Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
τι λες βρε βλασφημη?δεν ντρεπεσαι λιγακι:-)

μα καλυτερη η τζολι απο την μονικα?ε οχι

A, γούστα είναι αυτά.

Και εγώ είχα τη Μόνικα πιό πάνω από τη Τζολί, αλλά μετά τα οικτρά Μάτριξ 2 & 3 τώρα με ξενερώνει απίστευτα. Ντόμπερμαν FTW.

Τώρα τελευταία στο top spot βρίσκεται η Fergie από τους White Eyed Beans.

Δημοσ.

Φατε κι'εναν ασχημο στη μαπα (ελπιζω να μην σας χαλασα το πρωιμο ξυπνημα). Η συγκεκριμενη ειναι απο δουλεια, εξ ου και το απεριποιητο μαλλι.

post-17855-129062954104_thumb.jpg

Δημοσ.
A, γούστα είναι αυτά.

Και εγώ είχα τη Μόνικα πιό πάνω από τη Τζολί, αλλά μετά τα οικτρά Μάτριξ 2 & 3 τώρα με ξενερώνει απίστευτα. Ντόμπερμαν FTW.

Τώρα τελευταία στο top spot βρίσκεται η Fergie από τους White Eyed Beans.

καλα λες αλλα μαλλον θες να πεις Black Eyed Peas?

Δημοσ.
Για τα μάτια σου το λέω.

I hate Mondays... Αυτην την περιοδο δυστυχως ειμαι λιγο χαμηλα στα ? και εχω normal ματια. Αλλα αυτο θα αλλαξει απο τον αλλο μηνα. Τεσπα...

Δημοσ.
Χάπι,άσε ήσυχο τον paredwse.Να υποθέσω ότι έχεις κάποιον μαλακοπίτουρα-σκιά και σου τσεκάρει ένα-ένα τα posts σου;Δεν είναι ο paredwse αυτός.Btw,γύναισε ώρες-ώρες χυδαία.Ιδίως με τις κλανιές που αμπολάς.Παραφθείροντας το ρητό"η γυναίκα δεν πρέπει να είναι μόνο γυναίκα,πρέπει κι να φέρνεται σαν τέτοια.

Κι εσύ που ξέρεις ποιος είναι ? ΟΕΟ ?:whistle:

Επίσης, το πως θα μιλάω και πως θα απευθύνομαι στο "αμόρε" μου (έστω και σαν "έρωτα χωρίς ανταπόκριση"... κλαψ, λυγμ, σνιφ) είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ λογαριασμός.:devil:

Τέλος, όταν γλύφεις να κρατάς και τη σφουγγαρίστρα σου μαζί γιατί μας γέμισες σάλια.

εντιτ/ το "γύναισε", που ΔΕΝ προκύπτει από το "γύναιο" γράφεται : (γίνομαι), γίνεσαι (γίνεται) κλπ.

Δημοσ.

Διαφωνω , δεδομένου οτι έχεις ωραίο σώμα αυτό λέει περισσότερα από οσα μπορείς να παραδεκτείς. Ας ξεκινήσουμε μόνο απο το γεγονός οτι θα είναι πολλοι αυτοί που θα θέλουν να σε γνωρίζουν , αυτο δεν το υποτιμάς και δεν το θεωρείς λίγο. Ίσως πάλι να το αγνοήεις . Σκέψου τότε οτι αλλές και άλλοι κάνουν πολύ μεγάλες προσπάθειες για να προσεγγίσουν έναν φίλο , δεν το συζητάμε για γκόμενους/νες.

Εύχομαι οι άνθρωποι, που θέλουν να με γνωρίσουν, να θέλουν περισσότερο για τις απόψεις μου παρά για την εμφάνισή μου. Παραδέχομαι ότι η ομορφιά είναι δύναμη, κυρίως όταν πρόκειται για δημόσιες σχέσεις ! Όχι σε φιλίες ή σε ουσιαστική και ειλικρίνή επικοινωνία.

Ο helm ξέρει να παίζει να κάνει παιχνίδι και οχι να κλάνει.

Μπορώ να αξιολογήσω και μόνη μου τον χελμ, κύριε συνήγορε... :-) Επειδή, στη δεδομένη φάση, έκανε μια ανάλυση χαρακτήρα βασισμένος σε τρίχες (ΠΡΟΦΑΝΩΣ κάνοντας χιούμορ), έτσι κι εγώ ζήτησα χαριτολογώντας να κ(λ)άνει το ίδιο και με τις δικές μου...

Έχω κουραστεί να σας τα εξηγώ όλα ! :o

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...