Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χλαπάτσα, η πρώτη μου σκέψη όταν είδα τη φωτογραφία σου (που μου πέρασε σαν αστραπή απ' το μυαλό, you know) ήταν:

-Ωχ! Ο Παπακαλιάτης θα γυρίσει σήριαλ που θα είναι μπαμπάς! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!

ΥΓ. BIAP, το Μάιο που θα ξαναπάρουμε το κύπελλο θα βγάλω νέα φωτό. Ελπίζω να μην έχω ξαναβάλει τα κιλά μέχρι τότε ;)

Δημοσ.
Χλαπάτσα, η πρώτη μου σκέψη όταν είδα τη φωτογραφία σου (που μου πέρασε σαν αστραπή απ' το μυαλό, you know) ήταν:

-Ωχ! Ο Παπακαλιάτης θα γυρίσει σήριαλ που θα είναι μπαμπάς! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!

Φυσικά αντιλαμβλανεσαι ότι την θεωρώ μια θανάσιμη προσβολή προς το πρόσωπο μου!:mrgreen:

Δημοσ.
Φυσικά αντιλαμβλανεσαι ότι την θεωρώ μια θανάσιμη προσβολή προς το πρόσωπο μου!:mrgreen:

Και τι να πει και το παιδί που του είπα τον μπαμπά του Παπακαλιάτη; :mrgreen:

Ξέχασα να γράψω ότι με μια δεύτερη ματιά πιο προσεκτική, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη ομοιότητα.

Δημοσ.

Στις "Πέρκας το κομπι " ήμουνα το στανιό μου μέσα , και μάζευα τρύπιες πέτρες - ΝΑΙ τρύπιες πέτρες , ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΗΣΑ , ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ ????

kompi.jpg

:-|

Δημοσ.
Πολύ gay αυτές οι καρεκλίτσες.

Αλλά να μου πεις, παραλία είναι αυτή; Πώς αλλιώς θα βολευτείς;

στην καρεκλιτσα καθησα για την ποζα:-D

Δημοσ.

AAAAA!!!!Λίγα για αυτές τις καρεκλίτσες. αν κλείνεις 6ωρα κάθε μέρα στην παραλία, τότε τα καρεκλάκια γίνονται must-have... πως θα διαβάσεις την εφημερίδα άνετα ή να παίξεις ταβλάκι; πιάνεσαι...

Δημοσ.

Για εφημερίδα ή ταβλάκι πας στον καφενέ ρε μαν! Στην παραλία θα παίξεις ρακέτες, βόλεϊ, θα κάνεις χαβαλέ με την παρέα και θα βουτάς πολάκις. Άμα είναι να έπαιρνα όλο τον εξοπλισμό του κήπου μου για να πάω για μπάνιο θα έμενα σπίτι :mrgreen:

Υ.Γ. Ξέχασα... και μπύρες επίσης.... κρύες

Δημοσ.
Για εφημερίδα ή ταβλάκι πας στον καφενέ ρε μαν! Στην παραλία θα παίξεις ρακέτες, βόλεϊ, θα κάνεις χαβαλέ με την παρέα και θα βουτάς πολάκις. Άμα είναι να έπαιρνα όλο τον εξοπλισμό του κήπου μου για να πάω για μπάνιο θα έμενα σπίτι :mrgreen:

Υ.Γ. Ξέχασα... και μπύρες επίσης.... κρύες

Τα κάνουμε και αυτά... Αλλά αν όλο τον χειμώνα έκλεινες 13ωρα στην δουλειά, θα πας στην παραλία και θα ρεκλάρεις... οχι για να σκοτωθείς στις αθλοπαιδίες...:mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...