις. ΥΓ: Μη βάζετε φώτο από παραλίες, θα με προκαλέσετε να βάλω από εκεί που ήμουν κατά πρώτον και από ΤΗΝ παραλία κατά δεύτερον... ΥΓ2: Poscaman είτε έχεις κοινότυπη φάτσα, είτε γυροφέρνεις στα μέρη μου, κάτι μου θυμίζεις...
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 δεν ειμαι εγω στην photo βαριεμαι να φορεσω την μασκα και να βγω
red7genius Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Να χέσω μέσα, μια εβδομάδα έλειψα και γίνηκε τση πουτάνας, γκόμενες βάζουν φώτο και έγω δεν είδα τίποτις. ΥΓ: Μη βάζετε φώτο από παραλίες, θα με προκαλέσετε να βάλω από εκεί που ήμουν κατά πρώτον και από ΤΗΝ παραλία κατά δεύτερον... Try us....
Achilles Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 @ Lucifer: στο τοπίο κερδίζεις, αλλά στην personal photo....απλά χάνεις. Και μην ακούσω τίποτα για spam γιατί σήμερα το έχετε παραχέσει με το spam, και συ μαζί με τους άλλους @ KWSN_Men: Ελπίζω να μην φοράς και συ λουλουδάτο - gay μαγιό, όπως κάποιοι από δω μέσα...
KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ομολογώ ότι η φωτό είναι πριν από ένα χρόνο ακριβώς. Από την άλλη όμως, μπορείτε να λέτε όσο θέλετε ότι φαίνομαι χοντρούλης :lol: Για φώτο τις προηγούμενης εβδομάδας, θα βάλω μόλις μου έρθει το CDάκι... Edit: Achilles όχι λουλουδάτο, αλλά ξενερουά ελβετικό μπλουζάκι
Absinthe Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Kwsn η κατωθι παραλια τα σπαει, αλλα υπαρχουν και καλυτερες σε παραπλευρα νησια.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 1. Πρόσεξες ότι εγώ είχα την παραλία για εμένα και μόνο ε; 2. Το ίδιο νησί έχει και καλύτερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις