N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μην δειτε γυναικεια φωτο ρε, εχετε αρχισει παλι το οφτοπικ... Μια κριση βαρεμαρας με αποτελεσμα την αυτοφωτογραφηση
xartial Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μη ζητησετε τηλ,με φερνετε σε δυσκολη θεση:p:p σχολιο φιλης μου που κοιταζουμε μαζι το φορουμ σημερα, καθοτι ειμαι στη σχολη και χαζευω: "χμ χμ, ωραιο κομματι!!!":o:o:o
livewire Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Όχι ρε, αυτό είναι όλο, πες της. Take it or leave it. :pp
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μην δειτε γυναικεια φωτο ρε, εχετε αρχισει παλι το οφτοπικ... Μια κριση βαρεμαρας με αποτελεσμα την αυτοφωτογραφηση Ρε τον παπα νυχτόλυκο... αυτή πρέπει να είναι πριν το ντέρμπι, ε; πριν την καριέρα του παπα
red7genius Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Λοιπόν αφού σήμερα είναι η μέρα των αποκαλύψεων, είπα και εγώ να φανερωθώ επιτέλους Εδώ είμαστε με τις φίλες μου μετά απο πάρτυ όταν είχε ρίξει το χιόνι τον Φεβρουάριο Είμαι η αριστερή.
Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 μη βάζετε ψεύτικες πιξ, χάνεται το νόημα. και μη σπαμάρετε γ432μώ τον αντίχριστο. <----
red7genius Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 μη βάζετε ψεύτικες πιξ, χάνεται το νόημα.και μη σπαμάρετε γ432μώ τον αντίχριστο. <---- Διάολε, γιατί κανείς δεν με πιστεύει, άραγε? Άντε καλά,
insomniaK Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αφού έβαλες το σωστό μέγεθος εικόνα, θα σε κάνω αφίσα...
NoD Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Την έκανα σεμνή. Edit: Τώρα που την βλέπω προσεκτικά, φαίνεται λες και έχω σκατά στη μάπα, να 'ναι καλά η κάμερα του κινητού. Διάολε πότε θα κάνουμε sex στο Σειχ Σου, σε περιμένω... (Έλα-έλα Θεσσαλονίκη, θα περάσουμε μούρλια)
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 μωρη λουση τελειωσες λεμε! θα σου βαλω φωτια στα cd που αγορασες απο rock city, metal era και το αλλο που ηταν στον ημιώροφο
NoD Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Εντάξει Toufas, έλα και συ. Δε λέμε όχι σε αγόρια με μάσκες, μας εξάπτουν...
insomniaK Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Εντάξει Toufas, έλα και συ.Δε λέμε όχι σε αγόρια με μάσκες, μας εξάπτουν... Και πρόσεχε να μην μπλεχτείς σε καμιά τρίχα... στήθους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις