Fidelio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Helm good gooood , tempting i must say nevertheless forbearing τα μαλλιά σας σαν τα μάτια σας λοιπον ..
Helm21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 μήπως μπορείς να πεις και για το δικό μου ψυχισμό, που έχω ηδη ποστάρει ? Δεν σέχω δει, αλλά εντάξει κάναμε μια μαλακία να περάσει η ώρα, μην παραγίνει το ψευδοψυχολογικό. Ποστ αγκεν και το μόνο που μπορώ να σου πω άνετα είναι αν η εμφάνιση σου προσελκύει μαλάκες. Fidelio τιναι τεμπτινγκ?
χάπι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ΟΚ !!!! Αυτό το ξέρω ! Φχαριστώ πάντως για την καλή πρόθεση !!!!
Helm21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Για αυτήν μιλάς? Τι περίμενες δηλαδή, να σχολιάσουν τον εσωτερικό σου κόσμο? Δεν φταίνε οι μαλάκες που είναι μαλάκες στην συγκεκριμένη.
Fidelio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Fidelio τιναι τεμπτινγκ? δελεαστική περιγραφή , όχι αδιάφορη. αφορά την κατευθυνση που κατα καιρους ο ενδιαφερόμενος (μουά) "πάει" να δώσει εσωτερικά. ρε σεις , ιτ's a game : -p
Helm21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μάλιστα. Πρόσεξε πως ήταν σε μορφή ζωδίου, δηλαδή κάθε άνθρωπος που την διάβασε νόμιζε ότι το 80% ταίριαζε και στον εαυτό του. Όσο δεν εστιάζεις σε αρνητικά όλοι βλέπουν τον εαυτό τους μέσα σε οτιδήποτε.
KWSN_Men Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μάλιστα. Πρόσεξε πως ήταν σε μορφή ζωδίου, δηλαδή κάθε άνθρωπος που την διάβασε νόμιζε ότι το 80% ταίριαζε και στον εαυτό του. Όσο δεν εστιάζεις σε αρνητικά όλοι βλέπουν τον εαυτό τους μέσα σε οτιδήποτε. Αυτό το σκέφτηκα και εγώ. Εφόσον το παραδέχεσαι, respek. Αλλά εκείνη την ώρα την έφαγες τη μούτζα ομολογουμένως.
χάπι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Για αυτήν μιλάς? Τι περίμενες δηλαδή, να σχολιάσουν τον εσωτερικό σου κόσμο? Δεν φταίνε οι μαλάκες που είναι μαλάκες στην συγκεκριμένη. καλά... δε θεωρώ μαλάκες όσους τη σχολίασαν, ούτε δέχτηκα κάποιο προσβλητικό σχόλιο αλλά, ρώτησα τι συμπεραίνεις, με βάση τα μαλλιά... Νέβερμαϊντ !
KWSN_Men Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Φρου2, σου το έχω ξαναπεί ότι πρέπει κάτι να κάνεις με αυτές τις αφέλειες. Και ξανακάντο πιο κόκκινο το μαλλί, σου πήγαινε.
1980 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Φρου2, σου το έχω ξαναπείς ότι πρέπει κάτι να κάνεις με αυτές τις αφέλειες. Και ξανακάντο πιο κόκκινο το μαλλί, σου πήγαινε. περναει κριση μεσης ηλικιας.
Fidelio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Helm τα θεμέλια στα οποια διαμορφώνεται μια προσωπικότητα, έχουν κάποιες σταθερές που είναι κοινές σε όλους και για αυτο εν μέρη οτι ζώδιο και να διαβάσεις σου ταιριάζει ...γάντι. Τελευταία απο τα ψυχολογικά προφιλ, βγάλαμε το πέπλο της χαρτορίχτρας και βάλαμε αυτο της επιστημονικής αυθεντίας. γάματα...
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 για τον Ζυγό καμιά πρόβλεψη? κουβουσουνού τα είχα 5 χρόνια κόκκινα.. όπως λέει και ο 1980 ε, μεγάλωσα δεν είμαι τώρα πια για τέτοια
Fidelio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Φρου φρου ..κοίτα να δεις που ήμουν έτοιμος να τα ξυρίσω στον πόντο και να το κάνω ξανθο :- p (δεν κανω πλακα) και εσύ που είσαι κορίτσαρος λες οτι μεγάλωσες ... ; Γρήγορα στο κωμμωτηριο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις