kostasplak1986 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 pouline αλλιώς σε περίμενα.... :mrgreen: Πλακα πλακα κι εγω αλλιως τον περιμενα, τον εκανα για καμια 40αρια χρονων με τοσα που ξερει! :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 pouline αλλιώς σε περίμενα.... :mrgreen: Πως με περιμενατε βρ4ε παιδια?ποιο ομορφο παρα με αυτην την φατσα?25 χρονων ειμαι.ακους 40.αμα βλεπατε και το προφιλ 8α βλεπατε οτι ειμαι του 1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NINJA_MOUSE Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Πως με περιμενατε βρ4ε παιδια?ποιο ομορφο παρα με αυτην την φατσα?25 χρονων ειμαι.ακους 40.αμα βλεπατε και το προφιλ 8α βλεπατε οτι ειμαι του 1981 Πουλίνο για να είμαι ειλικρινής και εγώ σε περίμενα κάπως ετσι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Πως με περιμενατε βρ4ε παιδια?ποιο ομορφο παρα με αυτην την φατσα?25 χρονων ειμαι.ακους 40.αμα βλεπατε και το προφιλ 8α βλεπατε οτι ειμαι του 1981 Να σου πω την αλήθεια δεν κοίταξα το προφίλ σου....Και βασικά για πλάκα το είπα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ειμαι πουλακι στο κλουβι συμφωνα με τον φιλο πιο πανω .oxi δεν ειμαι 40.του 81 αν και δυστυχως δειχνω μικροτερος οπως λενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ειμαι πουλακι στο κλουβι συμφωνα με τον φιλο πιο πανω Για πουλάκι όμορφος είσαι...... :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funny Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Σας συβουλέυω να έχετε τα υπογλώσσια στο χέρι σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Φίλε funny για να ανεβάσεις μια εικόνα πήγαινε εδώ http://www.imageshack.us και μετά βάλε το link μέσα στα tags της εικόνας,δηλαδή [ΙMG]link εικόνας[/img] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kandinsky Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Πού βρίσκεσαι στην πρώτη φωτό πουλίνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που σε έχω ξαναδεί ρε πουλινέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Πού βρίσκεσαι στην πρώτη φωτό πουλίνε? ειμαι στην τηνο σε μια καφετερια και περιμενω το πλοιο.στην δευτερη στα μεγαρα μετα την πτωση.. σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που σε έχω ξαναδεί ρε πουλινέ... Ιδου η απορια.βαλε φωτο σου μπας και σε θυμηθω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funny Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Φίλε funny για να ανεβάσεις μια εικόνα πήγαινε εδώ http://www.imageshack.us και μετά βάλε το link μέσα στα tags της εικόνας,δηλαδή [ΙMG]link εικόνας[/img] Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ Τίποτα,να'σαι καλά.... ΥΣ:όντως χρειάστηκαν τα υπογλώσσια...... :mrgreen: Πλάκα κάνω....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neurotic_Fest Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ---------------------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Έχεις βάλει τις λέξεις "όχι" και "ρακί' στην ίδια πρόταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις