Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε συ γκαρνελε , είσαι "Η" γκαρνέλε ?

Τι θα γίνει εδώ μεσα επιτέλους , να ξεχωρίζουμε τα στοιχειώδη τουλάχιστον , όχι οτι έχει σημασία ,αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να πετάξεις στον άλλον /άλλη ..πφφ μπερδεύτικα ! :P

είναι η δευτερη φορά ...

Δημοσ.

Η κουζίνα είναι σαν από designer κατάλογο (έχει και μια από bauhaus). Βλέπω γιατί δεν αντέχεις το δικό μου σπίτι.

Δημοσ.

@Fidelio

προφανώς είμαι η "garnele" λοιπόν.

κακό πράγμα που δεν ομιλείς τη γερμανική, θα μπορούσες να το έχεις πάρει πρέφα νωρίτερα :-D

@Helm21

μακάρι να ήταν αυτή η κουζίνα μου...

στο βάθος είναι το σταντ ενός πανέμορφου μπαρ που πήγα τελευταία.

η κουζίνα του σπιτιου μου ειναι απλά ταχτοποιημένη. κι αυτό γιατί δεν περνάω συχνά από κει...

@1880

μερσί μεσιέ

Δημοσ.
μακάρι να ήταν αυτή η κουζίνα μου...

στο βάθος είναι το σταντ ενός πανέμορφου μπαρ που πήγα τελευταία.

Τώρα φαίνεται τόσο προφανές.

Δημοσ.

διαλοφατσες ρε φερον εγω λεω τις κοπελες που δεν ειναι φλωρακια , που εχουν στυλακι ψιλοσκοτεινο , εχουν θεμα ρε παιδι μου.

Δημοσ.
Εχεις παει ποτε σε hardcore darkwave συναυλια? Μαλλον οχι

μαλλον ναι. ebm industrial kai darkwave ακουω πλεον επι το πλειστον.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος τι αποδεικνύει περισσότερο μια παραδοχή , η εικόνα ή οι λέξεις σε συνθέσεις προτάσεων και εν τέλη απόψεων και την ουσία τους ! Στο δικό μου πείραμα οι λέξεις έδωσαν αυτό το κάτι, εν προκειμένω "πέστα ρε φίλε, πέστα γιατί μου γύρησαν τα συκώτια" ουδέν δράμα , όταν αντιστοιχείς και την εικόνα πολλαπλασιάζεται αν όχι να μείνει σταθερό , σαφώς νιώθεις ανόητος όταν υπογράφεται το όλο σύνολο με έναν Yann Tiersen !

Αν το καλοσκεφτεί κανείς το ψευδόνημο κάθε άλλο παρά αδικεί, ευγε , εύγε :-)

Δημοσ.

η φωτό πάντως είναι γαμάτη. το μόνο που με χαλάει είναι ο εξαερισμός. χαλάει το σύνολο. να πεις στον μαγαζάτορα να τον βγάλει ώστε την επόμενη φορά να αγγίξει την τελειότητα.B) τόσο ωραίο ντεκόρ στο μαγαζί και έχει αφήσει τον εξαερισμό/κλιματισμό so simple?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...