KWSN_Men Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Αυτη η ταπεινότητα είναι μέρος της πρόθεσής μου, και ας με μουτζώνουν προκαταβολικά στην πιθανότητα έλλειψης της... Ίσως θα έπρεπε να δείχνεις αυτή την πρόθεση λίγο καλύτερα. Δε νομίζω η ταπεινότητα να είναι ίδιον των γραφόμενών σου. Τουλάχιστον εγώ με το φτωχό μυαλό (και γραπτά για να μην ξεχνιόμαστε) δεν το έχω εκλάβει αυτό. Και δε νομίζω να είμαι ο μόνος.
Helm21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Προφανώς δεν εκφράζομαι ταπεινά. Δεν συνεπάγεται ότι η πρόθεση μου είναι αυτή του αλαζόνα. Δεν είμαι εδώ για να κάνω οτιδήποτε εύκολο για κανέναν. Για να διασκεδάσω είμαι. Και οι μούντζες προβλέπονται ενίοτε, εσύ να εξετάσεις αν είναι πρέπων για εσένα να τις δίνεις, αν είσαι για αυτό εδώ, ποια είναι η πρόθεσή σου.
KWSN_Men Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Προφανώς δεν εκφράζομαι ταπεινά. Δεν συνεπάγεται ότι η πρόθεση μου είναι αυτή του αλαζόνα. Δεν είμαι εδώ για να κάνω οτιδήποτε εύκολο για κανέναν. Για να διασκεδάσω είμαι. Και οι μούντζες προβλέπονται ενίοτε, εσύ να εξετάσεις αν είναι πρέπων για εσένα να τις δίνεις, αν είσαι για αυτό εδώ, ποια είναι η πρόθεσή σου. Εντελώς διαφορετικό το δεν εκφράζομαι ταπεινά με το δεν είμαι αλαζόνας. Υπάρχει και ο μέσος δρόμος που δε δείχνεις να ακολουθείς, τουλάχιστον μέχρι πρότινως. Η ύπαρξή μου εδώ δεν έχει απολύτως κανένας λόγο. Μούτζες ρίχνω πολλές, φαντάζομαι δέχομαι επίσης. Αποδεκτές και οι δύο περιπτώσεις θα έλεγα. Πάντως η ύπαρξή μου εδώ δεν έχει λόγο να ανεβαίνω στο ψηλό μου άλογο και να κρίνω τους άλλους, βγάζοντας την ουρίτσα μου απέξω. Στην τελική, δε χρειάζομαι ψηλό άλογο, δεν είμαι και 1,50.
dis_member80 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Έλα,βαζελάκο,ξεκόλα,μη με κάνεις να ξαναρωτήσω αν μας αξίζει.
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 τώρα κατάλαβα γιατί έχει τέτοιο νικ. κοκκινο. Συμβολικά όμως εκτός απο το cartoon , υπάρχει και ο μουρσελάς, οπότε διαλέγει ο καθένας ότι θέλει. Δεδομένου τώρα οτι όντως είναι όμορφη , πάμε στο δέυτερο γιατί είμαστε λογικοί θετικιστές. ναι το νίκ βγήκε απο το μαλλί.. το οποίο και αποφάσισα να αλλάξω γιατί κουράστηκα να μου λένε οοολοι ότι μοιάζω με την Ελένη Ράντου και οχι ότι έχω κάτι με την κοπέλα αλλά χάθηκε μια Αντζελίνα Τζολί μια Μόνικα Μπελούτσι βρε αδερφέ???? και γιατί έγινα νονά ε και δεν ήθελα να φωσφορίζω στις φωτογραφίες Και επειδή είμαι με το ένα πόδι στον τάφο καλά τα λέει το helm και το 1980 (άχουτα μωρέ μου τα μωρούλια ) πόσταρα την φάτσα μου να με έχετε να με θυμόσαστε πσίτ κουβουσουνού το αλογάκι αν δεν το χρειάζεσαι, εδω μουρσελάς το θέλω!!!
Fidelio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 χάθηκε μια Αντζελίνα Τζολί μια Μόνικα Μπελούτσι βρε αδερφέ???? όχι ,οι δύο αυτές δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους !
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 όχι ,οι δύο αυτές δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους ! εχμμμ πρόχειρη σκέψη: είναι και οι δυο νουνάρες (by far βέβαια η πρώτη.. )
KWSN_Men Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Έλα,βαζελάκο,ξεκόλα,μη με κάνεις να ξαναρωτήσω αν μας αξίζει. Γνωριζόμαστε;
Fidelio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 εχμμμ πρόχειρη σκέψη: είναι και οι δυο νουνάρες (by far βέβαια η πρώτη.. ) οπότε το κριτήριο επιλογής σου είναι το μοναδικό κοινό που έχουν. (ως πρωην μέλος της psolh team επετρεψέμου να ξέρω κάτι παραπάνω) Σωστό είναι αυτο και εγώ αν ήμουνα γκόμενα θα ήθελα να ήμουνα προτίστως νουνάρα. :- )
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 οπότε το κριτήριο επιλογής σου είναι το μοναδικό κοινό που έχουν. (ως πρωην μέλος της psolh team επετρεψέμου να ξέρω κάτι παραπάνω)Σωστό είναι αυτο και εγώ αν ήμουνα γκόμενα θα ήθελα να ήμουνα προτίστως νουνάρα. :- ) έλα μωρέ κάναμε εκεί πέρα ένα καλαμπούρι... σιγά τις ωραίες στην τελική. ρε συ fidelio εκτός από αυτήν την team μήπως ήσουν και στην Ε.Ο.Δ. ? (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης) ... σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που και αν σε έχω ξαναδεί..
Fidelio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ρε συ fidelio εκτός από αυτήν την team μήπως ήσουν και στην Ε.Ο.Δ. ? (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης) ... σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που και αν σε έχω ξαναδεί.. Οχι , δεν είμαι στη ΕΟΔ αν και μπορεί να έχω παραβρεθεί σε κάποιο κοινό χώρο όλως τυχαίως, εχω ανακατευθεί πολύ συχνά πιο παλιά με σεμινάρια σε πρώτες βοήθειες κτλ κτλ
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Οχι , δεν είμαι στη ΕΟΔ αν και μπορεί να έχω παραβρεθεί σε κάποιο κοινό χώρο όλως τυχαίως, εχω ανακατευθεί πολύ συχνά πιο παλιά με σεμινάρια σε πρώτες βοήθειες κτλ κτλ μούμπλε, μούμπλε...
punky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Πάντως το δεδομένο είναι ότι 2 έχουν ποστάρει φωτογραφία με μαγιώ. Ο ένας είναι ο χαβαλοψωνάρας Punky... Εγώ όμως πόζαρα en face.
red7genius Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 εχμμμ πρόχειρη σκέψη: είναι και οι δυο νουνάρες (by far βέβαια η πρώτη.. ) τι λες βρε βλασφημη?δεν ντρεπεσαι λιγακι μα καλυτερη η τζολι απο την μονικα?ε οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις