bibibo Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 η πλάκα είναι ότι πριν δώ πριν απο κάποιες μέρες την φωτογραφία του Luci νόμιζα απο τα λεγομενά του, ειχα σχηματίσει δηλαδή την λανθασμένη εικόνα ότι είναι ένας μεσηλικας.... έχουν μια ωριμότητα αυτά που γράφεις... τέλος παντως όπως και να χεί αυτό παίζει να είναι και το τελευταίο μου μήνυμα γιατί έχω δώσει υπόσχεση ότι θα σας κόψω... πολύ ωραία η παρέα σας.. keep walking
χάπι Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μήπως προτιμάς εμένα, που γράφω ανώριμα και ΕΙΜΑΙ μεσήλιξ ? Γιατί να μας κόψεις ? Που θα βρεις καλύτερα ? Είμαστε κι επιμορφωτικοί : Εγώ πάντως μαθαίνω ξένη γλώσσα για χάρη της αγάπης μου ... Γουφ !
Exoskeletor Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ανωριμος ειναι αυτος που δεν τηρει της υποσχεσεις του
Lucifer Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Αυτά είναι, φοράς ένα λουλουδάτο μαγιώ και σε μισή μέρα έχεις γεννήσει τέσσερα φιλοσοφικά ρεύματα. Φτου μου αγόρι μου.
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 μηπως να βαλω και εγω λουλουδατο μαγιω φετος το καλοκαιρι ?
χάπι Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Συγγνώμη, έχει βγάλει φωτό ο Λούσι με λουλουδάτο μαγιό και την έχασα ???? Γκαντεμ !
slipknot Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Εγώ έχω ακούσει ότι όσο πιο μακρύ είναι το μαλλί,τόσο πιο πολύ αρέσει στις κοπέλες. Καλέ αγόρια,αφήστε όλοι μαλλί σαν του barlow (πριν το κόψει) !
χάπι Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ...επίσης γουστάρουμε ροπαλιά και σούρσιμο στη σπηλιά... Χωρίς πλάκα !
wizzy Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 τι εννοείς; υπάρχει κι άλλος τρόπος για να ρίχνουμε κοπέλες; :lol:
parsifal Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 τι εννοείς; υπάρχει κι άλλος τρόπος για να ρίχνουμε κοπέλες; :lol: Ουγκ (όχι)...
χάπι Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Βέβαια ρε συ !!!! Μπορείς να δαγκώνεις περιστέρι ζωντανό στο λαιμό, να το σκοτώνεις και να της το δίνεις στο στόμα !Τι σφηνάκια-κέρασμα και μαλ@κίες ????Θα κατασυγκινηθεί σου λέω !
slipknot Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Τι λέτε ορέ ? Αν έχεις τέτοια επική μαλλούρα,έτσι και ρίξεις μια της άλλης είναι σαν να τη μαστιγώνεις.Και μαλλούρα γουστάρουν και μαστίγωμα.2 σε 1,χαμένοι δεν θα βγείτε.Εγώ επιμένω ότι οι μαλλιάδες κάτι ξέρουν και τ' αφήνουν.
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Γαμωτο, μαλακια εκανα που κουρευτηκα το Πασχα δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις