χάπι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Έτσι πες το! "Εξάλλου, το ποστάρισμα αυτής της φωτό δεν είναι το νόημα κάποιας "αποκάλυψης" του ψυχικού μου κόσμου και ΣΑΦΩΣ δεν αποσκοπούσε στο μπλάιντ ντέιτινγκ, εξαιρουμένων των τυχών ενδιαφερόμενων super moderators". πάλι λάθος είσαι "λατρεία" ! 'Ετσι έπρεπε να το πω : "Εξάλλου, το ποστάρισμα αυτής της φωτό δεν είναι το νόημα κάποιας "αποκάλυψης" του ψυχικού μου κόσμου και ΣΑΦΩΣ δεν αποσκοπούσε στο μπλάιντ ντέιτινγκ, εξαιρουμένου του σούπερ μ.ΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, Γιώργου."
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Τότε σε τι αποσκοπούσε το ποστάρισμα αυτής της φώτο, αφού ούτε μεταξύ φίλων νιώθεις, ούτε την ταυτότητα σου θέλεις να αποκαλύψεις ούτε τίποτα για τον εσωτερικό σου κόσμο? Να συζητήσουμε τα μαλλιά σου? Όπως φαίνεται από την παραπάνω στιχομυθία, την οποία επιμελώς αγνοείς γιατί δεν σε συμφέρει, η δημοσίευση της φωτογραφίας είχε στόχο τους εν τω παρόντι forum super moderators. πάλι λάθος είσαι "λατρεία" ! 'Ετσι έπρεπε να το πω : "Εξάλλου, το ποστάρισμα αυτής της φωτό δεν είναι το νόημα κάποιας "αποκάλυψης" του ψυχικού μου κόσμου και ΣΑΦΩΣ δεν αποσκοπούσε στο μπλάιντ ντέιτινγκ, εξαιρουμένου του σούπερ μ.ΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, Γιώργου." Δεν είναι σωστό αυτό. Υπάρχουν κι άλλοι super moderators στο forum. Μην τους καταστρέφεις τα όνειρα.
χάπι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Τότε σε τι αποσκοπούσε το ποστάρισμα αυτής της φώτο, αφού ούτε μεταξύ φίλων νιώθεις, ούτε την ταυτότητα σου θέλεις να αποκαλύψεις ούτε τίποτα για τον εσωτερικό σου κόσμο? Να συζητήσουμε τα μαλλιά σου? Ο ψυχικός μου κόσμος αποκαλύπτεται, όπως σου έγραψα και πριν, μέσω των ποστς μου. Όσο για το ποστάρισμα της φωτό είχε να κάνει περισσότερο με μια πλάκα που κάναμε με τον 1980, παρά γιατί είχα τη διακαή επιθυμία να εμφανιστώ με μπικίνι !
χάπι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Όπως φαίνεται από την παραπάνω στιχομυθία, την οποία επιμελώς αγνοείς γιατί δεν σε συμφέρει, η δημοσίευση της φωτογραφίας είχε στόχο τους εν τω παρόντι forum super moderators. Απλά δεν την είχα δει αλλά, έχω ήδη απαντήσει. Δεν είναι σωστό αυτό. Υπάρχουν κι άλλοι super moderators στο forum. Μην τους καταστρέφεις τα όνειρα. Τι να κ(λ)άνω η γυναίκα ? Η καρδιά μου ανήκει αλλού...
1980 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 κλάπς να και μια το 2005 όταν ήμουν νεα ... σνίφ... Θανκς Μάνουελ.. απο Κρήτη βαστάω! .... με ξεφτιλησες τελικα. την αλλη ειχα για διεστραμμενη εσυ την ποσταρες την καλη. χαπι εισαι φλωρακι ειπα φωτο με στρινγκ οχι με το μαγιω.
dis_member80 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Χάπι,άσε ήσυχο τον paredwse.Να υποθέσω ότι έχεις κάποιον μαλακοπίτουρα-σκιά και σου τσεκάρει ένα-ένα τα posts σου;Δεν είναι ο paredwse αυτός.Btw,γύναισε ώρες-ώρες χυδαία.Ιδίως με τις κλανιές που αμπολάς.Παραφθείροντας το ρητό"η γυναίκα δεν πρέπει να είναι μόνο γυναίκα,πρέπει κι να φέρνεται σαν τέτοια.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Όχι, η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια. Πρέπει και να φαίνεται.
Fidelio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Τι τα μαλλιά, τα μακριά μαλλιά στις γυναίκες δεν λένε τίποτα επειδή είναι μακριά. Τα κοντά λένε περισσότερα (ανάποδο expectation) και το στυλινγκ ας πούμε. Κάποτε είχα μια σχετική εμμονή με το κοντό μαλλι στις κοπέλες , δύο πρωην μου είχαν κοντό μαλλι. Συζήτηση για τρίχες, καλή φάση. Πλέον δεν δίνω σημασία, η συμβία μου έχει παρα πολυ μακρύ και κατσαρό μαλλι. Αν και παλιότερα πριν κατι αιώνες το είχε για μια περίοδο τέζα κοντό. Σχετικό και αυτο, ίσως να μην είναι τυχαίο. Ναι, κάπως έτσι. Δεν έχω τους ψυχοτέτοιους σε καμία εκτίμηση γενικά χωρίς απαραίτητα ειδικά να τους θεωρώ άχρηστους, το αντίθετο. Ας πούμε ότι αντιδρώ στην ψυχολογικoπoίηση της καθημερινότητας, και ας φαίνεται ότι συνεισφέρω επιφανειακώς. Η πρόθεση αλλάζει τα πάντα. Είναι προτιμότερο και για μένα να παίζω με τον χαοτικόαναλυτικό μπιχεβιορισμό παρά να χαλαρώνω με τα ζώδια , ενώ απο την άλλη σε κάτι ψευδοσεμηνάρια για την γλώσσα του σώματος εχω κάνει την αίθουσα πουτάνα απο την μαλακία που μου βγάζει η ατμόσφαιρα. Σε κάτι χαζοτεστ των περιοδικών που πέρνω εγώ , έχει πολύ πλάκα αυτο το παιχνιδι. Την πρόθεση νομίζω οτι την έχω καταλάβει .γενικώς. Η Φρού-Φρού είναι ομορφη αλλα είναι με το ένα ποδι στο ταφο οπότε ;;; τώρα κατάλαβα γιατί έχει τέτοιο νικ. κοκκινο. Συμβολικά όμως εκτός απο το cartoon , υπάρχει και ο μουρσελάς, οπότε διαλέγει ο καθένας ότι θέλει. Δεδομένου τώρα οτι όντως είναι όμορφη , πάμε στο δέυτερο γιατί είμαστε λογικοί θετικιστές. Καταρχήν ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Απαντώντας στα υπόλοιπα, θεωρώ ότι η σαφέστερη εικόνα του ψυχικού κόσμου αποκαλύπτεται από τα γραφόμενα κι όχι από τις φωτογραφίες. είναι δυνατόν καμποσα δισ κινέζοι να κάνουν λάθος; :-p Όσο για το σώμα μου, που "εκτίθεται" στη συγκεκριμένη φωτό, δεν αποκαλύπτει κάτι για την ψυχή μου, και για να είμαι ακριβής, τίποτα για μένα, μια και μοιάζει με πολλών γυναικών το σώμα. Διαφωνω , δεδομένου οτι έχεις ωραίο σώμα αυτό λέει περισσότερα από οσα μπορείς να παραδεκτείς. Ας ξεκινήσουμε μόνο απο το γεγονός οτι θα είναι πολλοι αυτοί που θα θέλουν να σε γνωρίζουν , αυτο δεν το υποτιμάς και δεν το θεωρείς λίγο. Ίσως πάλι να το αγνοήεις . Σκέψου τότε οτι αλλές και άλλοι κάνουν πολύ μεγάλες προσπάθειες για να προσεγγίσουν έναν φίλο , δεν το συζητάμε για γκόμενους/νες. Και μετά την ανάλυση που έκανες στον φιντέλ, βάσει τρίχας, έλεγα μήπως μπορούσες να κ(λ)άνεις και για μένα ! Αυτό ! Ο helm ξέρει να παίζει να κάνει παιχνίδι και οχι να κλάνει.
parsifal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι! Γιατί όμως;
KWSN_Men Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Πάντως το δεδομένο είναι ότι 2 έχουν ποστάρει φωτογραφία με μαγιώ. Ο ένας είναι ο χαβαλοψωνάρας Punky...
Helm21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Κάποτε είχα μια σχετική εμμονή με το κοντό μαλλι στις κοπέλες , δύο πρωην μου είχαν κοντό μαλλι. Συζήτηση για τρίχες, καλή φάση. Πλέον δεν δίνω σημασία, η συμβία μου έχει παρα πολυ μακρύ και κατσαρό μαλλι. Αν και παλιότερα πριν κατι αιώνες το είχε για μια περίοδο τέζα κοντό. Σχετικό και αυτο, ίσως να μην είναι τυχαίο. Δεν έχω πάει ποτέ για μπάνιο με κοντομαλλούσα. Επίσης με όσες πήγα, για τις περισσότερες δεν ήμουν ο μόνος τους μαλλιάς είτε πριν είτε μετά από εμένα. Κάτι γίνεται εκεί, ναι. Είναι προτιμότερο και για μένα να παίζω με τον χαοτικόαναλυτικό μπιχεβιορισμό παρά να χαλαρώνω με τα ζώδια Και εγώ, αλλά πρόσεξε το - η γάτα μου μόλις πήδηξε ένα μέτρο κατακόρυφα και σκότωσε μια μύγα. Για αυτά ζω - αυτό, εντάσσεται στο 'κάνω ο,τι κάνουν οι άλλοι αλλά το παίζω λες και εγώ είμαι καλλίτερος επειδή είμαι αρκετά έξυπνος να αλλάξω τα ζώδια με 'χαοτικό αναλυτικό μπηχεϋβιορισμό' πρόβλημα. Καντο, δηλαδή (different kids need different toys) αλλά με παραδοχή του αυτου γεγονότος. Αυτη η ταπεινότητα είναι μέρος της πρόθεσής μου, και ας με μουτζώνουν προκαταβολικά στην πιθανότητα έλλειψης της... ενώ απο την άλλη σε κάτι ψευδοσεμηνάρια για την γλώσσα του σώματος εχω κάνει την αίθουσα πουτάνα απο την μαλακία που μου βγάζει η ατμόσφαιρα. Βασικά το χειρότερο με κάτι τέτοια πράγματα είναι αυτή η υποβόσκουσα βρόμα ότι μαθαίνεις πως λειτουργεί ο άλλος για να τον χειρίζεσαι και να τον καταφέρνεις να κάνει αυτά που θέλεις, που μου είναι απεχθέστατη. Το ίδιο factoid "οι άνθρωποι κοιτάνε πάνω αριστερά/δεξιά όταν φαντάζονται/θυμούνται" αν κάποιος το λέει σε φάση για παιχνίδι το βρίσκω αθώο και χαριτωμένο, αλλά μα σου το πει σε σεμινάριο ένας μαλάκας σε φάση 'χειριστείτε τους ανθρώπους' το βρίσκω εμετικό. Θα σου πρότεινα να το αφήσεις το χάπι, δεν φαίνεται να έχει διάθεση για υπερβάλλουσα γενναιότητα τώρα δα, για εσένα και για εμένα. Δεν πληρώνει και 100 ευρώ την ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις