tarrasque Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Η γάτα είναι όλα τα λεφτά εγώ τον Helm ψάχνω αλλά δεν
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 εμένα μου άρεσε πολύ η μίνιμαλ γραμμή που διατηρεί το δωμάτιο του Helm.. Nice pic
panther_512 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 βρείτε την γάτα Πρώτη φορά βλέπω τόσους πολλούς θυσαυρούς μαζεμένους σε ένα τόπο. Αλλά μου κατέστρεψες την εικόνα που είχα στο μυαλό μου για σένα και η οποία βασιζόταν στην αυτοπροσωπογραφία σου. Στην προσωπογραφία είσαι απειλητικός, σχεδόν τρομαχτικός. Στη φώτο γλυκούλης. Ωραίο μαλλί πάρα ταύτα. Μου θυμίζει παλιές καλές εποχές.
χάπι Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Γουστάρω ΜΕ ΤΡΕΛΑ τον "παρανοϊκό" συνδυασμό : μακρί μαλλί- σεμεδάκια- βιτρίνες για μινιατούρες. :mrgreen:
flo1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Έτσι όπως σε βλέπω απο πλάγια ινδιάνο μου θυμίζεις (no offence ) Κι εμενα ινδιανο μου θυμιζει.
Helm21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Πρώτη φορά βλέπω τόσους πολλούς θυσαυρούς μαζεμένους σε ένα τόπο. You ain't seen nothing yet. Να κοιτάτε προς τα πάνω όταν σας παίρνουν φώτο παιδιά - επίσης, spot the nickname reference! Αλλά μου κατέστρεψες την εικόνα που είχα στο μυαλό μου για σένα και η οποία βασιζόταν στην αυτοπροσωπογραφία σου. Στην προσωπογραφία είσαι απειλητικός, σχεδόν τρομαχτικός. Στη φώτο γλυκούλης. Δεν είχα ιδέα ότι δίνει έτσι το avatar, θα το αλλάξω σύντομα. Επίσης, με φλερτάρεις. Ωραίο μαλλί πάρα ταύτα. Μου θυμίζει παλιές καλές εποχές. Φχαριστώ. Γουστάρω ΜΕ ΤΡΕΛΑ τον "παρανοϊκό" συνδυασμό : μακρί μαλλί- σεμεδάκια- βιτρίνες για μινιατούρες. Τι δηλαδή έπρεπε να ζω σε σατανικό grotto με αίμα στους πέτρινους τοίχους?
horsepower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 η φώτο του σπαρτιατικού κράνους είναι το reference?? εδιτ: τα εικονίσματα μας όμως τα έχουμε ε?κφαλίτσαααα...
Helm21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 +5 points για τον horsepower! (κορινθιακό ίσως? δεν είμαι πολύ καλός σε αυτά) garnele: ...παρακαλώ?
Absinthe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Παντως, κρινοντας απο τις "φωτογραφιες" πανω απο τον αριστερο σου ωμο, μαλλον δεν καταφερες ακομα να σκοτωσεις τον Χριστουλη μεσα στους γονεις σου.... ορ περχαπς αφηνεις το θεμα της διακοσμησης των τοιχων αποκλειστικα σε αυτους..
Garnele Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 α, τίποτα το προσβλητικό. απλά δηλώνω ένθερμη υποστηρίκτρια του λες ιζ μορ
horsepower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 μάλλον σπαρτιατικό μου κάνει.. ορ περχαπς αφηνεις το θεμα της διακοσμησης των τοιχων αποκλειστικα σε αυτους.. άσε χελμ εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.. (αυτό υπέθεσα και εγώ ότι λογικά ευθύνεται η μαμά για τις εικόνες αλλά θέλω να τον δουλέψω λίγο)
Absinthe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ναι μωρε πλακα κανουμε. Σιγουρα και φταιει ο γονεας.
Helm21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Παντως, κρινοντας απο τις "φωτογραφιες" πανω απο τον αριστερο σου ωμο, μαλλον δεν καταφερες ακομα να σκοτωσεις τον Χριστουλη μεσα στους γονεις σου.... ορ περχαπς αφηνεις το θεμα της διακοσμησης των τοιχων αποκλειστικα σε αυτους.. Ο πατέρας μου είναι υπεύθυνος για την 'διακόσμηση', και είναι αθεϊστής. Αυτό δεν τον σταματάει - ούτε εμένα - από το να απολαμβάνει θρησκευτική τέχνη. Πατέρας και 2 γιοι ζούνε εδώ μέσα. Αν νομίζατε ότι υπαρχουν μαμάδες που θα αντέχανε να καθαρίζουν αυτό το τοπίο, γελιέστε.
Absinthe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Παντως, αν σας ενδιαφερει η θρησκευτικη τεχνη, νομιζω -χωρις να ειμαι ειδημων- πως θα βρειτε πολυ ευκολα αρκετα καλυτερα δειγματα της απο αυτα που ηδη εχετε. Αληθεια, ο γενειοφορος απεικονιζομενος αγιος ποιος ειναι? Ειχα την εντυπωση πως στην βιβλο της χριστιανικης θρησκευτικης τεχνης, το ξυρισμα επιβαλλοταν. Εμενα μια χαρα καθαρο παντως μου φαινεται το τοπιο. Καλη δουλεια κανετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις