Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πού την είχατε ξαναδεί βρε παιδιά όλοι τη Φρου-Φρου;

ΦΦ, ομορφούλα είσαι ;) Μου θυμίζεις μια φίλη μου Σαλονικιά.

Δημοσ.

Μα βρε παιδάκι μου τι ξαφνικό ήταν αυτό….

είδες τι κάνει ο πυρετός:whistle:

Μα πως είναι δυνατόν αυτό το αθώο πλασματάκι να έχει τόσο διαβολικό μυαλό:-)

Είναι απίστευτο

Δημοσ.
καλά... δε θεωρώ μαλάκες όσους τη σχολίασαν, ούτε δέχτηκα κάποιο προσβλητικό σχόλιο αλλά, ρώτησα τι συμπεραίνεις, με βάση τα μαλλιά... Νέβερμαϊντ !

Τι τα μαλλιά, τα μακριά μαλλιά στις γυναίκες δεν λένε τίποτα επειδή είναι μακριά. Τα κοντά λένε περισσότερα (ανάποδο expectation) και το στυλινγκ ας πούμε.

Τελευταία απο τα ψυχολογικά προφιλ, βγάλαμε το πέπλο της χαρτορίχτρας και βάλαμε αυτο της επιστημονικής αυθεντίας. γάματα...

Ναι, κάπως έτσι. Δεν έχω τους ψυχοτέτοιους σε καμία εκτίμηση γενικά χωρίς απαραίτητα ειδικά να τους θεωρώ άχρηστους, το αντίθετο. Ας πούμε ότι αντιδρώ στην ψυχολογικoπoίηση της καθημερινότητας, και ας φαίνεται ότι συνεισφέρω επιφανειακώς. Η πρόθεση αλλάζει τα πάντα.

Η Φρού-Φρού είναι ομορφη αλλα με το ένα πόδι στον τάφο οπώτε...

Δημοσ.
Θα έλεγα μάλλον ότι ανάλογα με τι μαλλιά (και γενικά εμφάνιση) κατέληξε ο άλλος να έχει, μπορείς να πεις πολλά για τον ψυχισμό του.

^Συ είπας !

Και μετά την ανάλυση που έκανες στον φιντέλ, βάσει τρίχας, έλεγα μήπως μπορούσες να κ(λ)άνεις και για μένα ! Αυτό ! :-)

Δημοσ.

Τα μαλλιά σου ειναι nondescript.

Αν επιτρεπεις: Πως νιώθεις που σε thread δημόσιου φόρουμ ποσταρες φώτο σου που δεν φαίνεται το πρόσωπο σου (εκ των πραγμάτων έτσι τονίζονται τα λοιπά αλλά περιεχόμενα της φωτο), δεν αυτό παραπέμπει σε φάσεις anonymous online dating sites και λοιπά ερεβώδη? Δηλαδή, είναι για εσένα θεμιτό αν κάποιος είναι να έχει μια πνευματική εικόνα σου, αυτή να συνεπάγεται της καλλίπυγης σου φύσης και όχι του προσώπου σου, το οποίο λένε (διάφοροι κακεντρεχείς) ότι είναι απείρως πιο εκφραστικο?

Δημοσ.
Τα μαλλιά σου ειναι nondescript.

Αν επιτρεπεις: Πως νιώθεις που σε thread δημόσιου φόρουμ ποσταρες φώτο σου που δεν φαίνεται το πρόσωπο σου (εκ των πραγμάτων έτσι τονίζονται τα λοιπά αλλά περιεχόμενα της φωτο), δεν αυτό παραπέμπει σε φάσεις anonymous online dating sites και λοιπά ερεβώδη? Δηλαδή, είναι για εσένα θεμιτό αν κάποιος είναι να έχει μια πνευματική εικόνα σου, αυτή να συνεπάγεται της καλλίπυγης σου φύσης και όχι του προσώπου σου, το οποίο λένε (διάφοροι κακεντρεχείς) ότι είναι απείρως πιο εκφραστικο?

Καταρχήν ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Απαντώντας στα υπόλοιπα, θεωρώ ότι η σαφέστερη εικόνα του ψυχικού κόσμου αποκαλύπτεται από τα γραφόμενα κι όχι από τις φωτογραφίες. Επιπλέον, ΑΚΡΙΒΩΣ σε ένα δημόσιο φ(λ)όρουμ δε θα έβαζα φωτογραφία του προσώπου μου. Το εκφραστικό μου πρόσωπο το φυλάω για τους φίλους μου και έχει καταστεί σαφές εδώ μέσα ότι "δεν είμαστε και φίλοι". Όσο για το σώμα μου, που "εκτίθεται" στη συγκεκριμένη φωτό, δεν αποκαλύπτει κάτι για την ψυχή μου, και για να είμαι ακριβής, τίποτα για μένα, μια και μοιάζει με πολλών γυναικών το σώμα. Εξάλλου, το ποστάρισμα αυτής της φωτό δεν είναι το νόημα κάποιας "αποκάλυψης" του ψυχικού μου κόσμου και ΣΑΦΩΣ δεν αποσκοπούσε στο μπλάιντ ντέιτινγκ. Όπως, σωστά είπες, υπάρχουν τα κατάλληλα σάιτς, αν θες να κάνεις τέτοιου είδους επαφές...

• Super Moderators
Δημοσ.
:lol: για σένα, να κάνω μια εξαίρεση βρε σούπερ μ. !!!!:P

Έτσι πες το!

"Εξάλλου, το ποστάρισμα αυτής της φωτό δεν είναι το νόημα κάποιας "αποκάλυψης" του ψυχικού μου κόσμου και ΣΑΦΩΣ δεν αποσκοπούσε στο μπλάιντ ντέιτινγκ, εξαιρουμένων των τυχών ενδιαφερόμενων super moderators".

Δημοσ.

Τότε σε τι αποσκοπούσε το ποστάρισμα αυτής της φώτο, αφού ούτε μεταξύ φίλων νιώθεις, ούτε την ταυτότητα σου θέλεις να αποκαλύψεις ούτε τίποτα για τον εσωτερικό σου κόσμο?

Να συζητήσουμε τα μαλλιά σου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...