ANHLIKOS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Famous Grouse και άλλα πράγματα. Εγκρίνω πουκάμισο. Αλλα πας να μου τη σκάσεις με ημι duckface. Not good Υιn φτου σου! Για να μην ειμαι εντελώς εκτος θέματος. ΕΛΛΑΔΑ και μετα απορούμε πως φτάσαμε στα μνημόνια: 5
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 φτουσου κουκλα μου.και ξαναματαφτουσου γεια σου μοντορατοραρα με τα πιπινια σου.πολυ σεξυ η 2 φωτο.αη λαηκ μη με μπανιαρεις και συ..αντικειμενικη αποψη και τετοια Χώσου θρας αδερφέ, φιλαράκια είμαστε με την ΕΤΣΙ. Αλλα πας να μου τη σκάσεις με ημι duckface. Not good ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΣ 2
status Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Εγκρίνω πουκάμισο. Αλλα πας να μου τη σκάσεις με ημι duckface. Not good Υιn φτου σου! Για να μην ειμαι εντελώς εκτος θέματος. ΕΛΛΑΔΑ και μετα απορούμε πως φτάσαμε στα μνημόνια: It's a door to another dimension! 3
sabpaxa Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 βασικα δεν ηξερα οτι εισαι εσυ γιν. με διορθωσα για να μη με παραξηγησεις
deesnider Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Γύρω στην πενταετία πριν, μετά από βραδινή έξοδο με το έτερον ήμισυ: Έξι χρόνια πίσω, όταν πρωτοβρέθηκα στη χώρα των τρελών. Αν και τόλμησα να ακολουθήσω τον εικονιζόμενο μπατζανάκη στο ρυθμό και τις ποσότητες που έπινε, δεν τίναξα τα πέταλα: Πυθαγόρειο, Σάμος, καλοκαίρι πριν από εννιά χρόνια: Χειμώνας τής ίδιας χρονιάς, στο εξοχικό τού φάδερ. Έχουμε τελειώσει το σκίουι και σκεφτόμαστε αν μπορούμε να κατέβουμε παραλία για ανεφοδιασμό: 6
kambog Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Πέρυσι το Πάσχα που με έπιασε μια λιγούρα,πριν χάσω 35 κιλά 1
akpe Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Κάπου στην Άνδρο μετά από ώρες περπάτημα και ενώ ήμουν έτοιμος να της δείξω γιατί ο Dexter δεν νοιώθει τύψεις όταν τους κόβει κομματάκια: Ως weekend warrior (a.k.a. γιωτόμπαλο) όταν έμαθα οτι ξαναμπήκε στο φόρουμ η σάγια πριν από νυχτερινό παιχνίδι: Αρχαία φωτογραφία από καφέ στο Διπλό, όταν ακόμα είχα μαλλί... σνιφ. Lucifer, ναι, αυτή που νομίζεις είναι. Κλασσική περίπτωση γατοέρωτα, 28 χρονών μουλάρι έπαιζα με το μούλικο καμιά ώρα. Φαίνεται και ο λόγος που δεν έχω πια μαλλί: Πάρος, προ πενταετίας και βάλε. Αυτή μπαίνει γιατί θέλω την αντικειμενική σας γνώμη σε κάτι: Έμοιαζα στον χάκερντάμπλγουτριανταοκτώ στα 25 μου;! 5
άδικος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μιας και εκτέθηκα σε κοινή θέα σε κάποιο νήμα, ορίστε και το αδικόμπαλο. Και για να προλάβω μερικούς πονηρούς, κακεντρεχείς, αμφισβητίες & κακόβουλους, δεν είναι φωτοσοπιά! Εγώ είμαι ρε! Δε φταίω 'γω, έτσι με γέννησε η μάνα μου... don't σίγουρα;;! 2
washcloud Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αν πω ότι το goatee δε σου πάει, θα θεωρηθεί τρολιά;
status Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αν πω ότι το goatee δε σου πάει, θα θεωρηθεί τρολιά; Αδικία, πιθανότατα.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις