cassidy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Εγώ νομίζω πως από τις φωτογραφίες κάτι λείπει. Helm που είναι το ΜΑΙΤΣΑΛ;
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Χελμ, όχι, απλώς είσαι καλοπροαίρετος. Αν έλεγα για τα μαλλιά σου θα σε φλέρταρα κωλόφαρδε με τα ίσια.
Helm21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Το μαιτσαλ είναι στα προσωπικά διαμερίσματα μου αλλά πόσταρα αρκετές σπιτοφωτογραφίες για μερικούς μήνες. Χελμ, όχι, απλώς είσαι καλοπροαίρετος. Τι θες να πεις ρε τι έχουν τα ζυγωματικά μου!
punky Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Χελμ, όχι, απλώς είσαι καλοπροαίρετος.Αν έλεγα για τα μαλλιά σου θα σε φλέρταρα κωλόφαρδε με τα ίσια. Μη μασάς ρε. Και μένα πιτσιρικάς μου είχε βγει η Παναγά μέχρι να μακρύνουν τα δικά μου, κι έπρεπε να είναι 3 φορές πιο μακριά από κάποιον με ίσια για να φανούν. Αλλά το παρήγορο με αυτές τις κουφάλες που έχουν ίσια μαλλιά, είναι ότι στο τέλος τους πέφτουν.
Lucifer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Αυτό είναι το πιο εκνευριστικό. Το μαλλί μου εμένα φτάνει κώλο -αλλά μόνο αν ανοίξεις τη ΜΠΟΥΚΛΑ. Αυτό για την τριχόπτωση δν το ξέρω, στέκει ή το λέμε οι 2 μας για παρηγοριά;
punky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Ε, στέκει όσο το έχει επιβεβαιώσει η δικιά μου εμπειρία. Συνήθως έχουν πολύ αδύναμη τρίχα αυτοί με το ίσιο μαλλί. Δηλαδή ρε μαλάκα, για να είσαι κατσαρομάλλης και να σου πέσει και το μαλλί πρέπει να είσαι τρελός γκαντέμης. Ή να σε λένε Κατή και να παίζεις στους Εξόριστους.
leftermann Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Πάντως εγώ ξέρω καναδυό πρώην μπουκλάκηδες, που τώρα η ομορφιά τους κυριολεκτικά σε θαμπώνει...
Helm21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Αυτό είναι το πιο εκνευριστικό. Το μαλλί μου εμένα φτάνει κώλο -αλλά μόνο αν ανοίξεις τη ΜΠΟΥΚΛΑ. Αυτό για την τριχόπτωση δν το ξέρω, στέκει ή το λέμε οι 2 μας για παρηγοριά; Τόσο φτάνει και το δικό μου. ως τώρα κανένα σημάδι τριχόπτωσης. Νομίζω η τριχόπτωση είναι ορμονικό ζήτημα, και γενικά ως τέτοιο κληρονομικό. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τον τύπο του μαλλιού, αλλά διορθώστε με αν κάνω λάθος.
panther_512 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Η ρίζα αδυνατίζει από το τράβηγμα αν τα έχεις συνέχεια κοτσίδα. Κατά τα άλλα ισχύουν τα ίδια και με το κοντό μαλλί. Αν είναι να σου πέσουν, θα σου πέσουν εκτός και αν το προσέξεις και περιποιηθείς το κεφάλι σου πρίν έρθει το μοιραίο. Μαλλιά μακριά είχα 10 χρόνια (από τα 15 μέχρι τα 25) και έφτανε και μένα μέχρι το κώλο. Πράσο, όχι ίσιο αλλα ούτε μπούκλες. Κυματιστό. 17 χρονών άρχισε να πέφτει το μαλλί μου, ακριβώς ίδια ηλικία με το πατέρα μου, ο οποίος μέχρι τα 20 του είχε κάνει μέτωπο από τα φρύδια μέχρι το σβέρκο. Πήγα στο γιατρό και μου είπε το εξής: Αν αντιμετωπίσεις τη τριχόπτωση νωρίς, δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα. Μου έδωσε μιά λοσιόν με φυτικά εκχυλίσματα και την έβαζα για 2 χρόνια. Τώρα είμαι 28 και το μαλλί παραμένει θάμνος. Η λοσιόν κυκλοφορεί σε όλα τα φαρμακεία (για όσους ενδιαφέρονται).
KWSN_Men Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Ε, στέκει όσο το έχει επιβεβαιώσει η δικιά μου εμπειρία.Συνήθως έχουν πολύ αδύναμη τρίχα αυτοί με το ίσιο μαλλί. Δηλαδή ρε μαλάκα, για να είσαι κατσαρομάλλης και να σου πέσει και το μαλλί πρέπει να είσαι τρελός γκαντέμης. Ή να σε λένε Κατή και να παίζεις στους Εξόριστους. Και όμως γίνεται. Ο πατέρας μου κατσαρό μαλλί, λεπτή τρίχα, άρχισε να τα χάνει στα 20 περίπου. Άρχισε να ασπρίζει στα 50+ (όσα είχε). Στο σόι της μάνας μου, ίσιο μαλί εντελώς, χοντρή τρίχα, κανένας δεν τα έχασε, όλοι άσπρισαν νωρίς. Η αδελφή μου σπαστό μαλλί, λεπτή τρίχα, αν ήταν άντρας θα τα έκλαιγε σίγουρα. Εγώ πιο σπαστό μαλί, άρχισα να νιώθω καλύτερα όταν στα 22 περίπου είδα τις πρώτες άσπρες τρίχες. Τώρα στο πλάι είναι γκρίζα σχεδόν, επάνω οδέυουν. Οι κρόταφοι έχουν ανέυει λίγο αλλά δε βλέπω να τα χάνω. Οπότε όλα είναι πιθανά από ότι φαίνεται.
Fidelio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Οι μπαμπάδες με τους μαλλιάδες ναι. ..μαλλιάς ήταν και ο αδελφός μού , γεννηθής το 1969 και επι δεκαετίας το 80 προς το τέλος σε μια επαρχιακή πολη , αυτός ήταν όλος και όλος (και άλλοι 5-6 δηλαδή ) που κυκλοφορούσε με ενα κουρασμένο τζιν τζάκετ και ένα τεράστιο καυκακλο του lemmy στην πλάτη. Σημερα είναι πολύ πιο έυκολο να είσαι μαλλιάς ... ξέχασα να αναφέρω τους απίστευτους καυγάδες με τον πατέρα .... Σημερα ; πουφ !
Absinthe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Η ρίζα αδυνατίζει από το τράβηγμα αν τα έχεις συνέχεια κοτσίδα. Κατά τα άλλα ισχύουν τα ίδια και με το κοντό μαλλί. Αν είναι να σου πέσουν, θα σου πέσουν εκτός και αν το προσέξεις και περιποιηθείς το κεφάλι σου πρίν έρθει το μοιραίο. Μαλλιά μακριά είχα 10 χρόνια (από τα 15 μέχρι τα 25) και έφτανε και μένα μέχρι το κώλο. Πράσο, όχι ίσιο αλλα ούτε μπούκλες. Κυματιστό. 17 χρονών άρχισε να πέφτει το μαλλί μου, ακριβώς ίδια ηλικία με το πατέρα μου, ο οποίος μέχρι τα 20 του είχε κάνει μέτωπο από τα φρύδια μέχρι το σβέρκο. Πήγα στο γιατρό και μου είπε το εξής: Αν αντιμετωπίσεις τη τριχόπτωση νωρίς, δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα. Μου έδωσε μιά λοσιόν με φυτικά εκχυλίσματα και την έβαζα για 2 χρόνια. Τώρα είμαι 28 και το μαλλί παραμένει θάμνος. Η λοσιόν κυκλοφορεί σε όλα τα φαρμακεία (για όσους ενδιαφέρονται). Χτηπησες ευαισθητη φλεβα. Το ονομα της λοσιον?
leftermann Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Η δική μου πολυετής εμπειρία από την ενασχόλησή μου με την τριχόπτωση και την αντιμετώπισή της, μπορεί να συμπυκνωθεί στην εξής φράση: Τίποτα δεν σταματάει το πέσιμο των μαλλιών, εκτός από το πάτωμα... Δυστυχώς ισχύει στις περισσότερες των περιπτώσεων...
χάπι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Τι δηλαδή έπρεπε να ζω σε σατανικό grotto με αίμα στους πέτρινους τοίχους? Σόρυ αλλά, νόμιζα ότι ζεις μόνος σου, οπότε με το όλο στυλάκι σου θα περίμενε κανείς ένα πιο λιτό σπίτι (με εξαίρεση τα βιβλία και τα cd)... Αφού όμως ζεις με την οικογένειά σου, μια χαρά είναι το σπίτι, που προφανώς έχει διαμορφωθεί από το γούστο όλων των μελών !
punky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ..μαλλιάς ήταν και ο αδελφός μού , γεννηθής το 1969 και επι δεκαετίας το 80 προς το τέλος σε μια επαρχιακή πολη , αυτός ήταν όλος και όλος (και άλλοι 5-6 δηλαδή ) που κυκλοφορούσε με ενα κουρασμένο τζιν τζάκετ και ένα τεράστιο καυκακλο του lemmy στην πλάτη. Σημερα είναι πολύ πιο έυκολο να είσαι μαλλιάς ... ξέχασα να αναφέρω τους απίστευτους καυγάδες με τον πατέρα .... Σημερα ; πουφ ! Χα χα, το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ στο σχολείο (τέλη γυμνασίου) για τα μαλλιά και τα σκουλαρίκια. Και μια φορά που πλακώθηκα με κάποιους στο χωριό της μάνας μου σε εκείνη την ηλικία, είχαν βγάλει το συμπέρασμα ότι είμαι ο "μαχαιροβγάλτης από την Αθήνα" λόγω ντυσίματος Και μια μέρα που είπα "πάω να κουρευτώ" και χάρηκαν οι γονείς μου, γύρισα σπίτι με ξυρισμένα τα πλαϊνά, μόνο. Πάντως είναι στάνταρ θέμα κληρονομικότητας η τριχόπτωση. Οπότε δε με βλέπω να χάνω τα πυκνά και σπαστά μαλλιά μου. Όλες οι κομμώτριες γκρινιάζουν όποτε με κουρεύουν, που στομώνουν οι μηχανές και τα ψαλλίδια. Από τότε που άρχισα να καβαλάω μηχανές πάντως, σιχτίρισα με το μακρύ μαλλί και το έκοψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις