Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ρε τι bonus και μ@λ@κιες.. Η ασπρόμαυρη της χρήστριας garnele είναι όλα τα λεφτά λέμε και οχι δεν της τη μπέφτω
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ε βέβαια εσένα ποια θα σου άρεσε, η out of focus θα σου άρεσε.
slipknot Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Bonus: Βρείτε γιατί ο Lucifer έχει τέτοια σατανική έκφραση ενώ καπνίζει ένα φαινομενικά (hint) αθώο τσιγάρο μπροστά από την Γερμανική βουλη. Γιατί βλέπει την garnele α τρώει λουκάνικο Φρανκφούρτης....
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ο Lucifer κυνηγώντας το πρόβατο της ζωής του. Π: Mπεεεε L: Είσαι η προβατίνα μου? Bonus: Βρείτε γιατί ο Lucifer έχει τέτοια σατανική έκφραση ενώ καπνίζει ένα φαινομενικά (hint) αθώο τσιγάρο μπροστά από την Γερμανική βουλη. Ο χρήστης Lucifer εντόπισε κάποια μπυραρία.
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 γιατί πίνει δίπλα στους γερμανόμπατσους
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Σας έσβησε η καροτοκέφαλη και σγουρομάλλα χρήστις.
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Σας έσβησε η καροτοκέφαλη και σγουρομάλλα χρήστις. Ευχαριστώ σας εύχομαι κυρ-μοντερέτορα
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Σας έσβησε η καροτοκέφαλη και σγουρομάλλα χρήστις.
liopyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 κι εσύ Luci βρούτε? Αίσχος! τόσους μπάτσους έχουμε εδώ, στην Γερμανία βρήκες?
tsakonas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μπαίνω σφήνα...την άλλη βδομάδα παw dusseldorf...που είστε? δε νιώθω από αλεμάνια
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ο χρήστης Lucifer... (hint) παίζει pro μπροστά στη Βουλή! (κάνει κι άλλα πράγματα).
Fidelio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Η παραπάνω φώτο ,για κάποιο αόριστο λόγο , (δηλαδή δεν μπορώ να το διευκρινίσω ακριβώς, είναι κάπως σουρεαλ και δεν έχει σχέση με σατανοκτηνοσεξοσαδομαζοχιστικές διαστροφές ) μου έφερε πολύ γέλιο και ξυπνά τον "ρεμαλοχαβαλέ " μέσα μου! Very Nice Photo Luci, xaxaxa ... Η παραπάνω φώτο της garnele παίρνει την δική μου ψήφο , congratulations και στον φωτογραφο ... -----PS-------- *Bonus: Βρείτε γιατί ο Lucifer έχει τέτοια σατανική έκφραση ενώ καπνίζει ένα φαινομενικά (hint) αθώο τσιγάρο μπροστά από την Γερμανική βουλη.* Χμμμ.... δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ... παρακαλώ λίγη βοήθεια , ένα (hint) , κάτι τέλος πάντων ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις