Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Χλαπάτσα, η πρώτη μου σκέψη όταν είδα τη φωτογραφία σου (που μου πέρασε σαν αστραπή απ' το μυαλό, you know) ήταν: -Ωχ! Ο Παπακαλιάτης θα γυρίσει σήριαλ που θα είναι μπαμπάς! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ! ΥΓ. BIAP, το Μάιο που θα ξαναπάρουμε το κύπελλο θα βγάλω νέα φωτό. Ελπίζω να μην έχω ξαναβάλει τα κιλά μέχρι τότε
Hlapatsas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Χλαπάτσα, η πρώτη μου σκέψη όταν είδα τη φωτογραφία σου (που μου πέρασε σαν αστραπή απ' το μυαλό, you know) ήταν: -Ωχ! Ο Παπακαλιάτης θα γυρίσει σήριαλ που θα είναι μπαμπάς! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ! Φυσικά αντιλαμβλανεσαι ότι την θεωρώ μια θανάσιμη προσβολή προς το πρόσωπο μου!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Φυσικά αντιλαμβλανεσαι ότι την θεωρώ μια θανάσιμη προσβολή προς το πρόσωπο μου! Και τι να πει και το παιδί που του είπα τον μπαμπά του Παπακαλιάτη; Ξέχασα να γράψω ότι με μια δεύτερη ματιά πιο προσεκτική, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη ομοιότητα.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Πολύ gay αυτές οι καρεκλίτσες. Αλλά να μου πεις, παραλία είναι αυτή; Πώς αλλιώς θα βολευτείς;
Fidelio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Στις "Πέρκας το κομπι " ήμουνα το στανιό μου μέσα , και μάζευα τρύπιες πέτρες - ΝΑΙ τρύπιες πέτρες , ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΗΣΑ , ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ ???? :-|
red7genius Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Πολύ gay αυτές οι καρεκλίτσες. Αλλά να μου πεις, παραλία είναι αυτή; Πώς αλλιώς θα βολευτείς; στην καρεκλιτσα καθησα για την ποζα
kallair Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 AAAAA!!!!Λίγα για αυτές τις καρεκλίτσες. αν κλείνεις 6ωρα κάθε μέρα στην παραλία, τότε τα καρεκλάκια γίνονται must-have... πως θα διαβάσεις την εφημερίδα άνετα ή να παίξεις ταβλάκι; πιάνεσαι...
Thisamenis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Για εφημερίδα ή ταβλάκι πας στον καφενέ ρε μαν! Στην παραλία θα παίξεις ρακέτες, βόλεϊ, θα κάνεις χαβαλέ με την παρέα και θα βουτάς πολάκις. Άμα είναι να έπαιρνα όλο τον εξοπλισμό του κήπου μου για να πάω για μπάνιο θα έμενα σπίτι Υ.Γ. Ξέχασα... και μπύρες επίσης.... κρύες
kallair Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Για εφημερίδα ή ταβλάκι πας στον καφενέ ρε μαν! Στην παραλία θα παίξεις ρακέτες, βόλεϊ, θα κάνεις χαβαλέ με την παρέα και θα βουτάς πολάκις. Άμα είναι να έπαιρνα όλο τον εξοπλισμό του κήπου μου για να πάω για μπάνιο θα έμενα σπίτι Υ.Γ. Ξέχασα... και μπύρες επίσης.... κρύες Τα κάνουμε και αυτά... Αλλά αν όλο τον χειμώνα έκλεινες 13ωρα στην δουλειά, θα πας στην παραλία και θα ρεκλάρεις... οχι για να σκοτωθείς στις αθλοπαιδίες...
soturin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 (επεξεργασμένο) Να και η μουτσούνα μου. Ο δεξία είμαι ο άλλος είναι o Vito... Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2009 από soturin
-nick- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ποιος καλος μοντ θα ανεβασει ολες τις εικονες σε καποιο ινζομνια φοτο αλμπουμ σε Site opos flickr,photobucket klp ? ;P
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 nick[;1805797']Ποιος καλος[/b'] μοντ... ευτυχώς διάλεξα καλό νικνεημ.
parsifal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Γι' αυτό δε ρώτησε απλά «ποιος μοντ». Πονηρός ο βλάχος...απ' την Uppsala
KWSN_Men Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Αν τις μαζέψει κάποιος, τις ανεβάζω στο photobucket μου εγώ. Έχω κάτι giga ελεύθερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις