Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η πλάκα είναι ότι πριν δώ πριν απο κάποιες μέρες την φωτογραφία του Luci νόμιζα απο τα λεγομενά του, ειχα σχηματίσει δηλαδή την λανθασμένη εικόνα ότι είναι ένας μεσηλικας....

έχουν μια ωριμότητα αυτά που γράφεις...

τέλος παντως όπως και να χεί αυτό παίζει να είναι και το τελευταίο μου μήνυμα γιατί έχω δώσει υπόσχεση ότι θα σας κόψω...

πολύ ωραία η παρέα σας.. keep walking

Δημοσ.

Μήπως προτιμάς εμένα, που γράφω ανώριμα και ΕΙΜΑΙ μεσήλιξ ? :P

Γιατί να μας κόψεις ? Που θα βρεις καλύτερα ? Είμαστε κι επιμορφωτικοί : Εγώ πάντως μαθαίνω ξένη γλώσσα για χάρη της αγάπης μου ... Γουφ ! :-D

Δημοσ.

Αυτά είναι, φοράς ένα λουλουδάτο μαγιώ και σε μισή μέρα έχεις γεννήσει τέσσερα φιλοσοφικά ρεύματα.

Φτου μου αγόρι μου.

Δημοσ.

Εγώ έχω ακούσει ότι όσο πιο μακρύ είναι το μαλλί,τόσο πιο πολύ αρέσει στις κοπέλες.

Καλέ αγόρια,αφήστε όλοι μαλλί σαν του barlow (πριν το κόψει) !

339971__Matt_Barlow.before.jpg

Δημοσ.

Βέβαια ρε συ !!!! Μπορείς να δαγκώνεις περιστέρι ζωντανό στο λαιμό, να το σκοτώνεις και να της το δίνεις στο στόμα !Τι σφηνάκια-κέρασμα και μαλ@κίες ????Θα κατασυγκινηθεί σου λέω ! :P

Δημοσ.

Τι λέτε ορέ ? Αν έχεις τέτοια επική μαλλούρα,έτσι και ρίξεις μια της άλλης είναι σαν να τη μαστιγώνεις.Και μαλλούρα γουστάρουν και μαστίγωμα.2 σε 1,χαμένοι δεν θα βγείτε.Εγώ επιμένω ότι οι μαλλιάδες κάτι ξέρουν και τ' αφήνουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...