Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1d3wemyo13ymytimzjlz.jpg

εγω και η παρεα μου σε εκρδομη το καλοκαιρι.Εγω ειμαι ο 3ος δεξια(δπλα στην κοπελα με τα ροζ)τα κοριτσια ειναι φιλες μυο και ο αλλος ειναι ο κολλητος μου

fjnguy3enw2yw3ejzwmz.jpg

εδω ειμαι εδω σε συγκρισει με μια κολονα 15μετρων!

gludyy0wyeuwnwjlmnmj.jpgεδω ειμαι εγω καταζητουμενος ως τρελος γιατρος;)

bmymovjmyjtahvwdm5in.jpg

εδω εχω ντιθει κατι απο ολα της αποκριες

t2zdnadycb4qywiwjyyn.jpg

και εδω ειναι ο αυτοκολητος μου(πριν τον χασω ;))

Δημοσ.

αυτη ειναι η ιστορια;; μαλλον η προηγουμενη που σε φιλαγε στο μαγουλο, εε;;; :-):-)

καλε εισαι γλύκας!!! να σου τσιμπησω τα μαγουλακια!!! καιρο ειχα να δω γλυκοφατσα σε ανδρα... ή μαλλον οχι και τοσο πολυ... ειδα και μια αλλη ψυχη που ειναι γλυκα εδω μεσα... με γυαλακια... :o:o:o:o

Δημοσ.
αυτη ειναι η ιστορια;; μαλλον η προηγουμενη που σε φιλαγε στο μαγουλο, εε;;; :-):-)

καλε εισαι γλύκας!!! να σου τσιμπησω τα μαγουλακια!!! καιρο ειχα να δω γλυκοφατσα σε ανδρα... ή μαλλον οχι και τοσο πολυ... ειδα και μια αλλη ψυχη που ειναι γλυκα εδω μεσα... με γυαλακια... :o:o:o:o

βαλε και καμια φωτο ομως.

Δημοσ.
poscaman, εσύ είσαι με τα γυαλάκια;!

μωρε με 7.5 μυωπια που εχω αυτα δεν ειναι γυαλλακια,ειναι πατομπουκαλα!!!!να ναι καλα αυτος που ανακαλυψε τους φακους επαφης.με χουν σωσει τα τελευταια 5 χρονια...

Δημοσ.
μπα....ειναι ντροπαλη.και στο μσν μολις παρελαβε το τσεκ εβαλε :-)

:lol::lol::lol: ειμαι, ειμαι ... τι να κανω... μην με πιεζετε!!! αξιζε τον κοπο τουλαχιστον poscaman;; :o:o:o

poscaman, εσύ είσαι με τα γυαλάκια;!

και ετουτος γλυκας ειναι, αλλα για αλλον λεω!!!! :-):-)

Δημοσ.
:lol::lol::lol: ειμαι, ειμαι ... τι να κανω... μην με πιεζετε!!! αξιζε τον κοπο τουλαχιστον poscaman;; :o:o:o

α.αυτο το παραδεχομαι!αξιζε το ψησιμο!:-)

και ετουτος γλυκας ειναι, αλλα για αλλον λεω!!!! :-):-)
τι καλη....:o
  • Moderators
Δημοσ.

Καλα για πες ομως για ποιον λες????

Δε θα σου πουμε τιποτα αν βαλεις και καμια φωτο σου... στο θρεντ που ειναι φτιαγμενο γιαυτο το σκοπο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...