KWSN_Men Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Καλοστημένη φώτο, το θέμα (εσύ) δεν είναι στο κέντρο για να φαίνεται τουριστική, το θέμα (εσύ πάλι) κοιτάζει αλλού για να μη φαίνεται στημένη, την άλλη φορά με καλύτερο κινητό για να μην αδικείται.
kallair Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 να σου πω πάντως εμένα μου αρέσει που έχει βγει λίγο κουνημένη και μοιάζει να έχει λίγο blur (λόγω χάλια φακού). την κάνει πιο artistic.
Garnele Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 η φωτό πάντως είναι γαμάτη. το μόνο που με χαλάει είναι ο εξαερισμός. χαλάει το σύνολο. να πεις στον μαγαζάτορα να τον βγάλει ώστε την επόμενη φορά να αγγίξει την τελειότητα. τόσο ωραίο ντεκόρ στο μαγαζί και έχει αφήσει τον εξαερισμό/κλιματισμό so simple? η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα προσέξει καν Καλοστημένη φώτο, το θέμα (εσύ) δεν είναι στο κέντρο για να φαίνεται τουριστική, το θέμα (εσύ πάλι) κοιτάζει αλλού για να μη φαίνεται στημένη, την άλλη φορά με καλύτερο κινητό για να μην αδικείται. φταίει η απαρχαιωμένη ψηφιακή και όπως και να 'χει, τα 15 λεπτά που μου αξίζουν τα πήρα. επόμενος!
-nick- Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Εχεις παει ποτε σε hardcore darkwave συναυλια? Μαλλον οχι Θα πας εδώ ? http://www.last.fm/event/284084 Eγώ θα πάω για Architect βέβαια, αλλά και οι EBMαδες δεν θα με χαλασουν ...
ferongr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μπα, η σχεση μου με την EBM/Industrial ειναι πλατωνικη.
NiTroGen Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Τι προσφέρετε για να αποκαλύψω τα πρόσωπα του administrator και των moderator του Insomnia στην παρακάτω φωτογραφία;
poscaman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 η φωτο ειναι fake.δεν βλεπω τη μαλουρα του Luci
pappous_soulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Άσε που ο Luci θα έπινε μπύρα και όχι κρασί.
pappous_soulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Διακρίνω υποσυνείδητο μήνυμα στην φωτό!
Garnele Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Από ποιο τσιμπούσι είναι η φωτογραφία ? απ το μυστικό δειπνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις