Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα πλάκα κάνω με την υπογραφή σου, μια χαρά είσαι, δεν υποννόησα τίποτα. :)

Δημοσ.
Offtopic, 1980 είχες πάει στη συναυλία των Pixies;

ναι και ειχα γινει κομματια απο τα ξυδια. θεοι σε ανθρωπινη μορφη υπαρχουν φιντελιο. αυτος ειναι ο θεος του μπασκετ. και ο καιζερ ειναι ο λουζερ που του εκοβε τσεκ επιταγων.

Δημοσ.
Το βίντεο με τον jordan μπήκε στα favorite …Και ύστερα μου λες ότι δεν υπάρχει θεός . . .

Γ'υρω στο 3ο λεπτό, εκεί που δουλεύει ΟΛΗ την πεντάδα των Knicks, κάνει μεταφορά μπάλας... :-D

ναι και ειχα γινει κομματια απο τα ξυδια. θεοι σε ανθρωπινη μορφη υπαρχουν φιντελιο. αυτος ειναι ο θεος του μπασκετ. και ο καιζερ ειναι ο λουζερ που του εκοβε τσεκ επιταγων.

Απλά ήθελα να ρωτήσω αν ήταν τόσο καλή όσο λένε. Ήμουν εκτός Ελλάδος :(

Δημοσ.
Γ'υρω στο 3ο λεπτό, εκεί που δουλεύει ΟΛΗ την πεντάδα των Knicks, κάνει μεταφορά μπάλας... :-D

Απλά ήθελα να ρωτήσω αν ήταν τόσο καλή όσο λένε. Ήμουν εκτός Ελλάδος :(

ανεβαινουν πανω. δεν λενε ουτε γεια κτλ. και αρχιζει ηχητικη καταιγιδα κανονικα. ασταματητη. παιζανε αλυπητα το ενα μετα το αλλο. μετα λενε καλο βραδυ και φευγουνε. εετσιιιιιι.

Δημοσ.

οφ τοπικ αλλα αξιζει:

Φοβερη η φαση στο βιντεο του 1980 στο 2'30 οταν ιπταται κυριολεκτικα μεσα απο 4 παιχτες των νετς με διπλο-σπασιμο μεσης και προσποιηση στον αερα.

Αν και εχω δει πολλες φασεις του μιχαλακη, οταν ειδα αυτην εβαλα τα γελια απο αμηχανια.

Ολα τα λεφτα η ανδιδραση του παιχτη των νετς στον παγκο στο μπακγκραουντ.

Δημοσ.
οφ τοπικ αλλα αξιζει:

Φοβερη η φαση στο βιντεο του 1980 στο 2'30 οταν ιπταται κυριολεκτικα μεσα απο 4 παιχτες των νετς με διπλο-σπασιμο μεσης και προσποιηση στον αερα.

Αν και εχω δει πολλες φασεις του μιχαλακη, οταν ειδα αυτην εβαλα τα γελια απο αμηχανια.

Ολα τα λεφτα η ανδιδραση του παιχτη των νετς στον παγκο στο μπακγκραουντ.

αυτη θεωρειτε η κορυφαια φαση στην ιστορια του πρωταθληματος. ο παιχτης των νετς χτυπιετε απο πισω. νικς, κληβελαντ και νετς τρελοι πελατες. τραβα ενα χερι. 50 ποντους ο μιχαλης στον καθενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...