Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
(...)Έχω κουραστεί να σας τα εξηγώ όλα ! :o

Δεν χρειάζεται να τα εξηγείς όντως γιατί είναι προφανές (μάλλον) οτι θεωρείς πως είναι προφανές οτι κάνει χιουμορ (ίσως και όχι, να μην το θεωρείς δηλαδή, ή όντως να μην κάνει ο helm χιουμορ) ) και επίσης ξέρω οτι είναι προφανές πως συναινείς στην ατμόσφαιρα (πιθανόν..) , στα προφανή δηλαδή.. :-)

Τώρα όσον αφορά το ασικλικι και την εμορφάδα ναι ρε γαμώτο , βαρύ το φορτίο! :o

Δημοσ.
Κι εσύ που ξέρεις ποιος είναι ? ΟΕΟ ?:whistle:

Επίσης, το πως θα μιλάω και πως θα απευθύνομαι στο "αμόρε" μου (έστω και σαν "έρωτα χωρίς ανταπόκριση"... κλαψ, λυγμ, σνιφ) είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ λογαριασμός.:devil:

Τέλος, όταν γλύφεις να κρατάς και τη σφουγγαρίστρα σου μαζί γιατί μας γέμισες σάλια.

εντιτ/ το "γύναισε", που ΔΕΝ προκύπτει από το "γύναιο" γράφεται : (γίνομαι), γίνεσαι (γίνεται) κλπ.

Δεν έχω ανάγκη,ρε χαζούλι,να γλύψω κανένα.Στείλε μου valid e-mail να σου επισυνάψω λεπτομέρειες (ημερομηνίες+photo's),μιας και δεν έχω εμπιστοσύνη στα p.m.'s στα δημόσια fora.Επίσης,δεν μπορείς να ξέρεις εσύ τι παίζεται,ενώ εγώ μπορώ.

Έχεις απόλυτο δίκιο,ήθελα να γράψω "γύναισαι",επέτρεψέ μου ένα λάθος.

"Fλόρουμ","κ{λ}άνεις" κλπ,για τραβέ της Κουμουνδούρου μου πάει,παρά για γκόμενα.Αν θες να μου φας και αυτό το alias,όρμα,μας παίρνει.

lol

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να τα εξηγείς όντως γιατί είναι προφανές (μάλλον) οτι θεωρείς πως είναι προφανές οτι κάνει χιουμορ (ίσως και όχι, να μην το θεωρείς δηλαδή, ή όντως να μην κάνει ο helm χιουμορ)

Με ελαφρά διάθεση πόσταρα μιλώντας για την περιβολή του Fidelio. Όχι τις ερευνητικές μου ερωτήσεις προς το χάπι. Αυτό τώρα δεν σημαίνει ότι τις περιέβαλλε ένα πνεύμα απόλυτης σοβαρότητας, αλλά σίγουρα δεν καλαμπούρευα με την κολλητή μου ή κάτι τέτοιο. Σημείωσα μερικές επιφανειακές αντιφάσεις, είπα να ρωτήσω - αφού μου επέτρεψες - πως εσύ τις καταλαβαίνεις. Ούτε πλάκα, ούτε συμπέρασμα.

Δημοσ.

Προτείνω να κάνουμε κάποιες κατηγορίες....να μαζέψουμε όλες τις φωτό , και να

κάνουμε κάτι σαν αντικαλλίστεία....τι λέτε?

Οι κατηγορίες να είναι :

1 ) ο πιο ομορφος / ομορφη / θέλουνε όλοι το μσν μου

2 ) ο πιο pcycho

3 ) ο πιο " έχω φάτσα που σκοτώνει"

κλπ....

Γουστάρετε?

Αυτή την φωτό την ονομάζω : "Η επίδραση της Αγγλιας σε νεοέλληνες και τα τραγικά συμπτώματα στον εγκέφαλο"....( I am the left για όσους δεν με γνωρίζουνε)

mdmqmhmydnz2qoz5wxwz.jpg

Δημοσ.
Με ελαφρά διάθεση πόσταρα μιλώντας για την περιβολή του Fidelio. Όχι τις ερευνητικές μου ερωτήσεις προς το χάπι. Αυτό τώρα δεν σημαίνει ότι τις περιέβαλλε ένα πνεύμα απόλυτης σοβαρότητας, αλλά σίγουρα δεν καλαμπούρευα με την κολλητή μου ή κάτι τέτοιο. Σημείωσα μερικές επιφανειακές αντιφάσεις, είπα να ρωτήσω - αφού μου επέτρεψες - πως εσύ τις καταλαβαίνεις. Ούτε πλάκα, ούτε συμπέρασμα.

ναι , την έννοια ως χιουμορ την συμπεριέλαβε η χαπι στην τοποθέτηση της. Εσύ το ονομάζεις πνεύμα σχετικής σοβαρότητας. Όπως και να χει είναι δελεαστικό , όπως είπα και αυτή είναι η δική μου αντιστοίχηση στις έννοιές σας , το ήξερα και για αυτό φοτο-πόσταρα. Ούτε συμπέρασμα ούτε πλάκα. Νομιζω ότι και οι τρις μας διασκεδάσαμε.

Δημοσ.

Τώρα όσον αφορά το ασικλικι και την εμορφάδα ναι ρε γαμώτο , βαρύ το φορτίο! :o

:lol: Εεεεεετς ! :lol:

Εκτός από την ομορφιά όμως και η γνώση είναι δύναμη...

Επίσης,δεν μπορείς να ξέρεις εσύ τι παίζεται,ενώ εγώ μπορώ.

Ε ? Ε ? Ε ?

(ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ ! ΤΑ ΤΡΑΒΕ- ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ !)

Με ελαφρά διάθεση πόσταρα μιλώντας για την περιβολή του Fidelio. Όχι τις ερευνητικές μου ερωτήσεις προς το χάπι. Αυτό τώρα δεν σημαίνει ότι τις περιέβαλλε ένα πνεύμα απόλυτης σοβαρότητας, αλλά σίγουρα δεν καλαμπούρευα με την κολλητή μου ή κάτι τέτοιο. [b']Σημείωσα μερικές επιφανειακές αντιφάσεις, είπα να ρωτήσω - αφού μου επέτρεψες - πως εσύ τις καταλαβαίνεις. Ούτε πλάκα, ούτε συμπέρασμα[/b]

OK ! Και μετά από τόση "έρευνα" δεν έβγαλες συμπέρασμα ? Τσκ ! Τσκ ! Τσκ ! Αργείς κι εσύ βρε παιδί μου ! :P Άλλοι βγάζουν ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ συμπεράσματα ...

"Fλόρουμ","κ{λ}άνεις" κλπ,για τραβέ της Κουμουνδούρου μου πάει,παρά για γκόμενα.Αν θες να μου φας και αυτό το alias,όρμα,μας παίρνει.

(ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ ! ΤΑ ΤΡΑΒΕ- ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ !)

α και πού' σαι ... "εγώ δεν είμαι γκόμενα/ είμαι απ' τα φαινόμενα" (σουξέ από τις "πιάτσες" που συχνάζω...)

Δημοσ.

Γιιιιιιιιοοοοοοοουυυυυυυυυυχχχχχχχχχοοοοοοοοουυυυυυυ

:lol:

Να΄μαι και΄γω....στο χωριό

post-35769-129062954619_thumb.jpg

off topic....μήπως έχει πάρει το μάτι σας αυτό το παπί?

post-35769-12906295461_thumb.jpg

είχε μονο τα μπροστα πλαστικα,οταν μου το πήρανε:mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...