Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

edit: για να μην διαβάζω 200 σελίδες, πόσο καιρό μαθαίνεις ελληνικά Θάλεια; αν κ κάνεις κάποια μικρολάθη, μπορώ να πω ότι τα μιλάς πάρα πολύ καλά και μπορώ να πω άνετα πολύ καλύτερα από πολλούς εδώ μέσα...

Οπως ειπε ο poscaman, για εννέα χρόνια.

Και σας ευχαριστώ άλλα είναι φανερό ότι δεν μιλάω το ιδιο με μια ελληνιδα... ειμαι ξενη, τελως παντως. :-D

Συχνωμη βγηκα οφ τοπικ. Μεχρι εδω

Βάλετε φοτογραφίες και αυτα...οτι πρεπει εδω

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για να μπω και εγώ ον τόπικ, μια φωτό από το καράβι προς τα Κύθηρα φέτος τον 15αύγουστο. Με μαύρισμα σοκολάτα :P

να σε ρωτήσω λίγο είσαι από Χαλκίδα??

Δημοσ.

όχι... χαλκίδα έχω πάει μόνο 2 φορές και αυτές φέτος για μπάνιο. μου φαίνεται σε μια παραλία που λεγόταν Κόκκινη αλική. πολύ γαμάτη παραλία.

Δημοσ.
όχι... χαλκίδα έχω πάει μόνο 2 φορές και αυτές φέτος για μπάνιο. μου φαίνεται σε μια παραλία που λεγόταν Κόκκινη αλική. πολύ γαμάτη παραλία.

ε τότε έχεις ένα κλώνο στην Χαλκίδα ή δίδυμο αδερφό που σας χώρισαν στην γέννα..:mrgreen:..ναι Αλυκές τις λένε πλέον αν και κανονικά η ονομασία τους είναι Κόκκινα..συμπαθητική παραλία αν και η Εύβοια έχει πολλές κλάσης ανώτερες από αυτή και πιο ήσυχες..κρίμα που έμειναν μόνο οι παραλίες στην Εύβοια όμως γιατί τα δάση..

Δημοσ.

Λες τελικά η μάνα μου να έχει κάνει 5 τέκνα και όχι 4; :P βασικά μου άρεσε εκεί για αυτό ακριβώς τον λόγο... πολύ ωραίος κόσμος ;-). Η θάλασσα δεν έλεγε και πολλά αλλά είχε πολύ καλή οργανωμένη και ωραία παραλία. εσύ να φανταστώ ότι είσαι από χαλκίδα ή ότι σπουδάζεις εκεί;

Δημοσ.
Λες τελικά η μάνα μου να έχει κάνει 5 τέκνα και όχι 4; :P βασικά μου άρεσε εκεί για αυτό ακριβώς τον λόγο... πολύ ωραίος κόσμος ;-). Η θάλασσα δεν έλεγε και πολλά αλλά είχε πολύ καλή οργανωμένη και ωραία παραλία. εσύ να φανταστώ ότι είσαι από χαλκίδα ή ότι σπουδάζεις εκεί;

είμαι από Χαλκίδα και σπουδάζω Πάτρα..ναι όντως έχει καλό κόσμο..:shock::wink:

Δημοσ.

Έτσι ήμουν όταν είχα 20+ κιλά ακόμα. Τώρα που τα έχασα, δεν έχω ξαναβγάλει φωτογραφία...

post-15450-129062951213_thumb.jpg

Δημοσ.
Παραλίγο να τυφλωθώ για να το διαβάσω...:shock:

για μένα πάντως δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι επιλέγουν να γράφουν σε άθλια, συντακτικα και γραμματικά(όσο γίνεται να έχουν γραμματική τα greeklish), greeklish αντί για ελληνικά. Μην βγαίνουμε οφ τοπικ όμως. Ας το λήξουμε εδώ.

οχι τυχαιο δεν ειναι γιατι τα greeklish για μενα δεν πρεπει να εχουν γραμματική συντακτικό κτλ.. greeklish είναι

Δημοσ.

Τυχεροι οσοι προλαβαν και πηγαν διακοπες εμεις ειμαστε ψηλοτερα απο τα κυθηρα λιγο αλλα ουτε να παμε δεν σκεφθηκαμε τωρα με τις φωτιες εδω σε μεσσηνια και λακωνια. Τωρα μαλλον θα παω διακοπες τελος Σεπτεμβριου..

Δημοσ.

Θέλω καταρχήν να δηλώσω τη συμπαράστασή μου στους φίλους και φίλες που παλεύουν αυτήν την περίοδο με διπλο-τριπλές εξεταστικές περιόδους. Κουράγιο παιδιά και καλά αποτελέσματα!

Λοιπόν, στην πρώτη φωτό βλέπουμε τον parsifal σε κατάσταση πνευματικής ισορροπίας (σχετικό αυτό), πριν αρχίσει την τελική επανάληψη για την εξέταση της Πέμπτης:

lAtU3q244609-02.png

Και περίπου 20 ώρες αϋπνίας μετά:

nl5EsH634225-02.png

Δημοσ.
Έτσι ήμουν όταν είχα 20+ κιλά ακόμα. Τώρα που τα έχασα, δεν έχω ξαναβγάλει φωτογραφία...

Aελαρα και τα μυαλα στα καγκελα.

Γρηγορα μονστεροφωτογραφια στα νεα σου κυβικα για πανηγυρι.:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...