Helm21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ..μαλλιάς ήταν και ο αδελφός μού , γεννηθής το 1969 και επι δεκαετίας το 80 προς το τέλος σε μια επαρχιακή πολη , αυτός ήταν όλος και όλος (και άλλοι 5-6 δηλαδή ) που κυκλοφορούσε με ενα κουρασμένο τζιν τζάκετ και ένα τεράστιο καυκακλο του lemmy στην πλάτη. Σημερα είναι πολύ πιο έυκολο να είσαι μαλλιάς ... Κοίτα, είναι, και σεβασμός στον αδερφό σου. Το φάγαμε το ξύλο μας έξω από τα γραφεία του Στόχου (δεν το έκανα επίτηδες!) παρ'όλλα αυτά πριν κάποια χρονια.
Fidelio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Ελα , έλα πταίσμα ...το <<ομγκ edit , δεν σας κανω πλακα το ποστ έφυγε μόνο του , άλλαξε η σελίδα , μα τι διάολο ? πρέπει να τα έκανα πουτ..α με τα ctrl , alt , tab , fn την ώρα που πληκτρολογούσα και δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την σκέψη μου ... λοιπον τι έλεγα; εχμ το ξέχασα ... τέλος πάντων, ναι ... αμα είναι να σου πεσουν τα μαλλιά θα σου πέσουν , μην την ψάχνεις!
BIAP Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Τελικα το μαλλι επηρεαζει σε απιστευτο βαθμο ψυχολογιες. Βtw μαλλι helm βιλουδο. Επισης, και τα μπουκλωτα αγορακια ειναι βιλουδα. Το σπιτι απιστευτη κλατερια, πνιγομαι και που το χαζευω στην φωτο.
panther_512 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Χτηπησες ευαισθητη φλεβα. Το ονομα της λοσιον? Eίναι της Propoline. Έχει λοσιόν για άνδρες και για γυναίκες. Αποκλειστικά και μόνο φυτικά εκχειλίσματα. Τίποτα το συνθετικό. Το θέμα της τριχόπτωσης είναι πολυσύνθετο, αλλά αντιμετωπίσημο στις περισσότερες των περιπτώσεων, αρκεί να έχεις υπομονή και να δράσεις έγκαιρα. Την λοσιόν την βάζεις μέρα παρα μέρα. Αποτελέσματα θα αρχίζεις να βλέπεις μετά από κάνα 2-μηνο, γι'αυτό θέλει υπομονή. Δεν θα φυτρώσουν καινούργιες τρίχες, αυτές που έχεις όμως θα δυναμώσουν πολύ. Ενδεικτικά, ο γιατρός που με έβλεπε, έκανε ένα πολύ απλό πείραμα για να βλέπει πόσο δυνατές ήταν οι ρίζες: Με το δάχτυλό του έτριβε δυνατά εκεί που ξεκινάει το μαλλί πάνω από το μέτωπο και μετά τραβούσε μαλακά να δεί πόσες τρίχες βγήκαν από το τρίψιμο. Στην αρχή έπιανε τουλάχιστον μιά 10-άδα στο χαλαρό. Μετά από 6 μήνες δεν έβγαινε ούτε μία. Πάντως και μόνο το μασάζ που θα κάνεις στο κεφάλι σου όταν θα βάζεις τη λοσιόν είναι πολύ ευεγερτικό. Όταν είχα μακρύ μαλλί, πέρα από το ότι δυνάμωσαν οι ρίζες, με τη λοσιόν αυτή έφυγε τελείως και η ξηροδερμία που με ταλαιπωρούσε. Πέρα από τη λοσιόν όμως, 2 πολύ σημαντικά πράγματα είναι οι βιταμίνες/ισσοροπημένη διατροφή και η εξάλειψη του στρές. Αν δεν τρώς καλό φαγητό, φρούτα και λαχανικά, καλό είναι να παίρνεις κάποιο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής. Τέλος διώξε το άγχος της καθημερινότητας και να κοιμάσαι καλά. Το πιό σημαντικό από όλα είναι όταν αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα, να μήν χαλαρώσεις και παρατήσεις τη θεραπεία ή αρχίσεις να βάζεις τη λοσιόν όποτε σου κατέβει όταν και άμα θυμηθείς. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή. PS: Το μαλλί του Helm πάνω πάνω είναι βελούδο, αλλά στις άκρες σαν να φαίνεται λίγο καμμένο από τον ήλιο. Μπορεί να φταίει και η φώτο, αλλά μερικά δάχτυλα κόψιμο χρειάζονται νομίζω. PS2: Ορίστε και μία πρόσφατη φώτο μου, μαζί με το μωρό από τους αρραβώνες μας τον Αύγουστο.
Helm21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Αν ήταν oldschool adventure game το σπίτι μου θα ήταν τίγκα στα hotspots. Θα έλεγα μάλλον ότι ανάλογα με τι μαλλιά (και γενικά εμφάνιση) κατέληξε ο άλλος να έχει, μπορείς να πεις πολλά για τον ψυχισμό του. κλατερια extra points για τον ονοματοποιημένο αγγλισμό.
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 προτέινω split "d.h.i. η ψυχολογία της τρίχας και ο Γιώργος ακόμα στο τηλέφωνο" :):)
Fidelio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Θα έλεγα μάλλον ότι ανάλογα με τι μαλλιά (και γενικά εμφάνιση) κατέληξε ο άλλος να έχει, μπορείς να πεις πολλά για τον ψυχισμό του. Ακουω , σε προκαλώ να χρησιμοποιήσεις όσο αυταρχισμό διαθέτεις δίχως ίνχος θετικισμού.
panther_512 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ο πάνθερ είναι ο χατζηγιάννης. Χα! Καινούργιο τούτο. Θα το προσθέσω στη λίστα. Αλλά όχι να μοιάζω και με το Χατζηκλάψα (παλιά μου άρεσε, τώρα με κουράζει)
Helm21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Ακουω , σε προκαλώ να χρησιμοποιήσεις όσο αυταρχισμό διαθέτεις δίχως ίνχος θετικισμού. Υπερηφάνεια με μια δόση αυτοσαρκασμού που ο εν λόγο άνθρωπος επιτρέπει να εξορύσσεται μόνο από ανθρώπους που μπορούν να αντιληφθούν την εγγενή αντίφαση και τους φαίνεται χαριτωμένη και όχι χα, έχεις μια αντίφαση. Άνθρωπος που παίρνει πολύ σοβαρά αυτό που κάνει, κυρίως όταν αυτό που κάνει δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία(ισχύει και αντίστροφα). Μικρές ψευτορομαντικές τάσεις, αλλά όχι με πολύ δραματικότητα, μια ελαφριά ανικανότητα να δεχτεί τους όρους του παιχνιδιού 'τώρα που έγινε ενήλικας' που φέρνουν σε ψυχολογική υγεία ίσως, η άμυνα, εξαρτάται από πολλά, για αυτό δεν μπορώ να πω χρειάζομαι και προφίλ. Χιούμορ, όχι πάντα πετυχημένο, εσωτερική μοναχικότητα και κακές συνήθειες με χαζοεκλογικευμένα σχήματα να τις περιβάλλουν, όταν καταρρέουν το παίρνει και σαν προσβολή στον εγωισμό του.
Freakster Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 κοιτα που θα ποστάρω.. Mεχρι και εγω ψηνομαι
pappous_soulis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Εγώ θα πόσταρα αλλά οι ψείρες στα μαλλιά μου ντρέπονται. πλάκα κάνω ε? δεν είμαι μαιμού να κολλάω ζωήφια
Lucifer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Χμ, υπήρξε ποτέ αμφιβολία πως ο φιντέλιο και ίσως ο kwsn ήταν από τους πιο ωραίους γιούζερς; Α, κ ένα άλλο παλικάρι με άβαταρ μισή τη φάτσα του και μισή τερμηνέητορ. Δε θυμάμαι νικ.
χάπι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Αν ήταν oldschool adventure game το σπίτι μου θα ήταν τίγκα στα hotspots. Θα έλεγα μάλλον ότι ανάλογα με τι μαλλιά (και γενικά εμφάνιση) κατέληξε ο άλλος να έχει, μπορείς να πεις πολλά για τον ψυχισμό του. extra points για τον ονοματοποιημένο αγγλισμό. μήπως μπορείς να πεις και για το δικό μου ψυχισμό, που έχω ηδη ποστάρει ? (βέβαια τα σχόλια που ακολούθησαν τη δική μου φωτό σβήστηκαν όλα, σε αντίθεση με αυτά που ακολούθησαν τη δική σου, τα οποία σχεδόν διπλασίασαν το μέγεθος του τόπικ... Βρε λες να μη με πάνε οι μ. και οι σούπερ μ. ????)
Προτεινόμενες αναρτήσεις