1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 H μαμά την τράβηξε τη φωτογραφία; χαχαχαχααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ. να σου πω μηπως εχει αλλαξει orientation ο δικος σου?
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Να κι εμεις στις περσινες μας διακοπες!!!!Μαρια και Νοντας ρε παιδιά πολυ ταιριαστό ζευγαράκι μου φαίνονται εμένα! Φτού-φτού (βέβαια δεν έχουμε δεί Νώντα-μαμά στην ίδια στάση για να συγκρίνουμε... )
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδιά πολυ ταιριαστό ζευγαράκι μου φαίνονται εμένα! Φτού-φτού (βέβαια δεν έχουμε δεί Νώντα-μαμά στην ίδια στάση για να συγκρίνουμε... ) Ρε εχει αλλαξει orientation σου λεω ο τυπος....
FilipposMD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή και στις διακοπές, η μαμά μαζί ήταν, ε; Αυτό είναι που λένε να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει!
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή και στις διακοπές, η μαμά μαζί ήταν, ε; Αυτό είναι που λένε να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει! ρε τι γινετε στον κοσμο.
kallair Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 omg μόλις διάβασα το τόπικ της μαριώς... ΑΠΑΙΤΩ να ξεκλειδωθει το τόπικ και να δωθεί μια λύση στο πρόβλημα της κοπελιάς... καλό θα ήταν μαριώ να βάλεις κ μια φωτό της μάνας για να έχουμε μια πιο σφαιρική άποψη επί του θέματος...
punky Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Παρατηρώντας τον Νώντα, δεν μπορώ παρά να ρωτήσω: Τι ακριβώς κάνει αυτό το ψωμωμένο παιδί στην οικοδομή; Βρέχει τη λάσπη με το λάστιχο; Μαρία, είναι πραγματικά σημαντικό να ποστάρεις μια φωτό της μαμάς. Έστω και με όλα της τα ρούχα.
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Παρατηρώντας τον Νώντα, δεν μπορώ παρά να ρωτήσω: Τι ακριβώς κάνει αυτό το ψωμωμένο παιδί στην οικοδομή; Βρέχει τη λάσπη με το λάστιχο; Μαρία, είναι πραγματικά σημαντικό να ποστάρεις μια φωτό της μαμάς. Έστω και με όλα της τα ρούχα. αυτο που λεω ειναι. εχει αλλαξει προσανατολισμο. ασχολειτε με λαστιχα πλεον.
kallair Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 και μενα μου γεννήθηκε η απορία τι στο καλό κάνει στην οικοδομη... βαψιματα ή και κανα σοβάδισμα; Πλεον είναι λαϊκή απαίτηση η φωτό της μάνας...
red7genius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 O ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ROSE MARY!!
1980 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 λευκο δερματακι βλεπω μαυρο μαλι με ενα δερματινο ολοσωμο εισαι ετοιμη για μυηση.
Hlapatsas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Πάρτε και μία του Χλαπάτσα με το χλαπατσάκι ξάδερφο δίπλα! Χάπι τώρα θέλω εγώ χάπι...
titikos46 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ωραίος είσαι . Εγω τον καταλαβα ειναι φανταρος,αλλα πιον μου πιον μου θυμιζει λες α μπα δεν ειναι ετσι αλλος ειναι.:grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις