Harkon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 η φώτο του Luci μου θυμίζει κάτι από "Black Sheep" για όσους έτυχε να το δουν
Garnele Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 χαχαχαχαχ ναι έτυχε. αυτό ήταν και το αρχικό κόνσεπτ της φωτογράφησης.
nojipa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Μηπως γιατι οπου και να πηγες απαγορεύονταν το κάπνισμα? Και ηταν μια διαμαρτυρία!
wizzy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 (επεξεργασμένο) Φωτογραφία από το καλοκαίρι του 2002, Ιούνης. Με βλέπετε ξαπλωμένο σε αιώρα δεμένη σε ευκάλυπτους στο camping site της Πόλης της Χρυσοχούς, στην Κύπρο. Ααααααααααααααααχ, ωραίες μέρες.... υ.γ.: προσπάθησα να την κάνω .jpeg αλλά δεν μου βγήκε. Τελοσπάντων, ελπίζω να βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση στην τωρινή μορφή της. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2009 από wizzy διόρθωση ορθογραφικών
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 οχι png ρε φιλε, καντο jpg να κατεβαινει πιο γρηγορα. ωραια δεντρα οι ευκαλυπτοι παντως...
marik56 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 ρε φίλε είσαι ΙΔΙΟΣ ο Corey Taylor ο τραγουδιστής των Slipknot. Θέλω να βγούμε μια φώτο μαζί για να έχω να λέω ότι βγήκα φώτο με τον Corey... Ξέρεις τους Slipknot???
Lucifer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Αν εννοείς να έχει δει τις φάτσες τους, ναι. Έχουν σκάσει μύτη ακάλυπτοι σε πολλές πιξ.
paschalia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Ο Lucifer κυνηγώντας το πρόβατο της ζωής του. Εγώ γιατί σ'αυτή την φωτό βλέπω κ γνωστές φάτσες ? Χίντ : Το μαύρο πρόβατο με το άσπρο κεφάλι εκεί στα δεξιά κ το αβαταρ του παραπάνω .
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μετά απο πολλά ταξίδια στις 5 ηπείρους Στην Αφρική... Στην Ασία... Στον χρόνο... Αποφάσισα οτι ο τελικός μου σταθμός είναι η Καζαμπλάνκα... ααχχχ..
1980 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπον για τους πιο καινουργιους απο εμενα αυτος ο φλωρος ειναι ο 1980 και αυτος ειναι ο 1980 μετα τις μοντες της φρου.
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 φέρε καμιά καινούρια ρε, αυτές τις έχουμε δει κ στο μαησπέης. φρουφρου θενξ, κόντευε να με πάρει ο ύπνος πάνω στους τόμους αλλά με την τελευταία πικ θα κάνω βδομάδες να ξανακλείσω μάτι.
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 φέρε καμιά καινούρια ρε, αυτές τις έχουμε δει κ στο μαησπέης. φρουφρου θενξ, κόντευε να με πάρει ο ύπνος πάνω στους τόμους αλλά με την τελευταία πικ θα κάνω βδομάδες να ξανακλείσω μάτι. δεν είμαι πολύ καυτός γκόμενος??? i m in love with myself σου λεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις