KWSN_Men Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Εγώ δίπλα στο ίνδαλμα Τα δικά μου πάντως έφτασαν μέχρι τη μέση της πλάτης μόνο πριν τα κόψω ...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Πού την είχατε ξαναδεί βρε παιδιά όλοι τη Φρου-Φρου; ΦΦ, ομορφούλα είσαι Μου θυμίζεις μια φίλη μου Σαλονικιά.
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 κλάπς να και μια το 2005 όταν ήμουν νεα ... σνίφ... Θανκς Μάνουελ.. απο Κρήτη βαστάω!
KWSN_Men Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 κλάπς να και μια το 2005 όταν ήμουν νεα ... σνίφ... Θανκς Μάνουελ.. απο Κρήτη βαστάω! Μαρί γυμνιά είσαι;
Houston Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μα βρε παιδάκι μου τι ξαφνικό ήταν αυτό…. είδες τι κάνει ο πυρετός Μα πως είναι δυνατόν αυτό το αθώο πλασματάκι να έχει τόσο διαβολικό μυαλό Είναι απίστευτο
Helm21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 καλά... δε θεωρώ μαλάκες όσους τη σχολίασαν, ούτε δέχτηκα κάποιο προσβλητικό σχόλιο αλλά, ρώτησα τι συμπεραίνεις, με βάση τα μαλλιά... Νέβερμαϊντ ! Τι τα μαλλιά, τα μακριά μαλλιά στις γυναίκες δεν λένε τίποτα επειδή είναι μακριά. Τα κοντά λένε περισσότερα (ανάποδο expectation) και το στυλινγκ ας πούμε. Τελευταία απο τα ψυχολογικά προφιλ, βγάλαμε το πέπλο της χαρτορίχτρας και βάλαμε αυτο της επιστημονικής αυθεντίας. γάματα... Ναι, κάπως έτσι. Δεν έχω τους ψυχοτέτοιους σε καμία εκτίμηση γενικά χωρίς απαραίτητα ειδικά να τους θεωρώ άχρηστους, το αντίθετο. Ας πούμε ότι αντιδρώ στην ψυχολογικoπoίηση της καθημερινότητας, και ας φαίνεται ότι συνεισφέρω επιφανειακώς. Η πρόθεση αλλάζει τα πάντα. Η Φρού-Φρού είναι ομορφη αλλα με το ένα πόδι στον τάφο οπώτε...
χάπι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Θα έλεγα μάλλον ότι ανάλογα με τι μαλλιά (και γενικά εμφάνιση) κατέληξε ο άλλος να έχει, μπορείς να πεις πολλά για τον ψυχισμό του. ^Συ είπας ! Και μετά την ανάλυση που έκανες στον φιντέλ, βάσει τρίχας, έλεγα μήπως μπορούσες να κ(λ)άνεις και για μένα ! Αυτό !
Helm21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Τα μαλλιά σου ειναι nondescript. Αν επιτρεπεις: Πως νιώθεις που σε thread δημόσιου φόρουμ ποσταρες φώτο σου που δεν φαίνεται το πρόσωπο σου (εκ των πραγμάτων έτσι τονίζονται τα λοιπά αλλά περιεχόμενα της φωτο), δεν αυτό παραπέμπει σε φάσεις anonymous online dating sites και λοιπά ερεβώδη? Δηλαδή, είναι για εσένα θεμιτό αν κάποιος είναι να έχει μια πνευματική εικόνα σου, αυτή να συνεπάγεται της καλλίπυγης σου φύσης και όχι του προσώπου σου, το οποίο λένε (διάφοροι κακεντρεχείς) ότι είναι απείρως πιο εκφραστικο?
χάπι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Τα μαλλιά σου ειναι nondescript. Αν επιτρεπεις: Πως νιώθεις που σε thread δημόσιου φόρουμ ποσταρες φώτο σου που δεν φαίνεται το πρόσωπο σου (εκ των πραγμάτων έτσι τονίζονται τα λοιπά αλλά περιεχόμενα της φωτο), δεν αυτό παραπέμπει σε φάσεις anonymous online dating sites και λοιπά ερεβώδη? Δηλαδή, είναι για εσένα θεμιτό αν κάποιος είναι να έχει μια πνευματική εικόνα σου, αυτή να συνεπάγεται της καλλίπυγης σου φύσης και όχι του προσώπου σου, το οποίο λένε (διάφοροι κακεντρεχείς) ότι είναι απείρως πιο εκφραστικο? Καταρχήν ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Απαντώντας στα υπόλοιπα, θεωρώ ότι η σαφέστερη εικόνα του ψυχικού κόσμου αποκαλύπτεται από τα γραφόμενα κι όχι από τις φωτογραφίες. Επιπλέον, ΑΚΡΙΒΩΣ σε ένα δημόσιο φ(λ)όρουμ δε θα έβαζα φωτογραφία του προσώπου μου. Το εκφραστικό μου πρόσωπο το φυλάω για τους φίλους μου και έχει καταστεί σαφές εδώ μέσα ότι "δεν είμαστε και φίλοι". Όσο για το σώμα μου, που "εκτίθεται" στη συγκεκριμένη φωτό, δεν αποκαλύπτει κάτι για την ψυχή μου, και για να είμαι ακριβής, τίποτα για μένα, μια και μοιάζει με πολλών γυναικών το σώμα. Εξάλλου, το ποστάρισμα αυτής της φωτό δεν είναι το νόημα κάποιας "αποκάλυψης" του ψυχικού μου κόσμου και ΣΑΦΩΣ δεν αποσκοπούσε στο μπλάιντ ντέιτινγκ. Όπως, σωστά είπες, υπάρχουν τα κατάλληλα σάιτς, αν θες να κάνεις τέτοιου είδους επαφές...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 [...] και ΣΑΦΩΣ δεν αποσκοπούσε στο μπλάιντ ντέιτινγκ. [...] Όχι ρε γαμώτο.
χάπι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Όχι ρε γαμώτο. για σένα, να κάνω μια εξαίρεση βρε σούπερ μ. !!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 για σένα, να κάνω μια εξαίρεση βρε σούπερ μ. !!!! Έτσι πες το! "Εξάλλου, το ποστάρισμα αυτής της φωτό δεν είναι το νόημα κάποιας "αποκάλυψης" του ψυχικού μου κόσμου και ΣΑΦΩΣ δεν αποσκοπούσε στο μπλάιντ ντέιτινγκ, εξαιρουμένων των τυχών ενδιαφερόμενων super moderators".
Helm21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Τότε σε τι αποσκοπούσε το ποστάρισμα αυτής της φώτο, αφού ούτε μεταξύ φίλων νιώθεις, ούτε την ταυτότητα σου θέλεις να αποκαλύψεις ούτε τίποτα για τον εσωτερικό σου κόσμο? Να συζητήσουμε τα μαλλιά σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις