WizeMan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Εδώ με τον Mr. Miyagi... με προπόνησε για να δολοφονήσω τον Daniel Larusso, του χρωστούσε δίδακτρα... και την έκανε το λαμόγιο ούτε ένα φράκτη δεν έβαψε
Helm21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Άγιος Ευστάθιος, ιδιαίτερη περίπτωση αγίου. Είναι δώρο ιδιόχειρο για τον συνονόματο πατέρα μου. έκοψες ποιότητα από εκεί κάτω? Καλό μάτι. Εμενα μια χαρα καθαρο παντως μου φαινεται το τοπιο. Καλη δουλεια κανετε. έρχεται επαγγελματίας και μας καθαρίζει
panther_512 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 You ain't seen nothing yet. Δεν είχα ιδέα ότι δίνει έτσι το avatar, θα το αλλάξω σύντομα. Επίσης, με φλερτάρεις. Εντάξει, το δωμάτιο αυτό είναι απίστευτο. Τολμάω να πώ ότι η συσσώρευση γνώσης και εμπειριών στο χώρο αυτό αγγίζει το άπειρο Αλλά όχι και σε φλερτάρω. Θα το διορθώσω λέγοντας ότι έχεις πολύ ευγενική φυσιογνωμία. Το σχόλιο δεν θα γινόταν αν δεν είχα προσχηματίσει εικόνα στο μυαλό μου με βάση τα πιό άγρια χαρακτηριστικά της προσωπογραφίας σου.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 +5 points για τον horsepower! (κορινθιακό ίσως? δεν είμαι πολύ καλός σε αυτά) garnele: ...παρακαλώ? Σωστά, κορινθιακό είναι.
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Τολμάω να πώ ότι η συσσώρευση γνώσης και εμπειριών στο χώρο αυτό αγγίζει το άπειρο Πρέπει να ποστάρω καμιά πικ απ'το σπίτι της πρώην μου. Μια μέρα μου έστειλε πικ του μπαμπά της με τον Σαρτρ.
panther_512 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Κατάλαβα. Όπου κενός χώρος και βιβλίο. Πάντως τέτοια δωμάτια όπως το παραπάνω είναι όλα τα λεφτά. Edit: Ο Σάρτρ μεταξύ άλλων ήταν γνωστός φιλόσοφος-υπαρξιολόγος
Helm21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μια μέρα μου έστειλε πικ του μπαμπά της με τον Σαρτρ. Θα πέθαινα να είχα φίλο τον Σαρτρ. Εννοώ, μια στιγμή, δεν βγήκε καλά. Θα πέθαινα να είχα βγει φωτογραφία με τον Σαρτρ. Σωστά, κορινθιακό είναι. Ρώτησα τον father και έμαθα τα εξής: το κράνος είναι τύπου κορινθιακού, αλλά δεν είναι κορινθιακό, είναι φτιαγμένο κάπου αλλού, φορεμένο από κάποιον πιθανώς Ηλείο, και βρέθηκε στην Ολυμπία, αφού εκεί πηγαίναν συχνά και κατάθεταν πανοπλίες και γενικότερο εξοπλισμό προς τιμήν των θεών τους. Και οι Σπαρτιάτες από μια εποχή και μετά παρόμοια κράνη φόραγαν, όπως και τα περισσότερα ελληνικά φύλλα.
horsepower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ρώτησα τον father και έμαθα τα εξής: το κράνος είναι τύπου κορινθιακού, αλλά δεν είναι κορινθιακό, είναι φτιαγμένο κάπου αλλού, φορεμένο από κάποιον πιθανώς Ηλείο, και βρέθηκε στην Ολυμπία, αφού εκεί πηγαίναν συχνά και κατάθεταν πανοπλίες και γενικότερο εξοπλισμό προς τιμήν των θεών τους. Και οι Σπαρτιάτες από μια εποχή και μετά παρόμοια κράνη φόραγαν, όπως και τα περισσότερα ελληνικά φύλλα. βασικά τα σπαρτιατικά είναι ακριβώς ίδιο κόψιμο με τα κορινθιακά μόνο που έχουν μεγαλύτερες τρύπες για τα μάτια και την μύτη και είναι περισσότερο τετραγωνισμένες οι τρύπες αυτές..
KWSN_Men Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ρώτησα τον father και έμαθα τα εξής: το κράνος είναι τύπου κορινθιακού, αλλά δεν είναι κορινθιακό, είναι φτιαγμένο κάπου αλλού, φορεμένο από κάποιον πιθανώς Ηλείο, και βρέθηκε στην Ολυμπία, αφού εκεί πηγαίναν συχνά και κατάθεταν πανοπλίες και γενικότερο εξοπλισμό προς τιμήν των θεών τους. Και οι Σπαρτιάτες από μια εποχή και μετά παρόμοια κράνη φόραγαν, όπως και τα περισσότερα ελληνικά φύλλα. Σωστά και πάλι. Δεν το διατύπωσα σωστά, κορινθιακού τύπου. Σε κάποια φάση οι περισσότεροι Έλληνες φορούσαν κορινθιακού τύπου κράνη, γιατί παρείχαν την καλύτερη προστασία. Βασικό μειονέκτημα ότι μέσα στη μάχη δε μπορούσαν να ακούσουν και πολλά με αυτό. Περίπου την εποχή των Περσικών πολέμων οι Σπαρτιάτες φαλλαγγίτες πρώτοι από όλους άρχισαν να τα αντικαθηστούν με πίλους και χαλκιδαϊκά κράνη. Edit: Σας βγάζει και εσάς διπλό quote ή μου φαίνεται;
punky Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Πρέπει να ποστάρω καμιά πικ απ'το σπίτι της πρώην μου.Μια μέρα μου έστειλε πικ του μπαμπά της με τον Σαρτρ. Οπότε λειτούργησες σαν ζωντανό παράδειγμα για το l' enfer c'est les autres. Λατρεμένη έκφραση btw
KWSN_Men Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Οπότε λειτούργησες σαν ζωντανό παράδειγμα για το l' enfer c'est les autres. Λατρεμένη έκφραση btw Τα πεθερικά εν προκειμένω;
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Χα, νομίζεις γκρούβαλε πάνκη! Αν με φαντάζεσαι όπως ήσουν εσύ στα νιάτα σου, να σκάω σαν πολυχρωμολοφιόσαυρος με δερμάτινο που έχω γράψει επάνω ΑΝΤΙΣΟΣΙΑΛ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γεμάτος καρφιά, παραμάνες, παραγιούς, σήματα μερσεντές και μπουζόκλειδα, κάνεις λάθος διότι είμαι πολύ γοητευτικός νέος! Μόνο οι μπαμπάδες αργούν λίγο να με συμπαθήσουν αλλά στο τέλος υποκύπτουν. Μπακ ον τόπικ όμως, πείτε τπτ για τα ζυγωματικά του χελμ.
Helm21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Οι μπαμπάδες με τους μαλλιάδες ναι. Lucifer με φλερτάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις