poscaman Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 > Πουλιτε κηνιτο poscaman? ή μηπως >Πωλειται κινητο ? Μηπως εννοει αυτο ο φιλος? Μαλλον αυτο εννοεί... το πετυχε ο dark_banishing Είναι κόλπο για να τραβάει κόσμο η αγγελία
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Στην Άφυτο! Αααα, ζηλεύω! Τέτοια εποχή, χωρίς πανικό από κόσμο, πρέπει να περάσατε γαμάτα...
Lucifer Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ήταν λίγο κρύο το νερό αλλά το μοχίτο ήταν πετυχημένο.
bibibo Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ευτυχώς που είμαι σπίτο και κατάλαβα ότι το σχόλιο σου απευθυνόταν σε μένα.. δεν τόνισα το αθυτο σε σχέση με την άφυτο τόνισα την ΑΘΥΤΟ ή ΑΦΥΤΟ για μένα το ίδιο είναι... και θα παραμένει πάντα το μέρος που βγήκα το πρώτο μου ραντεβού και έκανα και πολλά άλλα ακόμα, οπότε, leck mich
χάπι Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Τι έγινε ? Τελειώσαν οι διακοπούλες κι είμαστε όλοι στα κόκκινα ? Πάρτε μια ανάσα ρε παιδιά ! Έρχεται και καλοκαίρι...
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ..am Arsch? [german mode on] du solltest dich schaemen! Oder vielleicht auch die jenige die "Leck mich" sagt ? [/german mode off] Ζητω συγγνωμη απο τους συμφορουμιτες μου.
livewire Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Τι να κάνουμε χάπι? Οι μαλλιάδες αρέσουμε. Θυμίσου τι συμβολίζει το κόκκινο χρώμα, συνδύασέ το με θάλασσα και λουλού-δάτο μαγιώ και έχεις ένα εκρηκτικό κοκτέηλ.
χάπι Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Σε ποιές αρέσετε ? Πάντως τα "εκρηκτικά κοκτέιλς" καλά είναι ... Αρκεί να έχεις γερό στομάχι !
χάπι Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ααααα... για το Λούσι σφάζεστε ???? Αχ ρε κορίτσια ! Αφού είναι γκέι το αγόρι ! Γουστάρει κάτι τύπους με κοτσίδες, μέικ απ και άι λάινερ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις